• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba .Bende bariz görebildiğim bir belirti yok adet belirtileri ile aynı. Göğüslerim şiş ve acıyor adet krampları yaşıyorum . Sanırım en gerçek belirti adet gecikmesi .zira ilk kızımda dayanılmaz adet ağrıları çekmiştim ve adet olmamıştım. Inşallah Allah gönlümüze göre verir hepimizin
Aynen canım doğru söylüyorsun :) ah bu belirtiler yüzünden kaç kez hayal kırıklığı yaşadım ama bigun ben onlara hayal kırıklığı yaşatıcam inşallah :))

Aynen canım doğru söylüyorsun :) ah bu belirtiler yüzünden kaç kez hayal kırıklığı yaşadım ama bigun ben onlara hayal kırıklığı yaşatıcam inşallah :))
Inşallah arkadaşım. Hepimizin isteği o.Ama inan kızıma hamile kaldığımda adet sancısından arabanin kemerini takamamıştım karnıma o kadar ağrıyordu kramp giriyordu. Gün geçmeden belirtiler ortaya çıkmıyor bence .

@Nilay korkmaz Masalicindemasal Masalicindemasal 17 ocak cıları taciz edeyim dedim :)
Bata 9 gün var belirti varmı kızlar :)
Ya da 17 ocak batına yakın olanlarda :)
Ya bide ben kendim eczaneden 100mg progestan aldım gece yatarken fitil şeklinde kullanıyorum, hamileliği kolaylaştırıyormuş ya da oluşan bebeğin tutunmasını sağlıyormuş diye. İnşallah işe yarar :)
Benim bat 13 Ocak. Eşimde bende hamileymisim gibi davranıyoruz sanki bu sefer bebiş geldi gibi geliyor. Midem bulanıyor hiç alakasız seyler bana balık kokuyor asljnda balıgı okadar severim ama çok kötü geliyor suanda kaşıklarımda üç gündür adet agrısına benzer hafif bi agrı var dua edelim birbirimize bebişlere çabuk kavuşalım insallah

Ayyy yerimde duramıyorum eşim:KK53: iki gündür eşim evde:confused::21: ona caktırmayayım diye abuk subuk hareketler yapıyorum:KK71::KK68: inşallah ağzımdan kaçırmam :rolleyes:
Ben dayanamıyorum hemen paylaşıyorum ya ben niye böyleyim ya raaabbiimm
Yok nereye gidiyorum canimmmm ugurlu topigim ve sahibi :) gitmem bi yere kuzum darisi sana insaallah. Dualarim hepinizle :)
Saol canımmm bu topiği açarken katılan herkesin hamiş olması duasıyla açmıştım inşallah hepimiz o ay veya bu ay hamiş oluruz :) :) ama şu an senin çok seviniyorum ayy maşallah
@Nilay korkmaz Masalicindemasal Masalicindemasal 17 ocak cıları taciz edeyim dedim :)
Ya bide ben kendim eczaneden 100mg progestan aldım gece yatarken fitil şeklinde kullanıyorum, hamileliği kolaylaştırıyormuş ya da oluşan bebeğin tutunmasını sağlıyormuş diye. İnşallah işe yarar :)
Kız bu sende tutarsa ben de yapayım önümüzdeki ay hadi inşallah tutar
Adet oldum ben 3 gün gecikmeli olarak :KK43:
Anaaa kimyasal falan mıydı acaba ya bariz bi çizgi vardı. İşte böyle zamanlarda beta hcg testi ancak çıkarıyor kimyasal olduğunu.. Geçmiş olsun canım inşallah bu ay olur hepimiz şubatçıyız :)

Benim bat 13 Ocak. Eşimde bende hamileymisim gibi davranıyoruz sanki bu sefer bebiş geldi gibi geliyor. Midem bulanıyor hiç alakasız seyler bana balık kokuyor asljnda balıgı okadar severim ama çok kötü geliyor suanda kaşıklarımda üç gündür adet agrısına benzer hafif bi agrı var dua edelim birbirimize bebişlere çabuk kavuşalım insallah

Ayy o balik dunden beri bana da kokuyor çiğ çiğ burnuma nasıl geliyor anlatamam. Bir karadenizli olarak balık aşığıyım ama su an cok sogudum :110:
Bendr ozellikle sanki adet olacakmisim gibi nel agrilari var bir de arada karnima giren ufak sancilar. Gogusletim sis ve cok aciyor :olamaz: :KK43:

Saol canımmm bu topiği açarken katılan herkesin hamiş olması duasıyla açmıştım inşallah hepimiz o ay veya bu ay hamiş oluruz :) :) ama şu an senin çok seviniyorum ayy maşallah

Anaaa kimyasal falan mıydı acaba ya bariz bi çizgi vardı. İşte böyle zamanlarda beta hcg testi ancak çıkarıyor kimyasal olduğunu.. Geçmiş olsun canım inşallah bu ay olur hepimiz şubatçıyız :)
Sagol kuzum arkadasada yazdim ayagimi sürüdüm sizi arkamdan bekliyorum hadin bakim cok bekletmeyin bebisime kardes gelsin hemen teyzesi :)

Hayırlısı cnm

Benim de 15 Ocak ama erken yumurtladım 29 aralıkta ama bende hiç bir belirti yok sizde bi belirti falan var mı

Kiz bende senin gibiyim.hemen söylüyorum.ağzımda bakla ıslanmaz benim.
Ama bu sefer olursa degisik biseyler yapmayi düşünüyorum.

Ya kızlar bu sayfayı uzun zamandır takip ediyorum benim bat 15 Ocak ama erken yumurtladığım için 29 aralıkta çift çizgiyi yakaladım ama bende hiç bir belirti yok kasık ağrısı ne bilim göğüste hassasiyet falan hiç belirti olmadan hamile kalan yok mu acaba o kadar çok istiyorum ki hamile kalmayı bi türlü olmuyor şimdiden teşekkür ederim herkese inşallah bu sayfadaki herkez en kısa zamanda mucizesine kavuşur :dua::anneadayı:

Sagol kuzum arkadasada yazdim ayagimi sürüdüm sizi arkamdan bekliyorum hadin bakim cok bekletmeyin bebisime kardes gelsin hemen teyzesi :)
Aminn kuzuş :)
Kiz bende senin gibiyim.hemen söylüyorum.ağzımda bakla ıslanmaz benim.
Ama bu sefer olursa degisik biseyler yapmayi düşünüyorum.
Valla aynıyız bebişim ya
Ya kızlar bu sayfayı uzun zamandır takip ediyorum benim bat 15 Ocak ama erken yumurtladığım için 29 aralıkta çift çizgiyi yakaladım ama bende hiç bir belirti yok kasık ağrısı ne bilim göğüste hassasiyet falan hiç belirti olmadan hamile kalan yok mu acaba o kadar çok istiyorum ki hamile kalmayı bi türlü olmuyor şimdiden teşekkür ederim herkese inşallah bu sayfadaki herkez en kısa zamanda mucizesine kavuşur :dua::anneadayı:
İnşallah canımmm bu ay senin bebişin de gelir :) :) hiç belli olmaz kuzum belirtisiz de oluyor

Back
X