ne varsa kaset testlerde var :))
dün sabah negatif gösteren predictor e inat :)
çok ağlattın beni predic :)
Tebrik ederimmmmmm gozunn aydinnn adetin gecikmismiydi ne zaman yaptin testi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne varsa kaset testlerde var :))
Ayyyy ne diyorsun. Hemen git kan ver. Tebrik ederim canım benim. İnşallah hata yoktur da hamilesindirne varsa kaset testlerde var :))

İki çizgi net belli yani bence hamilesin şimdiden tebrik ederim ne güzel inşallah bende bi gün çift çizgiyi görürümne varsa kaset testlerde var :))

İki çizgi net belli yani bence hamilesin şimdiden tebrik ederim ne güzel inşallah bende bi gün çift çizgiyi görürüm![]()
Bence de koyulaşmış tebrik edelim mi :)Kızlar bunlarda şimdi yaptığım testler sanki dünkinden koyular değil mi![]()
Ayyyy ne diyorsun. Hemen git kan ver. Tebrik ederim canım benim. İnşallah hata yoktur da hamilesindir
Yaa çok güzel peşpeşe hamiş haberleri süper yaaa![]()
Tebrik ederimmmmmm gozunn aydinnn adetin gecikmismiydi ne zaman yaptin testi
Bence de koyulaşmış tebrik edelim mi :)
Yaa ne yalan söyliim ben negatif olur diye sanıyordum. Herkes predictor yanılmaz falan diyorlardı. Hiç beklemiyordum. Bana güzel sürpriz oldu :) eşine de sürpriz yap dayanabilirsen :)canım sen biliyosun süreci öldüm öldüm dirildim yaa :)
yardım edin bana ne olur neden olur bunlar Yaa ne yalan söyliim ben negatif olur diye sanıyordum. Herkes predictor yanılmaz falan diyorlardı. Hiç beklemiyordum. Bana güzel sürpriz oldu :) eşine de sürpriz yap dayanabilirsen :)
Hamileliği benzemiyor zaten belirtiler. Bi doktora git canım bence. Başka nedeni olabilir. Hormonel falan.kızlar hamişleri gördükçe çok mutlu oluyorm rabbim en kısa zamanda hepinizin yüzünü güldürsün inşallah :)
size birşey sormak istiyorum yumurtlama günümde eşim isteksizde olsa korunmadı o günden beri çok kötüyüm. idrar yolu enfeksiyonumu oldum anlamadım nedenini. bacaklarımın arasında sanki bişey var rahat yatamıyorum nefes alamıyorum darlık basıyo biraz hareket ediyorum yorgunluktan ölüyorum resmen göğüslerimde hala acıyo adetime de 8 gün var gebelik olma ihtimali yok bence daha ilişkiye gireli 5 6 gün oldu gece böbreklerim sızlıyo uyutmuyo kemiklerim sanki ciğerlerime batıyo sürekli acıkıyorum yemek yemesem ölücem sankiyardım edin bana ne olur neden olur bunlar
![]()
Ne tepki verdi :)testi yaptım banyodan çıktım karşımdaydı :)
Ne tepki verdi :)
Hamileliği benzemiyor zaten belirtiler. Bi doktora git canım bence. Başka nedeni olabilir. Hormonel falan.
Süper yaaa. Rabbim yüzünüzü hep güldürsün. Sağ Salim kucağına alırsın inşallah bebişinişuan kendini dışarı attı sanırım yanımda ağlamak istemiyor :)
çook sevindi

Süper yaaa. Rabbim yüzünüzü hep güldürsün. Sağ Salim kucağına alırsın inşallah bebişini![]()
Yumurtlama gününü bilmiyorsan belki geç yumurtlamışsındır ve döllenme olmuştur. Ben bat'a 5 gün kala yumurtladım. Bazen olabiliyor. Ama belirtilerin de çok değişik. Hiç duymadım böyle hamilelik belirtisi.benim ilk gebeliğimde ben her cumartesi hastanedeydim canım bu belirtilerle ama çok erken anlamadım neden umutlansam dicem vucudum bana oyun oynuyo ama umdum yok ama çok zorlamaya başladı randevu aldım ama oda 22 ocakta çok var
CanımAdet oldum ben 3 gün gecikmeli olarak![]()
Hiç bir şikayet olmayan ama hamile olan insanlar oluyor umarım sen de onlardan birisinindir.Ya kızlar bu sayfayı uzun zamandır takip ediyorum benim bat 15 Ocak ama erken yumurtladığım için 29 aralıkta çift çizgiyi yakaladım ama bende hiç bir belirti yok kasık ağrısı ne bilim göğüste hassasiyet falan hiç belirti olmadan hamile kalan yok mu acaba o kadar çok istiyorum ki hamile kalmayı bi türlü olmuyor şimdiden teşekkür ederim herkese inşallah bu sayfadaki herkez en kısa zamanda mucizesine kavuşur![]()
canım seni tebrik etmek istiyorum artık :)ne varsa kaset testlerde var :))