• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok değil. Mutfağın peteğini yakmıyorum. Bi de benim bal doğal eniştemin kovanları var o getirmişti. Dışarda bişey olmaz bence.
Bencede bende disarda biraktim benim mutfakta soguk canim biseycik olmaz. Allahim sifa niyetine de yut :-)

Hepnız oylesınız valla sızın yazdıklarınızı okuyunca mutlu oluorm yasasın hamıle dıye:) bazen tuh olmamıs dıyıp kendımce uzuluorm ama ınsallah herkes hayırlı haberlrı alıcak rabbım cok bekletmesın hayrlı zamanda herkse nasıp etsın ınsallah :)
Bende oyleydim biri hamile olunca aglardim sevincten olmasa uzulurdum. Allah kimseyi bekletmesin canim insallahhhh :)

yok folik asit ten başka bi tane daha var
Folbiol muş adı
bana ondan vermişti
Bende hamile kalmadan once onu kullaniyodum canim folik asit o zaten. Bu ay biraktim cunku inofolic vermisti tedavim icin toz bi ilac suya karistiriliyo ondada folik asit iceriyo diye digerini kullanmadim

Bende hamile kalmadan once onu kullaniyodum canim folik asit o zaten. Bu ay biraktim cunku inofolic vermisti tedavim icin toz bi ilac suya karistiriliyo ondada folik asit iceriyo diye digerini kullanmadim

öylemi :)
bilmiyordum içeriklerinin aynı oldugunu
ben de bir aydır ferro sanol kullanıyordum canım
hatta bugün de içmiştim

U Umudumbitmedi_ annene şifalar size de bu süreçte mücadele edecek enerji dilerim canım. Umarım bu savaşı siz kazanırsınız.
Allah razi osun canim.insallah rabbimin izniyle iyilesecek.sizin güzel dualariniz vesile olacak.
Rabbim dualariniza mükafat sizlere de hayirli sağliklı evlatlar versin.

Canım ınofolıc epey memnunlar bende baslıcam ondan bızım bi arkadas onu ictikten sonra kaldi hamile.

Folik asit ile folbiol aynı şey canım. Folik asit içeriği folbiol adı. Bende ondan kullanıyorum

ben de şimdi ferro sanol kullanıyorum bir aydır
çinko+demir+folik asit yazıyor üzerinde

Merhabalar kızlar forumuzu uzaktan takıp edıyordum yazmak nasıp olmamıstı hıc tanımdadgm halde sızın hamılelık haberınızı alınca cok mutlu oldum gozlerımm doldu resmen ınsallah hayrlısıyla bebegınızı kucagınza almak nasıp olur Hilal coban Hilal coban

Kasımdan berı bende ugrasıorm bu ay ınsallah herkse nasıp olur hepmız bu zorlu bekleyısten kurtluruz:)amin
Canım hoş geldin canım inşallah senin de bu ay yüzün güler :) :) :) :)
Kızlarbende birşey danışmak istiyorum başına gelen biri varsa yorum yaparsa çok sevinirim. ÖncelikleRabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin. Benimde adet tarihlerin 28 günde bir çok düzenli olur 5 6 gün sürer hiç ağrım olmaz sadece ilk günü bel ağrısı çekerim benim belirtin budur. geçen ay 5 aralık ta adet oldum bu ayda 2 sinde olmam lazımdı 30 aralikta oldum ve 4 gün sürdü oda normal adetimden daha az ve ağrılı bugün biraz leke gibi gelmiş ve sanki ilk günümmüs gibi bel ağrım var ve kasiklarimda ağrı oluyo adey olupta hamile kalanlarida okuyunca süphelendim böyle bişey yasayipta hamile olduğunu öğrenen oldumu aranızda
Canım böyle olup da hamiş çıkanlar var bi test yap kafan rahatlasınn
ne varsa kaset testlerde var :))

dün sabah negatif gösteren predictor e inat :)

çok ağlattın beni predic :)
Canımmm bu gözler boş görmüyor :) :) :) :) :) Allah hayırlı uğurlu etsin. Sağlıklı hayırlı evlat etsin inşallah Rabbim
şuan kendini dışarı attı sanırım yanımda ağlamak istemiyor :)

çook sevindi
Ayyyy çok sevindim ya :) %) =%=%=

9 ocak bat canım
yalnız 3 liralık kaset testin 2 gün kala verdiği bu sonucu 3 gün kala predictor veremedi
ona şaşkınım

Hayırlı olsun canım. Bu durumda comfort dogrumuymus, predicyor nasıl göstermedi ki, sabah ilk idrarla mi yapmıştın?

Testlerle çok stres olmuştun artık rahatla :)))

3 liralık test deme adete yakın onlarda gösteriyor, erken gebelik almaya gerek yok.. bir iki gün daha sabretmek gerekiyor sadece..

Hayırlı olsun canım. Bu durumda comfort dogrumuymus, predicyor nasıl göstermedi ki, sabah ilk idrarla mi yapmıştın?

Testlerle çok stres olmuştun artık rahatla :)))

3 liralık test deme adete yakın onlarda gösteriyor, erken gebelik almaya gerek yok.. bir iki gün daha sabretmek gerekiyor sadece..

haklısın canım neyseki onca bekletiye değdi :)

Back
X