• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hoşgeldin canım:KK200:[/QUOTE]
hoşbulduk çok heyecanlandım 1 kızm var 4.5 yaşında kardeş çok istiyoruz 4 aydır inşallah bu olacak

Kizlar canlarim kuzularim :-)
Doktordan geldim degerin cok guzel dedi masallah. Bi daha tahlili istedi degerim yukselmismi diye. Agrilarimin olmasi normalmis rahime yapismaya calisiyor cunku agrin lekelenmen olursa cok normal dedi. Tabi daha goremedik cok minis ogleden sonra degerime gore tekrar ne zmaan gidecegimi soylicek dua edin bana :)
:KK200::KK200::KK200:
Kız siz daha çok yenisiniz niye bu kadar stres yapıyorsun.. sonucu kötü de olsa hamile kalmışsın aslında boşuna stres yapıyorsun.. böyle yaparak geciktirirsin canım serbest bırak vücudunu..
Allah'ım tekrar bir evlat verir inşallah bu sefer sağlıklı olur inan ve dua et ama stres yapma..
hayırlısı canım işte öyle diye diye aylar geçiyor :)
hoşgeldin canım:KK200:
hoşbulduk çok heyecanlandım 1 kızm var 4.5 yaşında kardeş çok istiyoruz 4 aydır inşallah bu olacak[/QUOTE]
inşallah bu ay olur senn bebişe de kardeş gelir adet günün ne zman

hoşgeldin canım:KK200:
hoşbulduk çok heyecanlandım 1 kızm var 4.5 yaşında kardeş çok istiyoruz 4 aydır inşallah bu olacak[/QUOTE]

Hoşgeldin canım.. Sende bendensin benmde 4 yaşında bir oğlum var.. ama 16 aydır gelmiyor bir türlü 2.cisi :)

:KK200::KK200::KK200:

hayırlısı canım işte öyle diye diye aylar geçiyor :)

hoşbulduk çok heyecanlandım 1 kızm var 4.5 yaşında kardeş çok istiyoruz 4 aydır inşallah bu olacak
inşallah bu ay olur senn bebişe de kardeş gelir adet günün ne zman[/QUOTE]
24 ocakda olmam gerek bugünler yumurtlama günlerim değerlendiriyorum

du bakalım seninki gelirse en süprizlisi olacak :) :KK37:

canımm aynen haklısın.
bu tarçın bal çörek otu acaip kötü ya. gün içinde bile mide bulantısı yapıyor bende. hem de adetimi kesti ya

hoş geldin canım :KK200: inşallah yumuşlar büyümüştür güzelcee

adetini bekle canım ben adet öncesi yaptım negatif çıkıyordu hala inanmıyordum :KK70: :KK4:
Ayy evet benim de adetimi kesti. Ne yapsak adetten sonra mı başlasak bilemedim.

Ayy evet benim de adetimi kesti. Ne yapsak adetten sonra mı başlasak bilemedim.
ama öyle de başlanılmışyormuş ki zaten ben bi ay zayıflamaya yardımcı diye tarçın kullanmıştım o ay adetim gecikmişti. tarçın adetle zıt çalışıyor resmen :/

ama öyle de başlanılmışyormuş ki zaten ben bi ay zayıflamaya yardımcı diye tarçın kullanmıştım o ay adetim gecikmişti. tarçın adetle zıt çalışıyor resmen :/
Tarçının yağ yakıcı özelliği var duymuştum onu. Adetin kesilmesi de kötü ama kullanan herkes memnun biz de niye böyle oldu anlamadım. Yine de kullanayım madem. Adetin bitmesini beklersem yumurtlamaya yetişmez.

Tarçının yağ yakıcı özelliği var duymuştum onu. Adetin kesilmesi de kötü ama kullanan herkes memnun biz de niye böyle oldu anlamadım. Yine de kullanayım madem. Adetin bitmesini beklersem yumurtlamaya yetişmez.
yok yok bırakmayalım zaten normale göre geç başladık.
deneyelim bakalım.
aslında bu tarçın burda şeker dengeleyici rol oynuyor bal da tatlansın diye koymuşlar asıl iş çörek otunda gibi geldi bana.
pko ya da hep şeker düzenleyici ilaç veriyorlar ya..
ayyy tadı çok kötü yaaaa neyse içecez artıkk napalım

yok yok bırakmayalım zaten normale göre geç başladık.
deneyelim bakalım.
aslında bu tarçın burda şeker dengeleyici rol oynuyor bal da tatlansın diye koymuşlar asıl iş çörek otunda gibi geldi bana.
pko ya da hep şeker düzenleyici ilaç veriyorlar ya..
ayyy tadı çok kötü yaaaa neyse içecez artıkk napalım
Ben tek başına çörek otu çiğniyordum 1 haftadır. Bende çörekotunun işe yaradığını düşünüyorum. Ama kesinlikle tek başına çörekotunu yemekten çok daha iyi. Bi kere öyle ye sonra çok güzel gelir tadı :KK48:

Ben tek başına çörek otu çiğniyordum 1 haftadır. Bende çörekotunun işe yaradığını düşünüyorum. Ama kesinlikle tek başına çörekotunu yemekten çok daha iyi. Bi kere öyle ye sonra çok güzel gelir tadı :KK48:
ayyy olabilir :D

Back
X