• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün adetimin 3. Günü doktor kontrolüm var yine klomen çatlatma iğnesi verecek kısır döngü resmen çok sıkıldım heran vazgeçebilirim ama tedaviyi de yarım bırakmak istemiyorum bu kadar uğraştım kaç aydır pufff :(

Hoşgeldin canım.. Sende bendensin benmde 4 yaşında bir oğlum var.. ama 16 aydır gelmiyor bir türlü 2.cisi :)[/QUOTE]
Hadi ya benm daha çok aylar var o zaman hakkımızda hayırlısı

aminnnn inşallah biz de arkandan geliriz :)
eeee topiğimizin ritüeli oldu artık
belirtilerini alalım canım :KK200::KK37:
Canım sıralıyorum
Ovulasyondan bir hafta sonra karnım ve kasıklarım iki gün ağrıdı ve tansiyonum düştü
Ovulasyondan 10 gün sonra her yediğimi çıkardım iki gün boyunca
Bata 5 gün kala sağ kasığımda çok çok belirgin ağrı başladı bacağıma vuruyordu ve yine bata 5 gün kala ateşim hep 36 nın üstündeydi.
Bata 4 gün kala iki farklı idrar testi pozitif çıktı anında
Bata 4 gün kala göğüs ve bel ağrım başladı
Göğüs daha çok kök kısımlarından ağrıyordu sonradan ucu hassaslaştı
Bata bir gün kala kan ve idrar pozitif çıktı
Kasık, göğüs ve bel ağrısı devam ediyor şu an

Canım sıralıyorum
Ovulasyondan bir hafta sonra karnım ve kasıklarım iki gün ağrıdı ve tansiyonum düştü
Bata 5 gün kala sağ kasığımda çok çok belirgin ağrı başladı bacağıma vuruyordu ve yine bata 5 gün kala ateşim hep 36 nın üstündeydi.
çok teşekkür ederim kuzumm:KK200:

Kızlar ben kızıma hamile kalmadan önceki ay adetimin son günleri böyle kahverengi akıntı devam ediyordu 10. Gün filan uzayınca doktora gittim iyi bir kist olduğunu hamile kalmayı kolaylaştırdığını söyledi doğum kontrol hapı verdi yolladı o ay düşünüyorduk zaten 2 kere korunmasız ilişki yaşadık o ay tuttu hapı da içmeme gerek kalmadı sorun şu 5 yıldan sonra yine bu ay aynı şeyi yaşadım doktora gitmedim ama bu ay şansım var mı acaba adetlerim hep düzenli

Kızlar ben kızıma hamile kalmadan önceki ay adetimin son günleri böyle kahverengi akıntı devam ediyordu 10. Gün filan uzayınca doktora gittim iyi bir kist olduğunu hamile kalmayı kolaylaştırdığını söyledi doğum kontrol hapı verdi yolladı o ay düşünüyorduk zaten 2 kere korunmasız ilişki yaşadık o ay tuttu hapı da içmeme gerek kalmadı sorun şu 5 yıldan sonra yine bu ay aynı şeyi yaşadım doktora gitmedim ama bu ay şansım var mı acaba adetlerim hep düzenli
böyle bir şeyi ilk defa duydum canım ama inşallah bu ay da olur

Ben de ilk defa duydum bu ay günleri iyi değenlendiriyorum 10 12 14 16 şeklinde gidicem bakalım

Canım sıralıyorum
Canım benimde 5 günüm var.. sabah sağ kasık ağrım belli belirsizdi şuan çok şiddetli yürürken bile bacağım çekiliyor gibi oluyor..
Her ay kasık ağrım olurdu ama bu biraz farklı..
Göğüs ağrım her ay adete yakın şişer ağrır zaten oyüzden onu saymıyorum...
Ateşimi düzenli olarak hiç ölçmedim ama ayaklarım hep üşüyor..
Lütfen banada dua et çok ihtiyacım var duaya..

Bir de yıllarca hep yumurtlama akıntısını hissederdim yoğun şekilde geliyordu 12.gün civarı 2 aydır takipteyim ve akıntı gelmiyor acaba yumurtlamıyorum mu

Havuza girmem de sorun olur mu bu sürede?
Merhabalar, youtubeda Dr. Banu Çiftçi yazın.. O kadar bilgilendirici bir kanal ki.. Aradığınız her türlü soruya cevap bulabilirsiniz.. Havuz, deniz videosunu izlemiştim. Aksine yüzmenin çok iyi geldiğini söylüyordu.

Back
X