• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canim.bunu ancak çeken bilir.Rabbimden bian önce onun iyilesmesini diliyorum.o dünyanın en iyi insanı...
Hastalıklar insanların günahlarına kefaret oluyormuş özellikle de böyle ağır hastalıklar...
Allah şifa versin..
Rabbim inşallah bu hastalığını günahlarına kefaret sayar.. Cennetinibnail nail eder.

Hilal coban Hilal coban
Bizimle Belirtilerini paylaş diyeceğim ama :D
Listelerin sayfalarca sürmesinden korkuyorum :D
Şaka bi yana da bize şöyle kısaca yazarsan ekleyim gerçekten faydalı bir birikim olacak bu. Sanırım bu şekilde belirtileri toplayan ilk topiğiz:KK37:
Dur bi de senin mutlu haberin için dans edeyim :KK73::KK73::KK73::KK73::KK71:

Kızlar bunlarda şimdi yaptığım testler sanki dünkinden koyular değil mi :KK37:

Eklentiler

• camera_1515308275331.webp
    camera_1515308275331.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 61
Canım şöyle oluyor ki silikleştiği gün yumuş çatlamış demek o gün çok önemli :)

Aynen ben de de koyulaşmıştı ama bi yumurtlama belirtisi yoktu. Lh da kendi kendine durup durup dalgalanacak mir bir hormon değil aslında

Hoş geldin canım topiğimize :) :)

Baya erken yumurtlamışsın bana da bir kez böyle olmuştu sebebini bilmiyorum ama okuyor böyle canım

Arminch cim işte ne yapayım adet oldum paşa paşa önümüzdeki adeti bekliyorum canım ne yapayım... :) :) sen ne yapıyosun iyileştin mi :)

Hilaaaaaaaaaaaaalllll topiğimizin en sabırlısıı. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Hayırlı olsun bebişim çok sevindim
Allah hayırlı ve sağlıklı evlat eylesin inşallahhh. Bak topiği bırakıp gitmek yok ha küserim :)

Allahım mm ne güzel heyecanlar ❤️❤️❤️❤️❤️

Heee ben eşime sürpriz yapamıyorum ki anam, adam her dakikamı biliyor bu nasıl iş anlamadım... :KK70:
Yok nereye gidiyorum canimmmm ugurlu topigim ve sahibi :) gitmem bi yere kuzum darisi sana insaallah. Dualarim hepinizle :)

Hilal coban Hilal coban
Bizimle Belirtilerini paylaş diyeceğim ama :KK70:
Listelerin sayfalarca sürmesinden korkuyorum :KK70:
Şaka bi yana da bize şöyle kısaca yazarsan ekleyim gerçekten faydalı bir birikim olacak bu. Sanırım bu şekilde belirtileri toplayan ilk topiğiz:KK37:
Dur bi de senin mutlu haberin için dans edeyim :KK73::KK73::KK73::KK73::KK71:
Ayyy canim benim yaaa Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu :) inanin dualarimda hepiniz varsiniz.
Belirtilerime gelince ben hep demistim benim sol kasigimda cok siddetli agri olmustu demekki dollenmedenmis. Bide arada boyle otururken sag kasigimda pit pit damar atiyo gibi atma oldu bunu bi kac kez yasadim. Ayrica adet agrilarimin hepsini fazlasiyla cektim belim sirtim cok agridi asiri hemde. Egilip kalktigimda bisey kaldirdigimda agri giriyodu hemen kasigima.
Bide belirtimi bilmiyorum ama burda biri yazinca dikkat etmistim 2 gune bir yikadigim sacim hemen yaglaniyor bu normalde olmaz mesela.
Ha bide agri bacaklarima vurdu goguslerim her zamanki gibi agrimaya basladi ama bunda fark sol gogsum arada oyle bi sizliyoduki elimle bastiriyodum.
Sormak istediginiz bisey varsa sorun kuzum yazarim seve seve :)

@Nilay korkmaz Masalicindemasal Masalicindemasal 17 ocak cıları taciz edeyim dedim :)
Bata 9 gün var belirti varmı kızlar :)
Ya da 17 ocak batına yakın olanlarda :)
Ya bide ben kendim eczaneden 100mg progestan aldım gece yatarken fitil şeklinde kullanıyorum, hamileliği kolaylaştırıyormuş ya da oluşan bebeğin tutunmasını sağlıyormuş diye. İnşallah işe yarar :)

@Nilay korkmaz Masalicindemasal Masalicindemasal 17 ocak cıları taciz edeyim dedim :)
Bata 9 gün var belirti varmı kızlar :)
Ya da 17 ocak batına yakın olanlarda :)
Ya bide ben kendim eczaneden 100mg progestan aldım gece yatarken fitil şeklinde kullanıyorum, hamileliği kolaylaştırıyormuş ya da oluşan bebeğin tutunmasını sağlıyormuş diye. İnşallah işe yarar :)
merhaba .Bende bariz görebildiğim bir belirti yok adet belirtileri ile aynı. Göğüslerim şiş ve acıyor adet krampları yaşıyorum . Sanırım en gerçek belirti adet gecikmesi .zira ilk kızımda dayanılmaz adet ağrıları çekmiştim ve adet olmamıştım. Inşallah Allah gönlümüze göre verir hepimizin

Back
X