• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah yüzüne yüzüne güler çift çizgiler azmine hayranım canım sonunda o çizgiyi göreceksin inşallah kucağında almak nasip olur hayırlısıyla:)

canım benim ya Allah razı olsun hepimiz görelim inşallahhh

Insallah vardir canim ne zaman idrarda ve kanda gebelik bakmaliyim sence? Bir de ovulasyon testinde de anlasiliyormus bazen
Canim ovulasyond koyulasma olursa diyorlar ama herkeste her zaman olmuyor dogru sonuc kanda cikar iliski ustunden 1 hafta gecmesi yeterli idrarda ise adete 2 gun kala adet gunu erken gebelik testi dogru sonuc verir ama az kalmis bekle olumsuz olunca sonuc keske bekleseydim diyor adete kadar acaba hala sansm varmi diye beynimizi yiyoruz azcim sabret strese girme stres dusman bebege.

Ayy Allah razı olsun canım içime şu serptin senin kaçıncı gün 43 cıktı iki gün sonra yükseldi mi
Benim adetime daha vardi canim.24.gun yaptim.idrar testinde silik çiktı.ertesi gun kana gittim.hafta sonuna denk geldigi icin 2 kati tetsine gidemedim.dun 4 kati tetsine gittim.sonuç yarin çikacakmis.
Rabbim senden de razi olsun canim.ins yükselir degrin de kucagina alirsin bebisini.

Benim adetime daha vardi canim.24.gun yaptim.idrar testinde silik çiktı.ertesi gun kana gittim.hafta sonuna denk geldigi icin 2 kati tetsine gidemedim.dun 4 kati tetsine gittim.sonuç yarin çikacakmis.
Rabbim senden de razi olsun canim.ins yükselir degrin de kucagina alirsin bebisini.
Sen 25.gun kan vermişsin ben 26gun 55cikti inşallah normaldir

Kızlar hormon testi yaptırdım sonuçlarına bi bakar mısınız ben bi sukıntı göremedim çok şükür

Eklentiler

• 0D675305-5496-471D-870B-8EC7134A7CE3.webp
    0D675305-5496-471D-870B-8EC7134A7CE3.webp
    11 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar hamişler mi var aramızda. Hayırlı olsun kuzular :anneadayı::KK200:

Git canım bakar. Şu doktora gidiyordum sıra yoktu adet tarihim geçiyordu dersin. Kan ver sonuca aynı gün bakılmaz zaten yetişmez. Sonucunu alacağın gün kendi doktoruna gidersin. Birbirlerinin sonuçlarını görüyorlar sıkıntı olmuyor.
Tamam canim bakalm oyle yapayım o zaman

Back
X