- 5 Eylül 2016
- 246
- 176
- 23
- 35
Birde kasıgımda ateş varmış gibi yanıyor accaba sende de var mıArtımed diye bi marka ,,acayip bi duygusallık var
ve deli gibi yeme hissi
gögüslerim hassas ve şişkinlik sanırım gaz dediğimiz olay
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde kasıgımda ateş varmış gibi yanıyor accaba sende de var mıArtımed diye bi marka ,,acayip bi duygusallık var
ve deli gibi yeme hissi
gögüslerim hassas ve şişkinlik sanırım gaz dediğimiz olay
![]()
Aminnnnnn aminnnn inşAllahinşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz
Canim adet olmuşsun galiba.morel bozmak stres yapmak yok tamam mi.Haklısın canım. İşte bende o yüzden ayda bir hormon tahlili yaptırıyorum. Mesela soğan kürü yaparken midemde sıkıntı olup olmadığını doktora sordum yapabilir miydim dedim. Çiğ çiğ yesen bile bişey olmaz dedi. İncir kürü yaparken prolaktinime baktım 14.03tü yüksek mi dedim doktora gayet iyi dedi. Şimdi de folik asit içiyorum o zaten doktor tavsiyesi. E vitaminine başladım bugün. Bi de keçiboynuzu özü içiyorum onun zaten hiç bi zararı yok. Elimden geldiğince kontrollü gitmeye çalışıyorum. Ama olacağı varsa olur tabi. Kaderden kaçılmaz :) pazartesi bakıcam artık hormonlar ne alemde. İncir kürünü ben e2'm düşük diye yaptım saraçoğlunun tavsiyesiyle bizzat kendisiyle görüştüm. Doktorlar bebek olur dediği halde Saraçoğlu olmaz dedi. Ve saraçoğlunun dediği çıktı olmadı. E2'mi yükseltebilmişsem bişey yapmam daha. Kürde yapmıyorum zaten. O kadardı :) yine de uyarın için teşekkür ederim :)
Ah keske ama bilmiyorum inan ki belirsizlik cok kotu ya
Bu da aynı testin yarım saat sonra ki hali
Canım benimmm ya üzüldüm bendecanım benim de böyle olmuştu aynısıydı düşük yaptıgım için sildim gördükçe üzülüyorum diye yoksa yollardım sana
aynen zaman geçtikçede koyulaşmıştı
bu sefeer sağlıkla al kucağına kokusunu ciğerlerine kadar hisset kollarının arasında olsun...

Canım benimmm ya üzüldüm benderabbim tekrar nasip etsin inşallah
bu sefeer sağlıkla al kucağına kokusunu ciğerlerine kadar hisset kollarının arasında olsun...
Ben bu markayla ilgili güzel şeyler okumadım o yüzden moralim bozulduinşallah bu çizgi doğrudur ve hamileyimdir
![]()
Yarın da geçsin sonra umarım güzel haberler alacaksın canım. Şu an geçti mi ağrı. Zaten hamilelik ve adet şikayetleri benzer diyorlar ya belki öyle bir şeydir.Bende anlamadim ki normalde cok nadir degisirdi tarih baktim 28 gunde bir olan ben ilac tedavisinden beri 30.31 gunde olmusum boyle 34 gune cikmamis hic. Anlamadim inan ki
Her an gelebilir :)bilmezmiyim
ama rahat ol kırmızılar gelmediği sürece sorun yok :)
Dularımdasınız hepiniz her kalıma geldikçe ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsininşallah kuzum duacınım
güzel dileklerin için sağol tatlım Rabbim sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza

NeeeeeBiri uzun boylu çift mi dediçekilin biz geldik
ben 178 eşim 196
Bana da öyle diyorlardı @Efulimm41ama ben turnayı gözünden vurdum
![]()

Dularımdasınız hepiniz her kalıma geldikçe ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Bazen azaliyo geri basliyo valla bende anlamadim canim oyle bi ikilemki valla cok zormusYarın da geçsin sonra umarım güzel haberler alacaksın canım. Şu an geçti mi ağrı. Zaten hamilelik ve adet şikayetleri benzer diyorlar ya belki öyle bir şeydir.
Bencede kış kış insallah insallahgelmesin gelmesin kış kış![]()
Çok az kaldı düşünmemeye çalış diyeceğim de nasıl olacak bilmiyorum.ama bize sabır konusunda örnek oluyorsun. Sonu güzel bitecek diye düşünüyorum bu beklemek boşuna değil.Bazen azaliyo geri basliyo valla bende anlamadim canim oyle bi ikilemki valla cok zormus
Ben beklerken fırsattan istifade biraz kilo vermeye niyet ettim. Zaten diyetle epey vermiştim bir kısmını geri aldım en azından o kötü gidişe dur demiş olurum hem de dikkatimi başka şeylere vermek bana iyi geliyor.
Elimde bi tane test var aslinda yapsammi diye dusunuyorum sonucta varsa cikar artik gibi geliyor hem kendimide bos yere strese sokmam oldummu olucammi? Kafami ne kadar baska seylere vermeye calissamda insanin aklinin bi kosesinde duruyor canim ya elimde degil kiÇok az kaldı düşünmemeye çalış diyeceğim de nasıl olacak bilmiyorum.ama bize sabır konusunda örnek oluyorsun. Sonu güzel bitecek diye düşünüyorum bu beklemek boşuna değil.
Elimde bi tane test var aslinda yapsammi diye dusunuyorum sonucta varsa cikar artik gibi geliyor hem kendimide bos yere strese sokmam oldummu olucammi? Kafami ne kadar baska seylere vermeye calissamda insanin aklinin bi kosesinde duruyor canim ya elimde degil kisen en iyisini yapiyosun. Sanirim ev hanimisin degilmi