Noluyor bize yaaBenim canım da mantı istiyor
Ama yapacak kimsem yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noluyor bize yaaBenim canım da mantı istiyor
Ama yapacak kimsem yok.
TSH'tı canım o. Ama senin değerin gayet iyi.
Amannn boşver ağrısın ya :) adet öncesi sancı gibi zaten ben adet günümde acillik oluyorum bunlar bana koymazz :) tehlikeli olmasın da.12nci haftaya kadar olurmuş ama genelde 9 haftadan önce bitermiş biraz araştırdım da. Ben daha 5nci haftadayım nasıl dayanacam 7 hafta daha![]()
Aynen canım yatıyorum hep :)Tamam canim çok teşekkür ederim, birden panikledim 7 Ay o fsh di pardon.
Sen nasılsın, anne iyi geldi sanırım. Prenses modunda dolaniyorsundur evde![]()
Hcg kalın olmuyor başlarda LH gibi.Kızlar benim bu testler niye incecik çizgi çıkıyor ya koyu ama çizgi
İyiymiş o zaman alışıksın sen :)Amannn boşver ağrısın ya :) adet öncesi sancı gibi zaten ben adet günümde acillik oluyorum bunlar bana koymazz :) tehlikeli olmasın da.
Vallahi proff :)) canım benim yaa teşekkür ederim. Hamile kaliyim kurtulacaksın dedim olmadı :))Hcg kalın olmuyor başlarda LH gibi.
Böyle bisey yok canim.azhap suresinde geçen ayetlerde çocuklari babalarinin ismiyle cağirin diye yazar.kuranda babasi ismini koyar demiyor.bu hak anaya ve babaya verilmistir.:) Naz yapabilirsin tabi hakkındır. Dinimiz isim babanın hakkıdır diyor ama :) onu napcan
Canim bisey istiyor ama olsa yemem.böyle saçma sapan bi ruh hali içindeyimNoluyor bize yaadaha şimdiden başladık
Ay deme ya annene de barı yarn yapsn kız oyle olmazBenim de canım börek çekiyor 2 gündür. Ama kalkıp yapacak dermanım yok. Anneme de söylemiyorum uğraştırmamak için. Ne güzel olurdu şöyle ıspanaklı peynirli bi börek yanında sıcacık bi çay. Ohh miss. Off canımı çektiriyorum iyice.
Ay cok yordm kendmı mutfaktym ısten glp muyfaga gırıyorm zatn oufff12nci haftaya kadar olurmuş ama genelde 9 haftadan önce bitermiş biraz araştırdım da. Ben daha 5nci haftadayım nasıl dayanacam 7 hafta daha![]()
Normal devam ben:)()) ablam diyorki sen kusmucan boşuna bekleme:)))Nasil gidiyor bakim napiyosunuz hamile bağyanlar![]()
Canım benim TSH reglin 4. Günü 2.75 çıkmıştı aile hekimi bi yorum yapmamisti acaba ben de bi endokrinoloji uzmanına gitsem mi şimdi ben de işkillendimKadın Doğum uzmanı olmaya gerek yokki bunu bilmek için. İlaç yazmak için. tsh ne kadar düşük olursa (tabi iyice düşük olması da sıkıntı) o kadar çabuk oluşur gebelik. Özellikle 1-2 arası değerlerde. Tsh hormonunun yüksekliğinde yumurta yapısı bozuluyormuş. Sen daha bi ilgili doktora git.
U Umudumbitmedi_ arkadaşımız da da aynı sıkıntı vardı düşünce hamile kaldı. Ona da danışabilirsin.
Yedım ama muthıs mıdem bulanıyo ya cokta yemedım ıns cokarmam ahh yaAmin canım inşallah.
Doğuma kadar hep birlikteyiz canım :)Vallahi proff :)) canım benim yaa teşekkür ederim. Hamile kaliyim kurtulacaksın dedim olmadı :))
Bazen canım bişeyi çok istiyor bi kaşık alıp bırakıyorum çok saçmaBöyle bisey yok canim.azhap suresinde geçen ayetlerde çocuklari babalarinin ismiyle cağirin diye yazar.kuranda babasi ismini koyar demiyor.bu hak anaya ve babaya verilmistir.
Canim bisey istiyor ama olsa yemem.böyle saçma sapan bi ruh hali içindeyim![]()
Yarın bebeğin fotosu değişecek canım:)Doğuma kadar hep birlikteyiz canım :)
Kız zaten çalışıyorsun yorma kendini.Ay cok yordm kendmı mutfaktym ısten glp muyfaga gırıyorm zatn oufff