• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimkide gece calisiyor bu hafta. Ne kadar bombos oluyor insan demi? Esinin evde yaninda olmasi guven veriyor insana bazen o uyuyamiyor gece ben yatiyorum diyorum evde hilal gece calismiyor oh vur kafayi yat :)
Aynen canim.ben bide kedi gibiyim sürekli sırnaşırım.ilgi sevgi beklerim.o olmayinca adet üsüyorum.
Venim esim uyuyor.yurtta nöbet tutuyor.odalarinda yatiyorlar ama ben yine de onsuz yatamiyorum.kazagıni koklayarak yatiyorum.
Senin esin ne is yapiyor.nerde nòbet tutuyor.

Aynen canim.ben bide kedi gibiyim sürekli sırnaşırım.ilgi sevgi beklerim.o olmayinca adet üsüyorum.
Venim esim uyuyor.yurtta nöbet tutuyor.odalarinda yatiyorlar ama ben yine de onsuz yatamiyorum.kazagıni koklayarak yatiyorum.
Senin esin ne is yapiyor.nerde nòbet tutuyor.
Benim esim vardiyali calisiyor canim fabrika dokuma ustasi. Bende ayni senin gibiyim sirnasirim sevgi ilgi beklerim cocuk gibiyim :) o olmadigi zaman maalesef sabahliyorum bende. Insanin aklindan bin tane sey geciyor iyimi acaba varmismidirki insan dusunmeden edemiyor. Rabbim evimizin huzurunu kat kat artirsin insallah hepmizin :)

Benim esim vardiyali calisiyor canim fabrika dokuma ustasi. Bende ayni senin gibiyim sirnasirim sevgi ilgi beklerim cocuk gibiyim :) o olmadigi zaman maalesef sabahliyorum bende. Insanin aklindan bin tane sey geciyor iyimi acaba varmismidirki insan dusunmeden edemiyor. Rabbim evimizin huzurunu kat kat artirsin insallah hepmizin :)
Ins canim.amin.
Sende benim gibiymissin.
Isten gelince üstüne atliyom:)

Erkeğin bir kaba boşalan spermi evde olayın taraflarınca bir şırınga ile kadının rahimine gönderiliyormuş :) ben çok iyi bilmiyorum ama süreyi kısaltan bir şeymiş galiba böyle bir avantajı varmış

kız havayla temas etmemesi gerekmezmi :)

Hiç biliyorum canım belki naz2018 naz2018 daha iyi biliyordur. Onlar konuşurken ben dahil oldum çünkü. Naz, havayla temas etmemesi mi gerekiyor?

gerçi sperm örneği alınıyor sperm bankaları var mecbur havayla temas ediyor :)
ama şey aklıma takıldı kız şırınganın boyu ne kadar ki :KK48:

Benim esimde kova burcu :-)
Ben genelde disa donuk biriyimdir cabuk arkadaslik kurarim ama birazda cadiyimdir cekilmez taraflarimda var yani :-)
Bende disa dönük biriyim.esim tam tersi.sessiz sakin görünür dısaridan.herkes ćok sessiz kek biri der ama gel evde gör.
Bana kök söktürüyor.baskıcı sert ve kıskanctır.ama ne yapim aliştim.bende çocuksuyum.onu neşelendiririm.
Kova burcu erkekleri sert ve kuralci olur.anlasilmaz insanlardir biraz.

Baby benim aklımda zati o ama bu ay yapmayacam niye dersen bence o ovulasyon testi kullanıldığı zaman yapılmalı ben bu ay test kullanmayacağım, öyle bi metodu falan kullanmayı düşünmüyorum bu ay

Testin en koyu olduğu gün yumurtaya çatlatma sinyali gidiyor canım bu da lh İn en tepe yaptığı zaman, sonra yumuş çatlıyor ve lh azalıyor

Sperm tahlilini nerede yaptırıyorsunuz kızlar

Tamm canm güncellerim listeyi benm de 3 Şubat hadi bakalım bu ay ne olacak çok merak ediyorum :) :)

Hayırlısı olsun canımmm güncelleyeceğim

Ben de soğan kürüne başlayacam canım bu ay bakalım ilk defa bir kür yapacam hadi hayırlısı

Ayy şuan içim bi tuhaf oldu ya... Valla benm eşim de öyle ya, inşallah Allahımm tez zamanda verir bebişlerimizi

Oluyor canım sanırım Spermlere 6 saat mi 12 saat mi yalan olmasın öyle bişe zaman kazandırıyormuş bu yöntem

Hayırlısı olsun canımmmm

İlk hamişliğim de aynı senin belirtileri yaşadım canım hatta bu kadar erken tepki veremez dedim kendi kendime inşallah sen de hamişsindir.
inş canım benim çok sağol

iyi aksamlar bu saatte ayakta olanlar...
bende iki aydir crearblu ovu testi kullaniyorum gecen ay gulen yuzu yakalsyamadim bu ay yakaladim insallah bu ay olur Bata iki gun var hayirlisi hakkimizda.istiyorum ki supriz olsun bir kerede, doktora gitmeden ugrasmadan olsun ama nerdee..:(

Hamile olan arkadaşlar öncelikle gözünüz aydın. kaç aydır deniyorsunuz??

Kızlarrrrrr kızlar başına gelen varmi ???

rahmim pıt pıt atiyor saatlerdir sag kasigim agriyor adet baslagincinin 10 günündeyim adetim 5 gün sürüyor 6 gun de lekelenmelerim bitti. yumurtlama ma 3,4 gün var .baya bir beyaz akıntım var bu oglen ihtiyaç sonrası kullandığım pecete de Bir damla kanlı beyaz akıntı gordum !ogleden beri de sag kasikgimin agrisi çabası erken mi yumurluyorum bu pit pit atmalar da nedir yaa Nette baktim anlamadim birsey :kızgın:

Kızlarrrrrr kızlar başına gelen varmi ???

rahmim pıt pıt atiyor saatlerdir sag kasigim agriyor adet baslagincinin 10 günündeyim adetim 5 gün sürüyor 6 gun de lekelenmelerim bitti. yumurtlama ma 3,4 gün var .baya bir beyaz akıntım var bu oglen ihtiyaç sonrası kullandığım pecete de Bir damla kanlı beyaz akıntı gordum !ogleden beri de sag kasikgimin agrisi çabası erken mi yumurluyorum bu pit pit atmalar da nedir yaa Nette baktim anlamadim birsey :kızgın:

Atıyor o canım. Bende her ay atıyor. Kanliyi bilmiyorum. Erken yumurtlamadan olabilir. Bende de kasiklarim iki gündür bayağı ağrıyor.. Birde sık idrara çıkmaya başladım. Sanırım calismalara başlayınca ben idrar yollarımı usutuyorum. Antibiyotigimi içmeye devam mi etsem, şu anda gebelik yok nasılsa.. Heralde rahme gidene kadar ilaçların bir yan etkisi olmuyordur.

Back
X