• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım adaçayının yükselttiğini okudum.
adaçayını sadecd yumurtlamaya kadar kullanıyorsun. sonra tutunmayı engellediği için içmiyorsun.
ama doktor ilaç falan verebilir.
Acaba o yüzden mi olmuyor bebiş. Yumurtam çatlayınca hemen ölüyor olabilir ozaman. Doktora göstereceğiz ama eşinin testiyle getir dedi . Eşim test yapınca götüreceğiz . Alttan muayene yasa rahim filmine gerek duyar mı acaba . İlk kez gittim hormon testiyle başlamış olduk. Devlete gittim ama özelede mi gitsem kafam çok karışık..

Gzel cnm hadı bakalım katlasın ıns ıkıye 32. 636,11 29. Da 400 lerde senın guzel benımkı senden bokacgun gec tutmus olabılır adetten 16. Gundu
Canim benim adetim 1 ocakti.12.gün yumurtladim.bence ayni gün döllendi ikimizin de.
Hesapladim aynı güne denk geliyor.bide zaten önemli degil.iki katlandiysa tamam.

Canim ya sen bilirsin doktor bisey demedi e2 için nette de 50 falan yazıyor normal değere benim 93 çok mu yüksek sorun olurmu
Yüksek canım malesef. Düşüklüğü de yüksekliği de yumurtlama bozukluğuna neden oluyor. Düşük olunca üretilmeyebiliyor üretilse de yeterince büyümüyor. Yüksekliğinde de yumurta oluşuyor yeterince büyüyor ama yapısal bozukluğa uğruyor.

AA kaç olması lazım normal değerin , yorumun için teşekkür ederim canım , nasıl yükselir ki acaba
E2 düşüklüğünü bana sor canım uzman oldum :-) benim senden de düşüktü. <20 yazıyordu. Değeri bile tam yazmıyordu. Bal-tarçın-çörekotu yapabilirsin. sadece çörekotu yiyebilirsin. Ya da incir kürü yapabilirsin. Ama senin çok kısa süre yapman lazım. Çünkü ben 21 gün incir kürü yaptım. 55 olmuş değer. Tam istediğimiz değerler çok güzel yükselmiş falan dedi doktor. Ama onla birlikte prolaktinim de 13'ten 23'e çıktı o da sınırda sayılır. Şimdi biraz düşmüştür gerçi Aslan pençesi içtim ama riskli yani. O yüzden bal-tarçın-çörekotu yap bence. Senin de prolaktinin benim önceki değerlerde. Riskli olur.
Bu arada ideal değerler 30 ile 60-70 arasında.

Kızlar bugun 11.gun gecikmenin hala olmadım tiroid ilaci kullaniyodum o az ya da cok mu geldi acaba doktor en son tsh arttigi icin prolaktinde artmis o yuzden duzensiz adetin dedi ama prolaktinimde dusmustu gec yumurtlama mi oldu acaba kafam cok karışık
Yumurtlama takibi yapmıyor muydun ? Test yaptın mı ? 11 gün gecikme ciddi süre. İlaçta kullansan yumurtlamanın 14ncü gününde adet kanıyla dışarı atılmıyorsa gebelik akla gelir direkt.

Çok saol canim.sana da çok sevindim.bebisinin kalbi hep atsin ins.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin.
Tebrik ederim kuzum. İnşallah gebeliğinin devamı da böyle sorunsuz devam eder de bebişini kucağına alırsın sağ salim :dua:

Back
X