- 31 Aralık 2017
- 789
- 671
- 53
İnşallah canım sende durumlar nasıl :)Beyin bu,yapacaklarından korkulur tabiki ama umarım seninkiler psikolojik değil hamileliktir :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım sende durumlar nasıl :)Beyin bu,yapacaklarından korkulur tabiki ama umarım seninkiler psikolojik değil hamileliktir :)
Cnm sankı cızgı br artık bıze yazmıyosuninşallah canım sağolasın
Canım naz birşey söylememişti nerden duydun hamiş olduğunu daha öğrenmedi diye biliyorum ama ?naz2018 hamiş misin canım yaa çok sevindim . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...sende testte negatif çıkmıştı dimi nasıl öğrendin
Sabahki ilk idrarla ama normal test diğeri erkem gebelik testi akşam üstü yaptım bat bugünAma sabah silikti diyorsun. Belki de var. Kaç gün kaldı bat a ? Adet günü geçmeden yapılan testler sabah ilk idrarla bakılması gerekmiyor mu? Bu bile etkili oluyor bence.
Cnm sankı cızgı br artık bıze yazmıyosun
Erken gebelik testi daha hassas sonuçta ama ilk idrar da önemlis.. test varsa sabah ilk idrarla baksan? Ya da kan versen ?Sabahki ilk idrarla ama normal test diğeri erkem gebelik testi akşam üstü yaptım bat bugün
Yok canım ben hamiş değilim. Bi arkadaş bat tarihini yazarken hamiş emojisi koymuş ondan yanlış anladın heralde. Ama inşallaaaah hamişimdir daha adet olmadım.naz2018 hamiş misin canım yaa çok sevindim . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...sende testte negatif çıkmıştı dimi nasıl öğrendin
Batların yazılı olduğu ilk sayfadaCanım naz birşey söylememişti nerden duydun hamiş olduğunu daha öğrenmedi diye biliyorum ama ?
Ay inşallah Allah söylenmiştir ilk sayfada batlara bakarken öyle gördüm sandım canım yaYok canım ben hamiş değilim. Bi arkadaş bat tarihini yazarken hamiş emojisi koymuş ondan yanlış anladın heralde. Ama inşallaaaah hamişimdir daha adet olmadım.
Ara ara çeken yerde mesajlarınızı okuyorum köydeyim böyle bir şey görünce karışıklığa sebep vermemek için yazayım dedim.
İnşallah Allah söylemiştir sana
Ayy canım inşallahhhAy inşallah Allah söylenmiştir ilk sayfada batlara bakarken öyle gördüm sandım canım ya
Evet çok silik bi çizgi var gibi. Hayalet.atayım canım
Evet çok silik bi çizgi var gibi. Hayalet.
Dur cnm bi sn sinirle falan mı söyledi acabaKızlar beni çıkarabilirsiniz eşim çocuk istemiyomş kalabalık yapmayayım beklentim yok artık![]()
Kızlar beni çıkarabilirsiniz eşim çocuk istemiyomş kalabalık yapmayayım beklentim yok artık![]()
kuzım birşeye tartıştınızmı? niye şimdi istemesin en başından istemezdi
Başından beri istemiyo canm çok Ağlıyorum diye tamam dedi ilişkimiz 1 kere oldu ondada çok istekli değildi bugünde yine istemiyorum diyo
Allah allah belki de kendi içinde çözmesi gereken bir problem vardır inşallah hayırlısı olur sizin içinYok canm 5 sene oldu ilk zamanlarda çok istedi düşük oldu sonra kazara tekrar kaldım oda gelişmedi o zamandır korunuyor istemiyorum diyo 3 gün öncesi tamam dedi şimdi yine ben istemiyorum hiç bi zaman diyonaz2018
Benim eşim biraz değişik benim çok istediğim şeyleri genelde istemez bi sebebi yok ne zaman istersem o zamab yaparım ama istemiyorum diyo sebep buAllah allah belki de kendi içinde çözmesi gereken bir problem vardır inşallah hayırlısı olur sizin için