• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12nci haftaya kadar olurmuş ama genelde 9 haftadan önce bitermiş biraz araştırdım da. Ben daha 5nci haftadayım nasıl dayanacam 7 hafta daha :işsiz:
Amannn boşver ağrısın ya :) adet öncesi sancı gibi zaten ben adet günümde acillik oluyorum bunlar bana koymazz :) tehlikeli olmasın da.

Kızlar benim bu testler niye incecik çizgi çıkıyor ya koyu ama çizgi

Eklentiler

• A4E1F00E-1913-49B2-A6E8-3B747C29DE0C.webp
    A4E1F00E-1913-49B2-A6E8-3B747C29DE0C.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 56
:) Naz yapabilirsin tabi hakkındır. Dinimiz isim babanın hakkıdır diyor ama :) onu napcan
Böyle bisey yok canim.azhap suresinde geçen ayetlerde çocuklari babalarinin ismiyle cağirin diye yazar.kuranda babasi ismini koyar demiyor.bu hak anaya ve babaya verilmistir.
Noluyor bize yaa :-) daha şimdiden başladık
Canim bisey istiyor ama olsa yemem.böyle saçma sapan bi ruh hali içindeyim:confused:

Benim de canım börek çekiyor 2 gündür. Ama kalkıp yapacak dermanım yok. Anneme de söylemiyorum uğraştırmamak için. Ne güzel olurdu şöyle ıspanaklı peynirli bi börek yanında sıcacık bi çay. Ohh miss. Off canımı çektiriyorum iyice.
Ay deme ya annene de barı yarn yapsn kız oyle olmaz

Kadın Doğum uzmanı olmaya gerek yokki bunu bilmek için. İlaç yazmak için. tsh ne kadar düşük olursa (tabi iyice düşük olması da sıkıntı) o kadar çabuk oluşur gebelik. Özellikle 1-2 arası değerlerde. Tsh hormonunun yüksekliğinde yumurta yapısı bozuluyormuş. Sen daha bi ilgili doktora git.
U Umudumbitmedi_ arkadaşımız da da aynı sıkıntı vardı düşünce hamile kaldı. Ona da danışabilirsin.
Canım benim TSH reglin 4. Günü 2.75 çıkmıştı aile hekimi bi yorum yapmamisti acaba ben de bi endokrinoloji uzmanına gitsem mi şimdi ben de işkillendim

Böyle bisey yok canim.azhap suresinde geçen ayetlerde çocuklari babalarinin ismiyle cağirin diye yazar.kuranda babasi ismini koyar demiyor.bu hak anaya ve babaya verilmistir.

Canim bisey istiyor ama olsa yemem.böyle saçma sapan bi ruh hali içindeyim:confused:
Bazen canım bişeyi çok istiyor bi kaşık alıp bırakıyorum çok saçma :48:

Eklentiler

• IMG_9806.webp
    IMG_9806.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 42
Back
X