• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bi sayfada okudum kadın ilişkiden sonra bütün belirtilerini takip etmiş hamileyim dedi hamile çıktı onada şaşırdım döllenme olmadan belirti olur mu ki E Efulimm41

canım benim birçok yorumumda da vardır
hep diyorum ki üşütme ağrısı ile adet ağrısı ile gebelik belirtisi olan agrı başka

kasıklarım dedim durdum doğru çıktı yine
öncekinde de o çimdiklenme kasılma hali vardı

Allah razı olsun canım sağolasın hepimize inşallah

düşükten sonra çok yıprandık şimdi pamuklara sarar o beni :)
Sarsın tabi elini sıcak sudan soğuk suya sokmasın en azından riskli süreci geçene kadar:) bir an önce kan ver. Çizgi baya da belirgin bhcg de düşük çıkmayacaktır eminim ki.

Yumurtlama gününü bilmiyorsan belki geç yumurtlamışsındır ve döllenme olmuştur. Ben bat'a 5 gün kala yumurtladım. Bazen olabiliyor. Ama belirtilerin de çok değişik. Hiç duymadım böyle hamilelik belirtisi.

o sıvı bana yaramıyo sanırım enfeksiyon oluyo hemen daha ilişkiden hemen sonra rahatsızlanmaya başlıyorum

Sarsın tabi elini sıcak sudan soğuk suya sokmasın en azından riskli süreci geçene kadar:) bir an önce kan ver. Çizgi baya da belirgin bhcg de çok düşük çıkmayacaktır eminim ki.

yarın kan vericem canım hayırlısıyla
çok dikkat edicem inşallah sağlıkla doğacak bu kez

canım benim birçok yorumumda da vardır
hep diyorum ki üşütme ağrısı ile adet ağrısı ile gebelik belirtisi olan agrı başka

kasıklarım dedim durdum doğru çıktı yine
öncekinde de o çimdiklenme kasılma hali vardı

ben 2 hamilelik geçirdim canım belirtiler hamilelik belirtisi gibi ama bu kadar erken hissedilir mi ?

ben 2 hamilelik geçirdim canım belirtiler hamilelik belirtisi gibi ama bu kadar erken hissedilir mi ?

ben de son bir haftadır var canım ilişkiden sonra bugün 12. gün
yumurtlama zamanımı takip ettim çünkü

canım sanırım hamileyim ya çünkü belirtilerim çok bariz
Tebrik ederim canım. Demek ki diğer testin hassasiyeti etkiliyormuş. Biraz da erkendi. Artık çok daha net çıkmış kan ile kesinleştireceksin yarın çok heyecanlı..

Ne gibi belirtilerin var acaba inşallah hamilesindir canım

Adet sancisi gibi belime agrilar giriyor. Sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum. Goguslerim sisti agriyor ve bacaklarimda agrilar var. Cok yorgun oluyorum surekli uyumak istiyorum. Koku hassasiyetim var biraz da. Ve bu sabah camasirimda kahve rengi lekeler gordum. Umarim psikolojik degildir. Daha ilk denememiz ama insan taktim mi istiyor iste :emir_bebek: :dua:

ben de son bir haftadır var canım ilişkiden sonra bugün 12. gün
yumurtlama zamanımı takip ettim çünkü

Hayırlısı bakalım canım varsa bat günü anlarız :) hayırlı olsun bebişin rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin :)

Hayırlısı bakalım canım varsa bat günü anlarız :) hayırlı olsun bebişin rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin :)

amin canım hepimize nasip olsun inşallah :)

Doğrudur canım inanırım gerçekten herkeste farklı oluyor. İnşallah canım amin.
Inşallah arkadaşım. Hepimizin isteği o.Ama inan kızıma hamile kaldığımda adet sancısından arabanin kemerini takamamıştım karnıma o kadar ağrıyordu kramp giriyordu. Gün geçmeden belirtiler ortaya çıkmıyor bence .

Benim bat 13 Ocak. Eşimde bende hamileymisim gibi davranıyoruz sanki bu sefer bebiş geldi gibi geliyor. Midem bulanıyor hiç alakasız seyler bana balık kokuyor asljnda balıgı okadar severim ama çok kötü geliyor suanda kaşıklarımda üç gündür adet agrısına benzer hafif bi agrı var dua edelim birbirimize bebişlere çabuk kavuşalım insallah
Hayır olsun inşallah :) az kalmış zaten inşallah vardır yaa :))
Ben dayanamıyorum hemen paylaşıyorum ya ben niye böyleyim ya raaabbiimm

Saol canımmm bu topiği açarken katılan herkesin hamiş olması duasıyla açmıştım inşallah hepimiz o ay veya bu ay hamiş oluruz :) :) ama şu an senin çok seviniyorum ayy maşallah

Kız bu sende tutarsa ben de yapayım önümüzdeki ay hadi inşallah tutar

Anaaa kimyasal falan mıydı acaba ya bariz bi çizgi vardı. İşte böyle zamanlarda beta hcg testi ancak çıkarıyor kimyasal olduğunu.. Geçmiş olsun canım inşallah bu ay olur hepimiz şubatçıyız :)
İlk bebekte çatlatma iğnesi artı progestan hap vermişti yumurtlama bitince kullan demişti hamile kaldım, bende ondan esinlendim yine tutar belki diye inşallah tutar :)
Benim de 15 Ocak ama erken yumurtladım 29 aralıkta ama bende hiç bir belirti yok sizde bi belirti falan var mı
Cok belirgin bişey yok canım arada sol kasığım pıt pıtlıyor o kadar :)
canım sen biliyosun süreci öldüm öldüm dirildim yaa :)
Canım aynı marka testle bir gün öncekiyle bir gün sonraki bile farkediyor çünkü değer katlanarak gittiği için belli bi oranda o gün çıkmazken ertesi gün arttığı için çıkabiliyor ondan ötürü olabilir :) hayırlı ugurlu olsun inşallah bat neydi :)

Adet sancisi gibi belime agrilar giriyor. Sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum. Goguslerim sisti agriyor ve bacaklarimda agrilar var. Cok yorgun oluyorum surekli uyumak istiyorum. Koku hassasiyetim var biraz da. Ve bu sabah camasirimda kahve rengi lekeler gordum. Umarim psikolojik degildir. Daha ilk denememiz ama insan taktim mi istiyor iste :emir_bebek: :dua:
Kahverengi leke yerleşme kanaması olabilir inşallah hamile kalırsın canım ama olmazsa üzülme daha ilk denemenizmiş ben bir buçuk yıldır istiyorum ama olmuyor tabi her şeyin hayırlısı

Doğrudur canım inanırım gerçekten herkeste farklı oluyor. İnşallah canım amin.

Hayır olsun inşallah :) az kalmış zaten inşallah vardır yaa :))

İlk bebekte çatlatma iğnesi artı progestan hap vermişti yumurtlama bitince kullan demişti hamile kaldım, bende ondan esinlendim yine tutar belki diye inşallah tutar :)

Cok belirgin bişey yok canım arada sol kasığım pıt pıtlıyor o kadar :)

Canım aynı marka testle bir gün öncekiyle bir gün sonraki bile farkediyor çünkü değer katlanarak gittiği için belli bi oranda o gün çıkmazken ertesi gün arttığı için çıkabiliyor ondan ötürü olabilir :) hayırlı ugurlu olsun inşallah bat neydi :)

9 ocak bat canım
yalnız 3 liralık kaset testin 2 gün kala verdiği bu sonucu 3 gün kala predictor veremedi
ona şaşkınım

Back
X