- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.030
- 133
Olsun canimm sonucta ilk gibi oluo her evladin ayri heycani varAnladim canim.sen de takma.sanki ilk cocugun:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canimm sonucta ilk gibi oluo her evladin ayri heycani varAnladim canim.sen de takma.sanki ilk cocugun:)
Amiiiin canimmRabbim isteyen her kadın ve erkeğin kucağını boş bırakmasın evlat çok güzel bir varlık. Çok şükür 2. Kez tadacagim bu duyguyu inşaAllah sizlerinde hayırlı haberlerinizi alırız. Nasipte öteye köy yok der büyüklerimiz sizinde nasibiniz bu yıl içinde olsun. Evlatlarımız vatana millete bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşaAllah❤

Nerde öyle koca tv karşısında bir koltukta o bir koltukta ben yatıyoruzForumda bende başka kimse yok
Doğruyu söyleyin eşleriniz sizi dışarı götürdü dimi.evde olan bi ben varim![]()
Okuyorum canım da işte ben sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım 1 ay önce kendi doktoruma aynı gün regl olunca almadım sonucu. Çarşamba günü işte kadın doktor vardı ondan rica ettim sağolsun verdi tahlil kağıdını ertesi gün gittim kendi doktoruma bana eski çıktıyı verdi gebelik yok dedi çok üzüldüm çıktım 10 adım atmadan doktor peşimden koştu durun tugba hanım test tarihi yanlış dedi ben 2. Şoku yaşadım. Girdim odaya tekrar baktı ve dedi ki gebesin tebrik ederim oturdum hüngür hüngür ağladım :) herkes bana baktı noluyoruz diye düşün artık ne kadar heyecanlıyım Rabbim sizlerde yasatsin bu duyguyu ❤Allah caninı almasin senin.hele bi dur.ne bu acele.nazar duaları oku sürekli.
Deli kız:)
Valla benim daha cücüğüm yok.nasıl hisey biomiyorum.ama bebekleri çok seviuorum.Olsun canimm sonucta ilk gibi oluo her evladin ayri heycani var
Rabbim sana bağışlasin canim.Okuyorum canım da işte ben sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım 1 ay önce kendi doktoruma aynı gün regl olunca almadım sonucu. Çarşamba günü işte kadın doktor vardı ondan rica ettim sağolsun verdi tahlil kağıdını ertesi gün gittim kendi doktoruma bana eski çıktıyı verdi gebelik yok dedi çok üzüldüm çıktım 10 adım atmadan doktor peşimden koştu durun tugba hanım test tarihi yanlış dedi ben 2. Şoku yaşadım. Girdim odaya tekrar baktı ve dedi ki gebesin tebrik ederim oturdum hüngür hüngür ağladım :) herkes bana baktı noluyoruz diye düşün artık ne kadar heyecanlıyım Rabbim sizlerde yasatsin bu duyguyu ❤
Canım acını desmek gibi olmasın ne oldu niye kısa sürdüRabbim sana bağışlasin canim.
Biz yaşadik bu duyguyu.sevincten gözlerimden yaşlar geldi.ama sevincim kısa sürdü...
Bizde ayni canim.ama tek farkla.ben onun koltuğuna geldim:)Nerde öyle koca tv karşısında bir koltukta o bir koltukta ben yatıyoruz
Kalbi durmuş 6.haftada.ama biz hic duyamadik.dr oyle dedi.9.haftada kürtaj oldum.2 ay oluyor iste.Canım acını desmek gibi olmasın ne oldu niye kısa sürdü![]()
Ahahah sizinki daha iyiymişBizde ayni canim.ama tek farkla.ben onun koltuğuna geldim:)
Zaten herif nerde ben orda.beraber oturalim diyorum.sende yanina git.yalnız birakma herifi.Ahahah sizinki daha iyiymiş
Rabbim hayirlisi neyse onu versin herkese herseyin bi.zamani oluo iste Rabbiminde bi bildigi var biz nekadarda cabalasakta streste yapsak degismezValla benim daha cücüğüm yok.nasıl hisey biomiyorum.ama bebekleri çok seviuorum.
Komsunun bebegini seviyordum hergün.bugün bana trip atti.onu da sevmem artık.
Ne yapacam ben.yüreğime taş mi basim.
Sen o heyecanları özlemissin.ins yine olur.bu kez ikiz olsun
Benim ki istemez öyle yapış yapış ne gerek var biryere gitmiyorumZaten herif nerde ben orda.beraber oturalim diyorum.sende yanina git.yalnız birakma herifi.
İstanbul'da canım. :)Anaaaa ne guzel biseymis o oyle nerde bu bayan :)
Maksimum 15 günmüş. Öyle dedi doktor. 10-15 gün dedi. 15 günde de çıkmazsa kesin yok diyebilirsin dedi. Bunu aile hekimim demişti ama son gittiğim doktor değil.Olsa bugun çıkmaz mıydı canımm
Evet canim.artık üzülmüyorum.Rabbime isyan ederim diye korkuyorum.cünkü üzüntüyle isyan arasinda çok ince bi çizgi var.Rabbim verdi Rabbim aldı.yine verir ins.Rabbim hayirlisi neyse onu versin herkese herseyin bi.zamani oluo iste Rabbiminde bi bildigi var biz nekadarda cabalasakta streste yapsak degismez
Benimki yaninda oturmami istiyor.ama ittiriyor bazen sokulunca.ama ben yine durmuyorumBenim ki istemez öyle yapış yapış ne gerek var biryere gitmiyorumder sıkılıyor sıcak basar ona öyle çok dibinde oturtmaz kimseyi değişik biraz
AminEvet canim.artık üzülmüyorum.Rabbime isyan ederim diye korkuyorum.cünkü üzüntüyle isyan arasinda çok ince bi çizgi var.Rabbim verdi Rabbim aldı.yine verir ins.
Benimki yaninda oturmami istiyor.ama ittiriyor bazen sokulunca.ama ben yine durmuyorum
Yaramaz bi cocuk gibiyim.
Ne yapim evde çocuk yok.onun yanaklarini sıkıyorum.ara sira vuruyorum.çok hosuma gidiyor uğraşmak.
Hic bozma morelini.gelecek ay ins olur.Hayırlı geceler kizlar. 2018 yılında inşallah bize bebisler nasip olur. Benim bat bugün ve ağrılarım artti muhtemelen sabah yada gun icinde olacağım ağrılarım onu gösteriyor ve her adetten once kalcamdan bacagimi kasma olur ve ustune zor basarim şuan o durum başladı bu demek oluyor ki gelmesi cok yakın bu ayda kismet degilmis