• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet.çok var.korkum şu ki saliyı bekleyemeden adet olmak.
Senin elinde test var ama yapmiyorsun:KK43:

Ins ise yarar şu film.o kadar aciya katlaniyorsun
Boşa gitmez ins canimmm.
Sali gunü baya kisi var bat bekleyen.bende bekliyoum saliyı.hadi ins hamile patlamasi olur o gün.
☺️☺️Canim beklim diorum negatifi gormekte istemiorum ama iste iyizden bi gun bigundur diorum

Bilmiyorum canımm olsa silik çıkardı kaç gün önce oldum yumuşum. Ama bakalım kısmet

Ayy ben de çok duygusalım zati negatifi görünce kısa süreli bi depresyona girdim :)

Tamm canım inşallah pozitiften :) :) aminnn

Öyle canım valla ben çok etkileniyorum ama yine de yapıyorum hem sabırsızım hem çok duygusalım hıh :)

:KK70:
O süpersinnnn

Geçmiş döllenme ihtimali yok canım bence :)
Ama bakalım kısmet bat günüü göreceğiz

Hoş geldin canım❤️
Dediğin belirtiler bend2 hem adette olur hem de hamilkte de oldu o yüzden bişe diyemiyorum

Ahhh işte bu beni korkutuyor

Negatif ama içimde ki umudu ne yapacaz :KK43:

Sen de benden sabırsızsın kuzum :KK70:

Belli Olmaz ki canım ah bir bilsek

Sana da hayırlı akşamlar canımmm sanırım 6 dan beri uyuyordum yeni uyandım :KK70:

Selam canım ben artık belirtileri attım çöpe

Aleykümselam canımm birazcık depresyona girmiştim şimdi çıktım Allahtan :KK70:

İyi akşamlar canımm

Hoş geldin canım inşallah bebişin seninledir ❤️

Ayy inşallah olmazsınnnn adet

Hoş geldin canım ❤️

Çok sabırsızım canım annemin karnında bile duramamışım 7 aylığm :KK70:

Hihihihihihi ben olsam m şimdiye yapmışdım

Soğan kurumdan oluyor canım o

Geçmiş olsun canımm

Evet koyu renkliydi benim
Bir geçemedi canım çıldırttı beni bu şikayetler. Terlemeler, mide bulantıları ağrı için morfin alıyorum neyseki o yok.ama yine de kafamı kaldıramıyorum.Normalde sakin geçer adet dönemlerim belki de ondan bu kadar zor geliyor, katlanamıyorum resmen :) yarın artık 3. Gün umarım rahatlarım.

Aynen kiz ne dicem bugun varya asiri burnum kasinio yara olcak.nerdeyse dedimki intten bakim hamilelik.belirtisi olabilir die olabilir dio ne alaka ya burunla hamileligin
Kimisi öyle seyler yazmıs ama belirti diye yazmiş.bana gercekci gelmedi.
Yani sırf burun kasintisi şikayeti ile mi gitmisler de hamile olduklarini ögrenmisler.bence herseyi hamilelige yormak bu.
Sana daha ilginv bisy diyim
Ben hemileligimi baya ögrendikten sonra gunde 30 kere hapsuruyordum.o kadar basinćlı ki bağırarak hapsuruyirdum.rahmime baski yapiyordu.korkuyordum o basincla dusük yapsrim diye.sonta nete baktim.bazi kisiler bu sikayetle gitmisler doktora.oyle hamile oldukalrıni öğrenmişler.
Birde ućuk çikaranlar.daha önce hic ucuk çikarmayan kisiler doktora gittiklerinde doktor hamile olabilirsin diyormuş.
Hamilelik uçuğu ismi de.

Kimisi öyle seyler yazmıs ama belirti diye yazmiş.bana gercekci gelmedi.
Yani sırf burun kasintisi şikayeti ile mi gitmisler de hamile olduklarini ögrenmisler.bence herseyi hamilelige yormak bu.
Sana daha ilginv bisy diyim
Ben hemileligimi baya ögrendikten sonra gunde 30 kere hapsuruyordum.o kadar basinćlı ki bağırarak hapsuruyirdum.rahmime baski yapiyordu.korkuyordum o basincla dusük yapsrim diye.sonta nete baktim.bazi kisiler bu sikayetle gitmisler doktora.oyle hamile oldukalrıni öğrenmişler.
Birde ućuk çikaranlar.daha önce hic ucuk çikarmayan kisiler doktora gittiklerinde doktor hamile olabilirsin diyormuş.
Hamilelik uçuğu ismi de.
Hadi canimmm tobe tobenelere kaldik valla

Back
X