• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ya bulantılar olmasa keske ıse gıderken cokcok zor offoff buarada bısey sorcam ya ben yanlıs saglık ocagına kayıt olmusum uc ayda cıkamıyomusum gıdıp dılekce vermem lazımmıs bızım aşılar nezaman baslıyor özeller yapıyomu o asıları valla sınır oldm
Daha bana hic asi falan demedi doktorum ayrica saglik ocaginada kayit yaptirmadim bi arkadasim ayni doktora gidiyor ona bi sorayim sana soyleyim canim

14 ocaktı pazargunu pazartesı tam baslıyor yenınhafta benım ogun dollendı heralde
Suna baksana yanbak bak doyamıyosn ıcınde kalbı atan mınnos ya senın karnın cıktımı bnm dumduZ oldu herseyı cıkarınca

Eklentiler

• 136652A0-1F6A-4D05-9675-7C30B0402788.webp
    136652A0-1F6A-4D05-9675-7C30B0402788.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 52
Benim eşimde öyle erkekler planlı şeyleri sevmiyorlar onların sistemi öyle çalışmıyor diyim:) çaktırma ona birşey söyleme.
Dün bira gerginlik yaşadık bu konuyla ilgili. Üstüne bir de adet oldum bu sabah yani bebiş falan yok. Sinirlerim çok bozuk. Bişey söylemeyeceğimden pek emin değilim :)

Kızlarrr herkese merhaba. Buara takip edemedim çok. Ama sizin yardımınıza ihtiyacım var. Adetim bitti ovulasyon testi kullanmaya başladım. İkinci çizgi haliyle silik şuan. Gözle görülmeyecek kadar değil ama görülüyor bariz. Bugün 8.günüm. Ne aralıklarla yapim. Kaçıncı günde pik olur merak içindeyim. İlk defa yum. testi kullanarak denicez.Yumurtlama günüme dair bi hesaplama yapamıyorum şuan için. Elimde 8tane test var. Yetermi yoksa sipariş versem mi acaba hemen. Tecrübelilerden acil yardım:dua:
Simdiye kadar yaptiklarini alt alta yapistir yukselmeye basladigini farkettiginde bi sabah bi aksam yap 6 saat icinde birden yukselebiliyo we 24 saat sonra yaptiginda kaciriyorsun dogal olarak ben 10.ginde yakalamistim piki sabah biraz koyulasmaya baslamisti aksam tekrr yaptim en koyuyu yakaladim.

Kızlar merhaba. size bir şey sormak istiyorum kafam çok karışık. benim bat tarihim 15/02 dün çok hafif lekelenme farkettim. sonrasında birşey yoktu. bu sabahta vardı yine baktım yok. ben şimdi adetin ilk gününü lekelenmenin ilk olduğu günü mü sayacağım yoksa söküldüğü gün mü? nolur yardım :dua::dua:

Kızlar merhaba. size bir şey sormak istiyorum kafam çok karışık. benim bat tarihim 15/02 dün çok hafif lekelenme farkettim. sonrasında birşey yoktu. bu sabahta vardı yine baktım yok. ben şimdi adetin ilk gününü lekelenmenin ilk olduğu günü mü sayacağım yoksa söküldüğü gün mü? nolur yardım :dua::dua:
Lekelenme bile olsa ilk gun sayiliyor canim

Back
X