E devletten şifre olusturmustum canimda iki güç gündür böle acaba doğum günüm geçti diye silindimi eskilersistemsel bir hatadır inşallah
bir de e nabıza nasıl giriyorsun ayrı şifre gerekiyor mu e devler şifresi yeterli mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E devletten şifre olusturmustum canimda iki güç gündür böle acaba doğum günüm geçti diye silindimi eskilersistemsel bir hatadır inşallah
bir de e nabıza nasıl giriyorsun ayrı şifre gerekiyor mu e devler şifresi yeterli mi
Hayırlısı olsun canım. Ben her iki sonuca da alıştırdım kendimi. Olursa sevincem ama olmazsa üzülmiycem.hadi inşallah bebiş geliyor o zaman :)
Ne zaman çıkacak canım sonuçHayırlısı olsun canım. Ben her iki sonuca da alıştırdım kendimi. Olursa sevincem ama olmazsa üzülmiycem.
Katılıyorum. Okuma yazması olmayan biri gelse ne olcak profesör gelse ne olacak. Hipokrat yemini etmişsin sen. Okumuşa ayrı okumamışa ayrı davranmak nasıl bi karaktersizlik. Aldığı maaş haram zıkkım olsun daha da bişey demiyorum. Şu mübarek günde ağzımı bozdurdu bana.şöyle etikete düşkün insanlardan nefret ediyorum kendi de doktor olmuş ama insan olamamış terbiyesiz
13:40 gibi aldılar kan 4 gibi çıkar heralde.Ne zaman çıkacak canım sonuç
İnşallah canım. Hakkımda hayırlısı neyse o olsun. Ben iki sonuca da hazırım.@Efulim41 canım olsun yine de kan vermişsin öğrenirsin sonucu inşllah
Fotoğraf atsana canım. Nasıl oldu anlamadım. Sonuç tarihi değeri yazıyor ama ne olduğu yazmıyor mu ?Benim e nabız böle oldu gözüken sonuçlar herşey gitti niye acaba
Bende görüyordum herşeyi bı kaç gündür bole
Acaba güncelleme mı gerek
negatif çıkarsa üzülmeyeceksen yap canım ama varsa da çıkmama ihtimali varKızlar adetime 3 gun var test yapsam cikarmi?
Geç döllenme olduysa çıkmaz ovulasyon testi yapıyor musun takip ettin mi yumurtlama gununu12 13 gün geçtiyse pozitiften o zaman çıkabilir idrarda kan batırırsan daha net emin olursunKızlar adetime 3 gun var test yapsam cikarmi?
yumurtlama günün n zamandıKızlar adetime 3 gun var test yapsam cikarmi?
hayır olsun inşallah :)kızlar bugun karnımın alt tarafına ağrılar girmeye başladı :) :)