Kumralişko inş vardır bebişim inşş senin de benim de tüm isteyenlerin de.Bugün yaptım 2 kere 2 side dün yaptığıma göre inanılmaz koyuydu dediğin gibi yarın da yapıcam ovulasyon.One koyuluk oyle canim insallah vardir birseyler ben yaptim bende cok az silik cikti ovulasyon seninki baya koyu yarin birdaha yap bakalim.
Ama adet agrim basladi dun de test yaptim cikmadi senin mesajini gordum o yuzden hala umudum var gibi yarin doktora gidince varsa birsey soyler sanirim.Senin yerine ben sevindim iki gün kalmış hayırlı haberler alırsın inşallah
Hadi ya insallah canim ben yarin doktora gidiyorum belki alttan bakinca rahim duvarin kalin filan der kan ister ama kasiklarim agriyor baya.Kumralişko inş vardır bebişim inşş senin de benim de tüm isteyenlerin de.Bugün yaptım 2 kere 2 side dün yaptığıma göre inanılmaz koyuydu dediğin gibi yarın da yapıcam ovulasyon.
Kasik ağrıların ne durumda canm? Dr test ister canm? Smear testi yaptırdım mı daha önce?Ama adet agrim basladi dun de test yaptim cikmadi senin mesajini gordum o yuzden hala umudum var gibi yarin doktora gidince varsa birsey soyler sanirim.
Haber ver bana mutlaka inşallah güzel haberler alıcaz senden inşallahhHadi ya insallah canim ben yarin doktora gidiyorum belki alttan bakinca rahim duvarin kalin filan der kan ister ama kasiklarim agriyor baya.
Yaptirdim canim yumurtaliklara da bakildi tertemiz sorun yok hormon testine baktircam.Kasik ağrıların ne durumda canm? Dr test ister canm? Smear testi yaptırdım mı daha önce?
Anladım canm yarın güzel haberlerini bekliyoruz her şey gönlünce olsunYaptirdim canim yumurtaliklara da bakildi tertemiz sorun yok hormon testine baktircam.
Ama canım zaten adet ağrısıyla aynıymış belirtiler herkes öyle diyor neden olmasın ki ben umutluyum sendenAdet agrisi girmese umudum olcak da hic yok insallah bir mucize olur da yarin size guzel haber veririm.
Heray hep boyle oluyor bu agridan sonra adet geliyor akintim da baya artti umit kalmadi ama dua ediyyrm bir mucize olsun diye.Ama canım zaten adet ağrısıyla aynıymış belirtiler herkes öyle diyor neden olmasın ki ben umutluyum senden
Ne güzel dedin öyle bu ay hamisler ayı diyeSırf ona güvenme ama normal gebelik testi varsa onu da yap varsa çıkar zaten hemen. Bu ay hamişler ay'ı isteyen herkes hamiş kalıyor Allahım ne güzel bir duyguİnşallah sende de çıkar canım pozitif ol.
Canım çoğu kadında LH sadec birkaç saat pik yapıyormuş, akşama silikleşmesi normal. Bazı arkadaşlar günlerce koyu test görebiliyorlar, o da mümkün. Kişiden kişiye çok değişiyor yani. LH sadece tetikleyici görevi görüyor, "silikleşti, demek ki çatlama gerçekleşti" diye bir çıkarım yapmak her zaman doğru değil. Ertesi gün de çatlamış olabilir. Kimse pozitif yakaladığı günün ertesi gününü değerlendirmeden geçmesin diye yazıyorum11 şubat sabah 11 de çıktı çift çizgi
Sen de mi adet olmadın?
Ben çatlama falan anlayamadım çünkü o akşam tekrar test yaptığımda çok silikti bana hemen silikleşmesi garip geldi. Herhalde çatladı dedim
Canım sanki beni anlatmışsın valla bende 1 haftadır kasik ağrısı var bugünde bacağım çok agridi belim de tek taraflı ağrıyor benimde 9 günüm varKIZlar bata 9 gün var benim çok fena kaşık ağrım var bacağıma vuruyor ne iş yaptırıyor ne keyifle oturmama izin veriyor sürekli kendini belli eden kaşık ağrım var ve belim sızlamaya başladı sizce belirtiler bu kadar erken başlar mı psikolojik olmadığına Emin’im çünkü beni gün içinde çok rahatsız ediyorlar
Başlayabilir canm ama takip biraz daha siddetlenirse gebelik olabilirKIZlar bata 9 gün var benim çok fena kasık ağrım var bacağıma vuruyor ne iş yaptırıyor ne keyifle oturmama izin veriyor sürekli kendini belli eden kaşık ağrım var ve belim sızlamaya başladı sizce belirtiler bu kadar erken başlar mı psikolojik olmadığına Emin’im çünkü beni gün içinde çok rahatsız ediyorlar
Canım çoğu kadında LH sadec birkaç saat pik yapıyormuş, akşama silikleşmesi normal. Bazı arkadaşlar günlerce koyu test görebiliyorlar, o da mümkün. Kişiden kişiye çok değişiyor yani. LH sadece tetikleyici görevi görüyor, "silikleşti, demek ki çatlama gerçekleşti" diye bir çıkarım yapmak her zaman doğru değil. Ertesi gün de çatlamış olabilir. Kimse pozitif yakaladığı günün ertesi gününü değerlendirmeden geçmesin diye yazıyorum
Çatlamadan sonra da yumurtanın 12-24 saat ömrü varSilikleşme görünce yumurtam öldü mü diye endişe etmeyin.
İnşallah zaten hamilesindir ve bu bilgilerin hiçbirine ihtiyacın kalmaz
İnşallah güzel haberi alırız canım bu ağrılar boşuna değil hissediyorum bu ay sanki olacak :)Canım sanki beni anlatmışsın valla bende 1 haftadır kasik ağrısı var bugünde bacağım çok agridi belim de tek taraflı ağrıyor benimde 9 günüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?