E2 biraz sınırda gibi canım. 30 üzeri iyi oluyor diğerleri iyi görünüyor.Kızlar hormon testi yaptırdım sonuçlarına bi bakar mısınız ben bi sukıntı göremedim çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E2 biraz sınırda gibi canım. 30 üzeri iyi oluyor diğerleri iyi görünüyor.Kızlar hormon testi yaptırdım sonuçlarına bi bakar mısınız ben bi sukıntı göremedim çok şükür
30 aralık cnmOoo baya koyu sat tarihin neydi senin canim
Tebrik ederim cnm,ne zaman yaptin test30 aralık cnm
Cnm dun verdım kan ama cıkmadı 11 e kdr cıkmazsa arıcmGunaydin kizlarrrdlkkydlntpl noldu sonuccc U Umudumbitmedi_ insallah seninde bugun cikar canim sonuclar
Hngo testı cnm daha ılk ogrendogomo mı dıyosnTebrik ederim cnm,ne zaman yaptin test
Canim ya sen bilirsin doktor bisey demedi e2 için nette de 50 falan yazıyor normal değere benim 93 çok mu yüksek sorun olurmuE2 biraz sınırda gibi canım. 30 üzeri iyi oluyor diğerleri iyi görünüyor.
evet cnmHngo testı cnm daha ılk ogrendogomo mı dıyosn
Yumurtlamadan 10. Gunde cnmevet cnm
Gözün aydın canım:)Kızlar bhcg katlanmis.![]()
Süper masaallah cnmKızlar bhcg katlanmis.![]()
Cok tsk ederim canım.Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin.Gözün aydın canım:)
Amin canım inşallah:)Cok tsk ederim canım.Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin.
Masalllahh cok sevindim canim kac olmus peki deger U Umudumbitmedi_Cok tsk ederim canım.Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin.
Tsk ederim canim.403 olmuşMasalllahh cok sevindim canim kac olmus peki deger U Umudumbitmedi_