• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim.artık üzülmüyorum.Rabbime isyan ederim diye korkuyorum.cünkü üzüntüyle isyan arasinda çok ince bi çizgi var.Rabbim verdi Rabbim aldı.yine verir ins.

Benimki yaninda oturmami istiyor.ama ittiriyor bazen sokulunca.ama ben yine durmuyorum
Yaramaz bi cocuk gibiyim.
Ne yapim evde çocuk yok.onun yanaklarini sıkıyorum.ara sira vuruyorum.çok hosuma gidiyor uğraşmak.
Bi tuhaflar gerçekten :) bizim gibi düşünmüyorlar hiç daha soğuklar :(

Merhaba hanımlar birkaç gündür sessiz okuyorum sizi.araniza katılıp bir merhaba demek istedim.Benimde bat 17 ocak. ALLAH hepimizin gönlüne göre versin.yumurtlama dönemim yeni geçti. Kasık ağrısı ile mücadele halindeyim. Birde göğüs hassasiyeti.Bu arada programların tahmin ettiğinden daha biraz daha erken yumurtlama yasiyorum

Merhaba hanımlar birkaç gündür sessiz okuyorum sizi.araniza katılıp bir merhaba demek istedim.Benimde bat 17 ocak. ALLAH hepimizin gönlüne göre versin.yumurtlama dönemim yeni geçti. Kasık ağrısı ile mücadele halindeyim. Birde göğüs hassasiyeti.Bu arada programların tahmin ettiğinden daha biraz daha erken yumurtlama yasiyorum
Hoşgeldin canim grubumuza.ins tez vakitte güzel haberlerini alırız:)

Insallah ilk U Umudumbitmedi_ sonra sen sonra ben sonra @Efulimm41 diye devam edicez unuttugum varsa affola :)
Bakalım daha 2 gün daha umudum var kırmızı görene kadar bende umut bitmez
İnşallah canım
Şuan gonal f 3 tane oldum
Salı kontrol
Sonrasında epu sanırım
İlk deneme heyecan
Canımm inşaAllah Rabbim güzel bir netice versin bebişle sonuçlandırılır inşallah :)
Benim afedersin belim yani pantolon kemerinin oldugu kisma sanki birisi ince bir çizgi cekiyor enine.o an anliyorum ki rahim duvarlarınin dökülmesi icin emir geliyor.hemen gidio bskiyorum.biraz sonra basliyor kanamam.
Gerçekten çok ilginçççç
naz2018 naz2018 nazcım beni de şöyle listenin sonuna at canim.havadar olsun:KK70:
Bir sonraki bat 27 ocak.
Tamm canım..
Rabbim isteyen her kadın ve erkeğin kucağını boş bırakmasın evlat çok güzel bir varlık. Çok şükür 2. Kez tadacagim bu duyguyu inşaAllah sizlerinde hayırlı haberlerinizi alırız. Nasipte öteye köy yok der büyüklerimiz sizinde nasibiniz bu yıl içinde olsun. Evlatlarımız vatana millete bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşaAllah❤
Amiiiinnn inşallah❤
Koşun koşun :skandal:
Ya ben adet olmadim daha.
En son adet oldum dediğimde wc de peçeteye pembe bi leke gelmisti.bende dedim erkenden farkettim.ilk gelisi böyle diye düşündüm.
Sonra pet koydum.
Simdi baktim pette bisey yok.
Wc de iyice peçeteyi bastirarak sildim.hiçbisey yok.peçete tertemiz.
Kız ben adet olmadim mi simdi?
Bu nasil bisey.
:rolleyes:
Allah allah inşallah devamı gelmez de hamişsindirrrr
Maksimum 15 günmüş. Öyle dedi doktor. 10-15 gün dedi. 15 günde de çıkmazsa kesin yok diyebilirsin dedi. Bunu aile hekimim demişti ama son gittiğim doktor değil.
Demek ki daha 2 gün var hadi bi gün de benden olsun 3 :D
Hayırlı geceler kizlar. 2018 yılında inşallah bize bebisler nasip olur. Benim bat bugün ve ağrılarım artti muhtemelen sabah yada gun icinde olacağım ağrılarım onu gösteriyor ve her adetten once kalcamdan bacagimi kasma olur ve ustune zor basarim şuan o durum başladı bu demek oluyor ki gelmesi cok yakın bu ayda kismet degilmis
Amin canım inşallah bu 2018 de bebişler imizi verir Rabbim.❤du bakalım belki de adet olmassın
Hic bozma morelini.gelecek ay ins olur.
Zaten bizim de gelecek aya kaldi.grup olarak toptan 1 ay sonraya kaydik:)
Yalnız değilsin:)
Kız kaydı da ne oldu hepimiz ocak içindeyiz tekrar :D
Hoş geldin canım ❤
Ben de bir kere o takvimden 3 gün önce yumurtladım bu ay da sanırım 1 gün önce yumurtladım o takvimi tutmuyor benim

@Zeycan123 yılın ilk hamiş i sen misin yoksa bizim topik te
İnşallah öylesindir:KK15:
❤️
Başka topik te gördüm de hihihihihihi
Sen hiç bize yazma hıh:110:

Canim selam
Bendede oldu o bu ay arada sirada sag tarafta. Ama soldada cok keskin bi agri oldu bi iki gun arayla suandada var. Hamilelikle adet belirtileri cok benziyor diyolar benim bat sali gunu ben onun agrisi deyip geciorum. Insallah gebeliktir ikimizinde :) senin bat ne zmaan
İnşallahhh canım umarım hsni psikolojik desem ne olduğunu bile bilmiyordum araştırınca gebelik belirtisi yazıyor batı 8 ocak

Back
X