• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşAllah vardır tereddüt ettim şimdi çünkü bu kullandığım gebelik testi markasıyla ilgili olumsuz kötü yorumlar okudum.
Moralim çok bozuldu ya :cry:

Ne ki markası? Bisey olmaz korkma. Olmasa hiç çıkmazdı.

Senella Senella canım sen hamile değil misin yanlış mı duydum ben :KK43:

Hayır değilim canım, geçen ay erkenden adet oldum. Şimdi de çalışma günleri var :)) Hormon tahlillerimi yaptırdım bu ay. Tsh yüksek, trioid ilacı verdi.

Hayır değilim canım, geçen ay erkenden adet oldum. Şimdi de çalışma günleri var :)) Hormon tahlillerimi yaptırdım bu ay. Tsh yüksek, trioid ilacı verdi.
Anladım canım geçmiş olsun. Belki de Allah söyletmiştir :) bu ay bişeyler olacaktır. Kaç gün kullanacaksın ilaçları. Yumurtlaman geçmediyse yetişir belki.

laboquick gebelik testi gecen ay internetten ovulasyon testi istemiştim ve 5 tane de gebelik testi hediye etmişti o testle yaptım. Ama daha önce de silik çizgi çıkıp negatifi görenler olmuş olımsuzlar kadar olumlu yorumlarda vardı ama o ihtimal bile insanın canını sıkıyor :(

Anladım canım geçmiş olsun. Belki de Allah söyletmiştir :) bu ay bişeyler olacaktır. Kaç gün kullanacaksın ilaçları. Yumurtlaman geçmediyse yetişir belki.

Inşallah Allah söyletmistir :))) Inşallah hepimiz için bu ay biseyler olur. Kaç gün kullanacağımı demedi, tekrar ölçtürürsün, idrar yolları için doktora gidersen dedi.. 5 -6 gündür kullanıyorum, yumurtlama oldu.. Artık durum nedir Allah bilir.

Senin idrar yolları enfeksiyonuna formülün nedir..

@arminch ödevleri yapıyor musun bakalım.

laboquick gebelik testi gecen ay internetten ovulasyon testi istemiştim ve 5 tane de gebelik testi hediye etmişti o testle yaptım. Ama daha önce de silik çizgi çıkıp negatifi görenler olmuş olımsuzlar kadar olumlu yorumlarda vardı ama o ihtimal bile insanın canını sıkıyor :KK43:

canım senin testin pozitif bence

laboquick gebelik testi gecen ay internetten ovulasyon testi istemiştim ve 5 tane de gebelik testi hediye etmişti o testle yaptım. Ama daha önce de silik çizgi çıkıp negatifi görenler olmuş olımsuzlar kadar olumlu yorumlarda vardı ama o ihtimal bile insanın canını sıkıyor :KK43:

Valla bende çıkmadı 3 tane kullandım negatif sonuçta negatif.. ovulasyonun yok mu elinde adete yakın hamileysen koyulaşıyor diyorlar. Ondan yap bakalım ne olacak

Adet sancısı gibi mi? Ben adet sancısına dönüştüğünü anladım hemen aynı olmuyor.
Adet agrisi gibi degildi ama bugun disarda cok durdum belkide usuttum ayni adet oncesi gibi o durumda suan sancim canim. Sanirim olucam bilmiyorum :-(

:işsiz:Selam kızlar ben hala kan testi yaptırmadım .. pazartesiyi sabırla bekliyorum , bat 2 ocaktı epey geçti, bi ağrı sızı yok , gelen giden yok, iki test yaptım silik çıktı, ama test markaları bilindik degil

Ben rahim filminden sonra gününde olmuştum gecikmeye neden olmamıştı bende.
Bende anlamadim ki normalde cok nadir degisirdi tarih baktim 28 gunde bir olan ben ilac tedavisinden beri 30.31 gunde olmusum boyle 34 gune cikmamis hic. Anlamadim inan ki

Eklentiler

• PhotoGrid_1515264625445.webp
    PhotoGrid_1515264625445.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 61
Back
X