Lh fsh'tan çok yüksekse oluyor diyor Saraçoğlu. Ne kadar doğru bilemem :)Canim bende pko var tam olarak neyi ogrenmek istiyosun sor soyliyim sor bana sor ablana![]()
Yanlış kişiye cevap yazdım :):) neyse okur heralde U Umudumbitmedi_
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lh fsh'tan çok yüksekse oluyor diyor Saraçoğlu. Ne kadar doğru bilemem :)Canim bende pko var tam olarak neyi ogrenmek istiyosun sor soyliyim sor bana sor ablana![]()
Düsün düşün kafayı yedim artık.stresi de gectim level atladım.Bide hic korkma rahat ol gulum dunyanin sonu degilki bakma biz boyle kendimizi geriyoruz kendimize yapiyoruz olan bize oluyor. Stres en onemli sorun dedi bana doktorum kafana kesinlikle takma dedi. Insallah degerlerindede sorun cikmicak bak gorursun yarin :)
Ben surekli gunluk ped kullaniyorum arada bendede islaklik oluyor diyorum aha tamamAynen öyle canım. Bi de benim her ay 29 gün olan adet döngüm 37 gün oldu bu ay. Ömrümden ömür gitti geçmek bilmedi :)
Yaa bi de bende sabahtan beri su gibi akıntım var. Bi ıslaklık hissediyorum aha adet oldum diyorum gidiyorum su gibi şeffaf sulu akıntı gelmiş. Neyse iç çamaşırımı değiştiriyorum yarım saat sonra hobaaa yeniden. Temiz çamaşırım kalmadı desem yeridirgünlük ped alayım yarın böyle olmıycak
![]()
Evet canim doğruymuş.lh fshtan yüksek olmamaliymis.Lh fsh'tan çok yüksekse oluyor diyor Saraçoğlu. Ne kadar doğru bilemem :)
Yanlış kişiye cevap yazdım :):) neyse okur heralde U Umudumbitmedi_![]()
Yaa bende enfeksiyona neden oluyor hassas benim vücut biraz ama napiim bu ara kullanayım bi kaç gün. İyi bi marka alırım pamuklu falan :)Ben surekli gunluk ped kullaniyorum arada bendede islaklik oluyor diyorum aha tamamya ne olacaksa bu halimiz Allah hayretsin insallah. Sen yarinmi yapicaksin test canim
Insallah gene olucak canim bak hic degilse kalabildigini biliyosun degilmi hic korkma Allaha sigin tevekkul et hersey guzel cikacak bak gorursun :)Ay benimkide aynı oldu.iki doktor pek ilgilenmedi.1.si klomen verdi hemen.ama ben uyaniklik ettim içmedim .
Ikincidi de tahlil yapti.hersey normal dedi gönderdi.üçuncuye de elimde önceki tahlille gittim.alttan bakti hafif pko dedi.saba tedaviye başlamicam.çünkü sen kendiliginden hamile kalcaksin dedi.biseyin yok dedi.2 adet geçti hamile kaldim.
Tabi benim gebe kalamayisimin nedeni tsh mış.sonradan öğrendim.tshım 4.99 du.
Eylülde 1.39 a düstü ben hamile kaldim.
Hatta dengelemek için Aslan pençesi için dedi peşinden.Evet canim doğruymuş.lh fshtan yüksek olmamaliymis.
Seni ümitlendirmek istemem ama canim ben hamileyken srnin gibi olmustum.oldum sanio gidiyordum bakıyordum su gibi akintiı.Aynen öyle canım. Bi de benim her ay 29 gün olan adet döngüm 37 gün oldu bu ay. Ömrümden ömür gitti geçmek bilmedi :)
Yaa bi de bende sabahtan beri su gibi akıntım var. Bi ıslaklık hissediyorum aha adet oldum diyorum gidiyorum su gibi şeffaf sulu akıntı gelmiş. Neyse iç çamaşırımı değiştiriyorum yarım saat sonra hobaaa yeniden. Temiz çamaşırım kalmadı desem yeridirgünlük ped alayım yarın böyle olmıycak
![]()
Ben yarin baktiracam canim.ondan sonra bi yoluna bakacaz artik.Hatta dengelemek için Aslan pençesi için dedi peşinden.
Yok ben beklemek istiyorum canim icimden bi ses olmicaksin diyo diger ses haaa cok beklersin diyo kendimle harp halindeyim yani. Benimde kasinti mantar yapiyodu ben kotex kullaniyorum cokta memnunum canimYaa bende enfeksiyona neden oluyor hassas benim vücut biraz ama napiim bu ara kullanayım bi kaç gün. İyi bi marka alırım pamuklu falan :)
Bi gün daha bekliim diyorum. Sen ne yapcan canım. Alcan mı
Ins canim.çok saol.Rabbim ins bebislerimi gönderir.Insallah gene olucak canim bak hic degilse kalabildigini biliyosun degilmi hic korkma Allaha sigin tevekkul et hersey guzel cikacak bak gorursun :)
Inofolic olmasin o ben iciyorum suan rahim filminden sonra basladim bu ay canim. Pko tedavisi arti doktorum bana hamile kalmana yardimci olucak dedi. Burdada kimi okuduysam hep onu icen kalmis hamileKizlar bi folic asit varmis adi tam aklimda deil i harfiyle basliodu bende esim izne gelsinde gelmeden ona baslicam benim bi arkadas onla hamile kaldi inttende arastirdim kalan varmis en son gerci folik asitim.benim fazla gelmis doktorda icme demisti bu seferde buna baslicam bakalim
Umutlanmıycam canım merak etme. :) çünkü ben dua ederken rabbim hayırlı değilse verme ben beklerim zamanını diyorum. Olmazsa üzülmek pes etmek yok. Ama kendimi üzmeme adına umutlanmıycam da. Hayal kırıklığı olmasın sonra. Ama bende farkındayım hiç bi ay olmayan şeyler oluyor. Ama senin dediğini okuyunca heyecanlanmadım değil :) hayırlısı olsun. Ben hissediyorum en yakın zamanda sendende güzel haberler alıcaz inşallah.Seni ümitlendirmek istemem ama canim ben hamileyken srnin gibi olmustum.oldum sanio gidiyordum bakıyordum su gibi akintiı.
Hadi inş vardir bebis.
Heh o kuzum bende ona baslicam toz seklinde olaniInofolic olmasin o ben iciyorum suan rahim filminden sonra basladim bu ay canim. Pko tedavisi arti doktorum bana hamile kalmana yardimci olucak dedi. Burdada kimi okuduysam hep onu icen kalmis hamile
İnofolic mi canimKizlar bi folic asit varmis adi tam aklimda deil i harfiyle basliodu bende esim izne gelsinde gelmeden ona baslicam benim bi arkadas onla hamile kaldi inttende arastirdim kalan varmis en son gerci folik asitim.benim fazla gelmis doktorda icme demisti bu seferde buna baslicam bakalim
Insallah ya abimin oldu dun 3.o amerikada maalesef goremedigimiz icin surekli goruntulu ariyor ay bi tatli masallah o kadar guzelki icim gitti varya dunden beri gordukce agliyorumIns canim.çok saol.Rabbim ins bebislerimi gönderir.
Çoğul söyledin kız. Allah mı söyletti ne :)Ins canim.çok saol.Rabbim ins bebislerimi gönderir.
Benimkide toz seklinde olan canim sabah aksam ac karnina adette olsan birakmicaksin dedi doktorum bana. Ama genede doktoruna danisip basla gulumHeh o kuzum bende ona baslicam toz seklinde olani
Benimde icimden sanki sen kalacaksin gibi gelio canim nebilim.ole.dogduUmutlanmıycam canım merak etme. :) çünkü ben dua ederken rabbim hayırlı değilse verme ben beklerim zamanını diyorum. Olmazsa üzülmek pes etmek yok. Ama kendimi üzmeme adına umutlanmıycam da. Hayal kırıklığı olmasın sonra. Ama bende farkındayım hiç bi ay olmayan şeyler oluyor. Ama senin dediğini okuyunca heyecanlanmadım değil :) hayırlısı olsun. Ben hissediyorum en yakın zamanda sendende güzel haberler alıcaz inşallah.