• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün Tsh mi olcturdum kızlar 4.7 idi 10 gün önce. Dün kendimi sersem gibi hissettim yorgun halsizdim. Bugün trios ilacını içmeden tahlil yaptırdım 0.82 ye düşmüş ( doğru zamanda mi yaptırdım bilmiyorum. ) ilaç bayağı hızlı düşürmüş. Ilaç içmeye devam etsem mi acaba. dennisgo dennisgo sen tecrubeliydin bu konuda. @hayalim mucize ya da U Umudumbitmedi_ mi yazmıştı değerini tam hatırlamadım. Ne düşünüyorsunuz kızlar bu konuda.

Hamile olan kardeşlerimi tebrik ediyorum. Sağlıkla kucaklarina alırlar inşallah. Kendinize dikkat edin, kolay olmadi sahip çıkın çocuklara:)))

Eee bundan sonraki batlar bizlere gelicek.. Inşallah E Efulimm41 dennisgo dennisgo @arminch naz2018 naz2018 U Umudumbitmedi_ ve ben ve nickini hatirlayamadiklarimin pes peşe hamiş haberini alırız..
Canim ilacin dozu fazla gelmis kaclik kullaniyosun

Bugün Tsh mi olcturdum kızlar 4.7 idi 10 gün önce. Dün kendimi sersem gibi hissettim yorgun halsizdim. Bugün trios ilacını içmeden tahlil yaptırdım 0.82 ye düşmüş ( doğru zamanda mi yaptırdım bilmiyorum. ) ilaç bayağı hızlı düşürmüş. Ilaç içmeye devam etsem mi acaba. dennisgo dennisgo sen tecrubeliydin bu konuda. @hayalim mucize ya da U Umudumbitmedi_ mi yazmıştı değerini tam hatırlamadım. Ne düşünüyorsunuz kızlar bu konuda.

Hamile olan kardeşlerimi tebrik ediyorum. Sağlıkla kucaklarina alırlar inşallah. Kendinize dikkat edin, kolay olmadi sahip çıkın çocuklara:)))

Eee bundan sonraki batlar bizlere gelicek.. Inşallah E Efulimm41 dennisgo dennisgo @arminch naz2018 naz2018 U Umudumbitmedi_ ve ben ve nickini hatirlayamadiklarimin pes peşe hamiş haberini alırız..
Canim senin dozun yüksekti dimi
100 mcg idi.10 günde bu kadar düsüyorsa belki sana fazla gelmis olabilir.yeniden dozunun ayarlanmasi gerek diye düsünuyorum.ama bu konuda çok bi bilgim yok.
Doktora görünseydin keske bugün.belki sana yarim iç derdi.
Benim dr 25 lik yazdi.ona da ilk 3 gün yarim ic dedi.benimki de bugün 5.günüm.
Bu arada canim.hazir tsh düşmüsken çalışmalariniz yapin.belki hemencecik tutar.

Canım bence içmeye devam et çünkü ilaçla düştüğünden bırakırsan eskisi gibi olacak, dalgalanma da çok istenen bir şey değil. bir an önce doktora gitmelisin bence.Çünkü hızlı düşmüş ve belki de devam edecek düşmeye..bu değer şu an sınırlar içinde ama alt sınıra geliyorsun. Hamilelik için 2,5 altı istendiği için ideal değere çoktan gelmiş. senin sersemliğini bu yapıyor olabilir. Sol tarafına yatıp kendini dinlesen mi? kalp sesin seni rahatsız edecek mi. Hızlı ve sanki böyle ağzında atıyor gibi oluyor kalbin.
Bende değer 0,48 di en son ama ben o değerle yarım saat ip atlayıp 1 saat koşu bandı kullanıyordum. Bu aktiviteleri hipertroidi yapamaz diye erkenden endokrine gitmedim.rutin kontrolüme gideceğim. ama benim ilaç kullanma hikayem 8 yıllık hızlı bir düşüş değil. Sen bu nedenle mutlaka gitmelisin.

Bu hafta yumurtlama haftan sanırım senin de bu değer sana umarım iyi gelir ve hamilelik haberini alırız :)

Erken canım erken ben 8. Gün başladım sinirlerim bozuldu pik olana kadar dongum 26 olduğu için 11 -12 si ovu bekliyodum 16 'sında yani bugun daha koyu çıktı 30 tane testi bitirdim cikana kadar hormonlarım oyun oynadı benimle resmen adet dongune göre başlama tablosu vardı internette bir bak ıstersen oraya
Aaa varmı öyle bişey. Bi bakayım canım. Çok sağol.

Iyi aksamlar kizlar. Ovulasyon testi kullanıcam ilk defa hangi marka ve hangi siteden almaliyimo_O

Gercekten mi cok sevinirim valla yardimci olursaniz canim :) adetimi bekliyorum bitince hemen basliycam hayirlisiyla :)

tabiki oluruz o yollardan geçtik
ovu konusunda deneyimli arkadaşlar var beraberce yorumlarız
inşallah güzel haberler verirsin canım

Back
X