• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adamin icinde artık ne kadar baba olma hırsı varsa.
Saka bi yana sizin icin çok sevindim canim.sürekli oku bebegine.kotü niyetli oldugunnu düsündügün kisiler duymasin.gercekten istemezliklerinden nazar ediyorlar.kimseye bebek oynayana kadar demeyin.
Allah razi olsun canim. Ben zaten bi mani cikmadigi surece hergun kuran okuyorum. Cevsen yasin tebareke amme fetih vakia rahman surelerinin hepsini. Allaha sozum var simdi arti olarak her hafta meryem suresini okucam bi kere. O sekilde adagim var canim :)

Kontrol altında olduğu için nasıl beslenmeliyim diye sorgulamadım aslında. instegramda bir diyetisyen görüyorum danışanları ilacı bırakıyormuş falan ama ne kadar doğru bilmiyorum. ilaca alıştığım için çok da dert etmiyorum. Bir de anneannem ve annemde de olunca biraz kaçınılmaz gibi geldi sanki.
Canim o diyetisyenin ismini alabilirmiyim?
Benim ailemde yok.sadece bi ablamda var.diğer kardesleirmde yok.bizimki genetik oluyor mu acaba.
Ya ben ilaclari hic sevemiyorum.basim ağrisa bile o aciyi cekiyorum icmiyorim.zaten düzenli bi hayatim da yok.nasil hergün alacam.kalkmam 12 yi buluyor.unutuyorum icmeyi.baya aksiyor.

Allah razi olsun canim. Ben zaten bi mani cikmadigi surece hergun kuran okuyorum. Cevsen yasin tebareke amme fetih vakia rahman surelerinin hepsini. Allaha sozum var simdi arti olarak her hafta meryem suresini okucam bi kere. O sekilde adagim var canim :)
Allah kabul etsin canim.bizi de unutma.bide benim annem hasta.sen hamilesin simdi.duan tutar.anneme de bir gün okur musun?

5B3CF649-D3C4-404E-A0E8-1BE46E48AAB1.webp
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Saol canim.Allah razi olsun.57 yasinda.
allah hayırlı kapılar acsin şifasını versin. Benim babama da 7 yıl önce kanser teşhisi konuldu yapilcak birsey yok 3 ay ya Yaşar ya yasmaz dediler istanbul 7 kule göğüs hastanesi dedi ameliyat edemeyiz. Kabus gibiydi o gunler. Babam inat etti ameliyat edin diye ve ettiler. Temizledik ama küçük hücreli tekrarlicak dendi cigerinin buyuk kismi alındı. Öyle bir baktiki kendine doktorlar hayret etti ona kemoterapi bile gormedi doktorlar yine dedi tekrar edicek en fazla 3 yıl 3 yilda gecti adagim vardi iki tane kurban kestim ona. Ve suan 7 yil bitti hala tekrar yok masallah. Daglara gitti demisler birileri yaylada koyunlar ne yerse takip et kopar kaynat ic yapma zehirlenirsin dedik yapti nerde sifali su nerde iyi gelecek birsey varsa yapti . Artik ne vesile oldu ona bilmiyorum allahin bir hikmeti muhakkak olan.hep derim allah o hastalara babamin şansından sifasindan nasip etsin. Geçmiş olsun üzüldüm rabbim sifasini versin.

allah hayırlı kapılar acsin şifasını versin. Benim babama da 7 yıl önce kanser teşhisi konuldu yapilcak birsey yok 3 ay ya Yaşar ya yasmaz dediler istanbul 7 kule göğüs hastanesi dedi ameliyat edemeyiz. Kabus gibiydi o gunler. Babam inat etti ameliyat edin diye ve ettiler. Temizledik ama küçük hücreli tekrarlicak dendi cigerinin buyuk kismi alındı. Öyle bir baktiki kendine doktorlar hayret etti ona kemoterapi bile gormedi doktorlar yine dedi tekrar edicek en fazla 3 yıl 3 yilda gecti adagim vardi iki tane kurban kestim ona. Ve suan 7 yil bitti hala tekrar yok masallah. Daglara gitti demisler birileri yaylada koyunlar ne yerse takip et kopar kaynat ic yapma zehirlenirsin dedik yapti nerde sifali su nerde iyi gelecek birsey varsa yapti . Artik ne vesile oldu ona bilmiyorum allahin bir hikmeti muhakkak olan.hep derim allah o hastalara babamin şansından sifasindan nasip etsin. Geçmiş olsun üzüldüm rabbim sifasini versin.
Maşallah canim babana.Rabbim daha da uzun ömürler versin.
Annemin hastaligı küçük hücreli dısı.karaciğere metastaz yapmiş.kemiklere vurmus.doktorlar son evre diyor.
Nisan ayinda birden düstü.80 kilodan 48 kiloya indi.gözümüzün önünde eridi bitti.yemeden icmeden kesildi.günde 20 kere üstünü degistiriyorduk terlemeden.
Sonra akılli ilaca basladi.babamla ablam iyi baktilar.kilo aldi yine.ama şu sıralar gözleri görmüyor.bulanik hersey diyor.dr hastaliktan diyor.annem gözüme de attı diye baya üzülmüş dün.
Annemde morel hiç yok.çok düsünüyor.uyku uyumuyor.iyilesecegine inanci yok.bizi de üzüyor hal böyle olunca.zorlamayla yemek yiyor.onceden biz yemek verince dizlerini döverdi.ağlardı.bize yalvarırdı yemek vermeyin yutamiyorum diye.
Simdi yine morel yok.dünden beri yemeden icmeden kesilmis.en ufak biseyde morel gidiyor bi daha da yemek yemiyor.ne yapacağimiza şaştık kaldık.

Maşallah canim babana.Rabbim daha da uzun ömürler versin.
Annemin hastaligı küçük hücreli dısı.karaciğere metastaz yapmiş.kemiklere vurmus.doktorlar son evre diyor.
Nisan ayinda birden düstü.80 kilodan 48 kiloya indi.gözümüzün önünde eridi bitti.yemeden icmeden kesildi.günde 20 kere üstünü degistiriyorduk terlemeden.
Sonra akılli ilaca basladi.babamla ablam iyi baktilar.kilo aldi yine.ama şu sıralar gözleri görmüyor.bulanik hersey diyor.dr hastaliktan diyor.annem gözüme de attı diye baya üzülmüş dün.
Annemde morel hiç yok.çok düsünüyor.uyku uyumuyor.iyilesecegine inanci yok.bizi de üzüyor hal böyle olunca.zorlamayla yemek yiyor.onceden biz yemek verince dizlerini döverdi.ağlardı.bize yalvarırdı yemek vermeyin yutamiyorum diye.
Simdi yine morel yok.dünden beri yemeden icmeden kesilmis.en ufak biseyde morel gidiyor bi daha da yemek yemiyor.ne yapacağimiza şaştık kaldık.
Cokkkk zor size de onada . İcim yandı okurken kimbilir sizin caniniz nasil yanıyor...rabbim size de onada dayanma gücü versin Allah yardimiciniz olsun. Dilerim allah sana, anneni mujdenle neselendirmeyi nasip eder.

Cokkkk zor size de onada . İcim yandı okurken kimbilir sizin caniniz nasil yanıyor...rabbim size de onada dayanma gücü versin Allah yardimiciniz olsun. Dilerim allah sana, anneni mujdenle neselendirmeyi nasip eder.
Amin canim.bunu ancak çeken bilir.Rabbimden bian önce onun iyilesmesini diliyorum.o dünyanın en iyi insanı...

Kızlar ilk ovulasyon testim dün yapıldı. İki çizgide gördüğünüz üzere belirgin. Bu sabah yaptım sonra. Silikleşmiş T çizgisi. Ne anlama geliyor . ? (Dün ilişki oldu.)
Canım şöyle oluyor ki silikleştiği gün yumuş çatlamış demek o gün çok önemli :)
Ne bileyim canım ya baya koyuydu ama ya yumurtladım ya öyle bi lh dalgalanması oldu o ara akintim agrım yumurtlama belirtim yoktu o zaman şubata nasip bakalım salı günü bi doktor var ona sıra aldım yaptırdığım tahlilleri bide ona göstericem bu ayda kafama göre takılayım diyorum üstüne düşmeyeyim meşgale bulacağım kendime
Aynen ben de de koyulaşmıştı ama bi yumurtlama belirtisi yoktu. Lh da kendi kendine durup durup dalgalanacak mir bir hormon değil aslında
Merhaba arkadaslar yeni uye oldum foruma surekli disardan takip ediyordum sizleri bu ay yumurtlama takibi yaparak denemelere basladim ve birileriyle konusmaya ihtiyacim oldugunu fark ettim yumurtlama gununden beklenen adet tarihine kadar nasil zaman gececek cok merak ediyorum
Hoş geldin canım topiğimize :) :)
Aslinda cok yeni bu ikinci deneme ayim ama okuyup arastirdikca hafiften stres yapmaya basladim bile. Ocak 22 beklenen adet tarihim yumurtlama testine gore gereken yapildi bekleme sureci iste dedigin gibi oyle yada boyle gececek sizc test yapmaya ne zaman baslamak lazim yumurtlama ocak 3 tu
Baya erken yumurtlamışsın bana da bir kez böyle olmuştu sebebini bilmiyorum ama okuyor böyle canım
naz2018 naz2018 sen ne alemdesin yavrum ? Kalabaligiz yorumlar kayniyor arada .
Arminch cim işte ne yapayım adet oldum paşa paşa önümüzdeki adeti bekliyorum canım ne yapayım... :) :) sen ne yapıyosun iyileştin mi :)
Kizlar simdi geldik eve sonucum 406.4 sanirim tam 4 haftalik :) hepinize cok tesekkur ederim Allahim bu mutlulugu hepinize nasip etsin :)
Hilaaaaaaaaaaaaalllll topiğimizin en sabırlısıı. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Hayırlı olsun bebişim çok sevindim
Allah hayırlı ve sağlıklı evlat eylesin inşallahhh. Bak topiği bırakıp gitmek yok ha küserim :)
Tam evden cikti servise gitti testi yaptim tabi ben agliyorum eve geri gel gitme diye adamin yuregine indi :-) eve kosarak gelmis bisey oldu sanmis. Tabi sonucu aldik annemi babami ablami hepsini uyandirdi arayip :)
Allahım mm ne güzel heyecanlar ❤️❤️❤️❤️❤️
Heee ben eşime sürpriz yapamıyorum ki anam, adam her dakikamı biliyor bu nasıl iş anlamadım... :D

Back
X