- 31 Aralık 2017
- 789
- 671
- 53
Tamam canım :)Seni daha tam tanimiyorum.hissim gelince derim ama.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım :)Seni daha tam tanimiyorum.hissim gelince derim ama.
Beni hissetmiyon heralde bak bak bakO an bi his geliyor canim.ama emin oluyorsun.hamileligimi de hissettim.ben hamileyim.üstelik bu erkek diye esime dedim.
Ins seninle ilgili tahminim de tutar canim.
Hadi meditasyon yapalim.birbirimizi hissedelim:)Ya inşallah bebişin gelir bende hissediyorum inşallah hamilesindir![]()
Anladım canım. Gebelik yoksa sırf şu ağrılarda ağrı kesici almadığıma yanıcam. Şimdi de sağ yumurtalığıma sancı girdi içten içten yanıyor gibi garip bi sancı. Off noluyor yaaBaş ağrisi oluyordu canim.hemde hergün.
Simdi yok dedigim üzülür.onun icin o konuya girmiyorum.dilim yandı bi kere:)Beni hissetmiyon heralde bak bak bak![]()
Ya çok hoş tamam deniyorum :)Hadi meditasyon yapalim.birbirimizi hissedelim:)
İniallah canımYa inşallah bebişin gelir bende hissediyorum inşallah hamilesindir![]()

Ins olmazsin canim.Allah rahatlik versin.iyi geceler:)Anladım canım. Gebelik yoksa sırf şu ağrılarda ağrı kesici almadığıma yanıcam. Şimdi de sağ yumurtalığıma sancı girdi içten içten yanıyor gibi garip bi sancı. Off noluyor yaaben uyuyorum durdukça belirti yaşıyorum yoksa. Hadi size hayırlı geceler. İnşallah kalktığımda kırmızı kart yedim kızlar demem. Ben hep sabaha doğru olurum olursam çünkü
![]()
Süpersin yaa. Rabbim gönlüne göre versin inşallahBen herkese sabaha kadar dua ederim canim.hep sabahlarim.simdi kim olduğunu kestiremem o kadar cok kisi var ki:)

Sende süpersin canim.saol.Süpersin yaa. Rabbim gönlüne göre versin inşallah![]()
Hadi söyle ben hangi ay hamile kalacam.Ya çok hoş tamam deniyorum :)
Kiz benim de icimden mart gecti.sen demeden.ama ins ocakta hamile kalırim.

Hadi seninkini tahmin edelim.biraz düsinim.sende düsün.
Ay inşallah hepimiz ocakta hamile kalırız hadi sıra sende sen söyle bakalım :))))Kiz benim de icimden mart gecti.sen demeden.ama ins ocakta hamile kalırim.![]()
Haahahahha yok desende Rabbim ol diyecek olan canimcim ben takilmam merak etme ben giciklik olsun diye sordumSimdi yok dedigim üzülür.onun icin o konuya girmiyorum.dilim yandı bi kere:)
Kız bazıları çok problem ediyor.Haahahahha yok desende Rabbim ol diyecek olan canimcim ben takilmam merak etme ben giciklik olsun diye sordum![]()
Ağrıya hiç katlanmadım ben. Her zaman ilaç içiyordum. Daha önceleri ilaçla sadece hafifliyordu ve bazen bulantı kusma eşlik ediyordu. Ama bu sözünü ettiğim şekilde henüz ağrı başlamadan sabah akşam kullanmıyordum. Sonra doktor bu ağrı beni çok zorladığı için sanki bir antibiyotik gibi sabah akşam düzenli 4 gün kullanmamı önerdi. O kullanım ağrının yapısını çok değiştirdi. Benim ağrı eşiğim düşük olduğu için çok da ağrıya dayanamam zaten. Şu an bazen hiç ilaç içmeden bazen bir ağrı kesici ile geçiriyorum.Zaten sancıya katlanmayın diyor doktorlar. O sancı ağrı kesicinin verdiği zarardan çok daha fazla zarar veriyormuş. Rahmi yıpratıyormuş. Ağrı kesici alın daha iyi diyorlar. Zorlamanın alemi yok :)
kız bir yıl çok amaAralık:)