Geldim doktordan kızlar. Adet olmadım daha. Bebek düşünüyoruz dedim. Hormon tahlili yapıldı mı dedi yapıldı dedim. Sıkıntı var mıydı dedi. E2 düşük dedim. O sıkıntı değil. Düzenli adet oluyorsan yumurtan gelişiyordur dedi. Ultrasonla bakıldı mı dedi geçen ay bakıldı dedim. Bişey çıktı mı dedi çıkmadı dedim. Tamam sıkıntı yok o zaman çıkabilirsin dedi. Bende bakmayacak mısınız hormonlarıma ya da ultrasonla dedim. Öyle her ay ultrasona mı girilir dedi. Ben en son 3 yıl önce girdim dedi. Fransa'da 4 yılda bir izin veriliyor dedi. İçimden ulan bana ne Fransa'dan ne anlatıyorsun dedim :) mal çıktı yani doktor sağolsun. 15-16 gündür sancım var adet gibi ama tek taraflı dedim. Strestendir o dedi. Stres yaparsan olmaz dedi. Ya kist falan varsa dedim. Geçen ay çıkmadıysa yoktur. Oluşsa bile 1 aylık olduğu için adetle atılır dedi. Adetin geçti mi dedi bende 3 gün ama yumurtlamam geç oldu dedim. Nerden anladın dedi. Ateş ölçüyorum dedim. Güzel ama evde yapılan testler var onlardan al şansını arttırır dedi.
Sonra başladı benle sohbet etmeye nerelisin ne iş yapıyorsun ne zaman evlendiniz memleket neresi. Ya sabır diye diye anlattım. Sinirden kudurdum yaa.

Önceki doktorum bunun yanında çok ilgiliydi.
Bu da ilgili ama gereksiz bi ilgi :) Azarlar gibi konuştu hep.