Canım sen ovulasyon testinde 11 Şubatta mi çift çizgiyi gördün. Yoksa catlamami 11 Şubat. Benimde aynıda bekliyorum bende gelen giden yokhmmmm teşekkür ederim
ay benden pes
çok yoruldu kafam
yarın kan testi yaptırırsam sonucunu yazarım
Evet canım bakalım inşallah kaç aydır deniyosunuz[/QUOTE
Cnm 3 yıldır istiyor uz biz ama bnm insülinim yüksekti tedavi gördüm 4 aydır normal değerlerde 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bu ay ovulasyon testi gün aşırı beraberlikle ümitliyim :) senin durumun nedir
Merhabalar inşallah sizinde isteğiniz bir an önce gerçekleşir. HoşgeldinizMerhaba herkese. Yeni katıldım aranıza2 aylık evliyim bende eşim de çok fazla çocuk sahibi olmak istiyoruz. Bu ay bir kaç belirti yaşadım bat imda 6 mart yumurtlama donemimi de degerlendirdim. Gecikmeden testte yapmak istemedim . Sizinle beraber bu sureci takip etmek istedim. Uzun süredir takip ediyordum zaten siteyi üye olmaya karar verdim. Allah'ım isteyen herkese o mucizevi duyguyu tattırır inşallah.
Cnm 3 yıldır istiyor uz biz ama bnm insülinim yüksekti tedavi gördüm 4 aydır normal değerlerde 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bu ay ovulasyon testi gün aşırı beraberlikle ümitliyim :) senin durumun nedirEvet canım bakalım inşallah kaç aydır deniyosunuz
Hoşgeldin canımTeşekkür ederim
Canım sen ovulasyon testinde 11 Şubatta mi çift çizgiyi gördün. Yoksa catlamami 11 Şubat. Benimde aynıda bekliyorum bende gelen giden yok
ovulasyon testimCitirTurtam @Efulimm41
çizgi ovulasyon öncesi ve sonrasındaki günler gibi çıktı, bundan bi sonuca varamadım. daha koyu çıkmalıydı değil mi?
Eki Görüntüle 2115872
Benimkine de baksanız yaEvet canım daha koyu çıkardı. Ama sırf buna dayanarak gebe değilsin demek doğru olmaz, belki de değerin çok düşük olduğu için çıkmamıştır. HCG testinde gördüm sanki ben ikinci çizgiyi. Bence yarın kanda da çıkacak. Daha çoook yeni olduğu için 10-15 arası bir değer çıkabilir. Ben olsam heyecan artsın diye nöbetçi eczaneden bi test alıp sabah ilk idrarımla tekrarlardımyine hayalet çizgi çıkarsa kesin gebelik var der öyle kan vermeye giderdim. Aksiyonu pek severim
Evet canım daha koyu çıkardı. Ama sırf buna dayanarak gebe değilsin demek doğru olmaz, belki de değerin çok düşük olduğu için çıkmamıştır. HCG testinde gördüm sanki ben ikinci çizgiyi. Bence yarın kanda da çıkacak. Daha çoook yeni olduğu için 10-15 arası bir değer çıkabilir. Ben olsam heyecan artsın diye nöbetçi eczaneden bi test alıp sabah ilk idrarımla tekrarlardımyine hayalet çizgi çıkarsa kesin gebelik var der öyle kan vermeye giderdim. Aksiyonu pek severim
Bu da benim ovulasyon testim.Batıma 5 gün var daha
Ballar mı damlıyor senin ağzından acabaNormalinden daha koyu evet, ama kesin gebelik var diyemeyiz bunda. Elinde daha varsa 2 gün sabretip tekrarla veya direk hcg testi yap. Şimdi buna var veya yok diyemeyiz. Benim tahminim var gibi
Çatlamıştır o zaman akşama. Aynen benimde 11 şubat çift çizgi canım. Şimdi ayıptır söylemesi kahverengi akinti geldi peçeteyle devamı yok. Olmaya başladım sanki. Belimde ağrıyo çünkü inşallah sen olmazsın:)11 şubat sabah 11 de çıktı çift çizgi
Sen de mi adet olmadın?
Ben çatlama falan anlayamadım çünkü o akşam tekrar test yaptığımda çok silikti bana hemen silikleşmesi garip geldi. Herhalde çatladı dedim
Ballar mı damlıyor senin ağzından acabayarın yaparım tekrar bugün iki kere yaptım ikisi de koyu çıktı
CitirTurtam ne güzel konuşuyorsun ya
yarın sabah evden çok erken çıkacağım. o yüzden test ile uğraşamam, hala adet olmadıysam 9 da kan vermiş olurum
sonuç da 2 gibi çıkar tahminimce. iyi düşünelim iyi olsun
One koyuluk oyle canim insallah vardir birseyler ben yaptim bende cok az silik cikti ovulasyon seninki baya koyu yarin birdaha yap bakalim.Var mıdır ihtimal yani bugün yaptığımda dünden daha koyu çıktı kafam karıştı
Bende istiyorum ama olmadi adete son 2.Sırf ona güvenme ama normal gebelik testi varsa onu da yap varsa çıkar zaten hemen. Bu ay hamişler ay'ı isteyen herkes hamiş kalıyor Allahım ne güzel bir duyguİnşallah sende de çıkar canım pozitif ol.
Amin canım benim çok uğraştık çok emek verdik allah inşallah bizimde kucaklarımızı boş bırakmaz çok istiyorum inanılmaz çokSırf ona güvenme ama normal gebelik testi varsa onu da yap varsa çıkar zaten hemen. Bu ay hamişler ay'ı isteyen herkes hamiş kalıyor Allahım ne güzel bir duyguİnşallah sende de çıkar canım pozitif ol.
Senin yerine ben sevindim iki gün kalmış hayırlı haberler alırsın inşallahBende istiyorum ama olmadi adete son 2.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?