- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Teşekkür ederim, darısı başınıza inşaallah en kısa zamanda sizlerimde en güzel haberlerini duyarızHayırlı olsun :))
Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin inşallah..
Bizim içinde dua et..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim, darısı başınıza inşaallah en kısa zamanda sizlerimde en güzel haberlerini duyarızHayırlı olsun :))
Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin inşallah..
Bizim içinde dua et..
Canim polistik over icin sadece glikofen kullanıyorum diğer ilaçlar enfeksiyon var dediler verdiler evet beta hcg en son 7.9 çıktı rahim duvarın inçe temiz dedi doktor zaten bu belirsizlik ve bitmeyen kanama Canimi sıkıyorcanım öncelikle üstündeki umutsuzluğu kafandan at bak bir tek sen değilsin bu durumu yaşayan. bu topikte senle aynı çok kişi var başta ben.
hem kürtaj oldum hem de kistim de var.
dert ettiğin polikistik over artık hamişliğe en gel değil. sadece yumuş günün düzensizdir onu da ovu testiyle rahatça bulursun.
asıl önemli olan 23 gündür kanamam kesilmedi diyorsun.
bu çok normal değil.
hatta polikistik için tedaviye başlamıssın anladığım kadarıyla ama,bu kanamayı durdurmadan tedavi olmak da mantıklı değil.
rahmine baktılar mı parça kalmış mı?
tekrar beta hvcg ölçtürdün mü? sıfırlandı mı?
bu iki soru çok önemli?
ve rahmine vajinal usg ile mi baktılar?
soğan kürünü denedin mi hiç?Canim polistik over icin sadece glikofen kullanıyorum diğer ilaçlar enfeksiyon var dediler verdiler evet beta hcg en son 7.9 çıktı rahim duvarın inçe temiz dedi doktor zaten bu belirsizlik ve bitmeyen kanama Canimi sıkıyor
@cetiha88 -----> BAT: 2 OCAK![]()
@hayalim mucize -----> BAT: 4 OCAK![]()
@yasmin_ars -----> BAT: 6 OCAK![]()
@saranee -----> BAT: 8 OCAK![]()
Testlerimde bişey yok canım temiz çok şükür.. pko var..hadi ya ,Allah allah... aşılamadan önce hormon testi yaptır mutlaka ve hormonlarını düzene sokmadan ne aşılama hele hele tüp bebek asla yapmayın diyolar.
tabi doktorlar ticari düşündüğü için bi deneylm diyorlar.
hayırlısı olsun o zaman canımm.
canım bence aşılamadan önce soğan kürü yap,hiç yaptın mı?Testlerimde bişey yok canım temiz çok şükür.. pko var..
Soğan suyunu hiç denemedim bilmiyorum ama betam birçok kez ölçüldü düzenli bir şekilde düştü artış olmadı o yüzden doktor iyi dedisoğan kürünü denedin mi hiç?
betan sıfırlanmamış 8 nerdeyse. kanamaya devam eden bir gebelik parçası kalmış olabilir
ama kanaman hala devam ediyor :/Soğan suyunu hiç denemedim bilmiyorum ama betam birçok kez ölçüldü düzenli bir şekilde düştü artış olmadı o yüzden doktor iyi dedi
Geçen yıl denedim yapamadım 1 gün yapabildim içim dışına çıktıcanım bence aşılamadan önce soğan kürü yap,hiç yaptın mı?
ay inşallah olur canım.Geçen yıl denedim yapamadım 1 gün yapabildim içim dışına çıktı
Adet olunca aşılama sürecine gireceğim zaman çörek otu, tarçın ve bal deneyeceğim yumurtalarım çok olsun şansım artsın diye.. çoğul gebelik istiyorum:))
ay canim cok sevindim hayirlisiyla kucagina al. rabbim en kisa zamanda biz anne adaylarinada kismet etsin insallahBen Hamileyim![]()
Inşallah canım amin..ay inşallah olur canım.
ben de bal tarçin çörekotuna başladım dün ilk kez yedim bir de sabah yedim.
Allahımmmm çok fenaydııı.
soğan kürünü de yapacam bu ay zaten kistim de var.
bu ay bi işe yaramazsa önümüzdeki aylara iyi gelir.
temmuzda evlendik işte 5 ayda bir düşüğüm oldu. işte şimdiyeniden istiyoruz :)Inşallah canım amin..
Adet misin şuan??
Adetken yenmesi gerekiyormuş çörek otu karışımı..
Ne kadar zamandır istiyorsunuz?
ay hadi yumiyummmm çok heyecanladımKan sonucunu almaya gidiyorum kızlar
beni de alın aranıza
Evet canim darisi basina insallah. Allah razi olsun :)yaaa haftasonu giremedim hamilemisin canımmm tebriklerrr :)
Evet canim hamileyim. Hala inanamasamda oyle
Amin canım amin gelmeyen batlarınız olsun inşaallah sizlerindeay canim cok sevindim hayirlisiyla kucagina al. rabbim en kisa zamanda biz anne adaylarinada kismet etsin insallah
Kız siz daha çok yenisiniz niye bu kadar stres yapıyorsun.. sonucu kötü de olsa hamile kalmışsın aslında boşuna stres yapıyorsun.. böyle yaparak geciktirirsin canım serbest bırak vücudunu..temmuzda evlendik işte 5 ayda bir düşüğüm oldu. işte şimdiyeniden istiyoruz :)
evet adetliyim canım