- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 35
13 14 ıcerde kalan yada yenılerden olablr cnm ay tuttmus ya bosver sımdı göbıste. Buyusunler13.gün yaptiginiz spermler tutmus olabilir canim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 14 ıcerde kalan yada yenılerden olablr cnm ay tuttmus ya bosver sımdı göbıste. Buyusunler13.gün yaptiginiz spermler tutmus olabilir canim.
Yumurtlama günü de olabilir. Bi gün öncesi de olabilir. Yani ya 13 ya 14. Ama 13 olma ihtimali daha yüksek.Benım 14 15 ocakta dollendı cnm 14 ınde yumurtladım 11 13 14 15 ılıskı olmustu hangısı tuttu acep
Evet canim.ama iste büyüdüklerinde söyleriz.sen şu gün döllendin yavrum diye:)13 14 ıcerde kalan yada yenılerden olablr cnm ay tuttmus ya bosver sımdı göbıste. Buyusunler
Kız takvim yap hadi hadi :)13.gün yaptiginiz spermler tutmus olabilir canim.
Olabılır cnm ıkı gunde bır oluyodu cunku bıde o aksam cokta yatmadm ogeceyı hatırlıyorum ahahahhh utandımYumurtlama günü de olabilir. Bi gün öncesi de olabilir. Yani ya 13 ya 14. Ama 13 olma ihtimali daha yüksek.
Nasıl yaoiliyor canimKız takvim yap hadi hadi :)
Çok teşekkür ederim canım , çörek otunu yesem diğer değerleri etkiler mi acaba kafam karıştı şimdi . Benim diğer değerler nasıl sence . Acana e2 düşük ondan mu gebe kalamıyorum . Sana doktor ne dedi e 2 yükseldikten sonraE2 düşüklüğünü bana sor canım uzman oldumbenim senden de düşüktü. <20 yazıyordu. Değeri bile tam yazmıyordu. Bal-tarçın-çörekotu yapabilirsin. sadece çörekotu yiyebilirsin. Ya da incir kürü yapabilirsin. Ama senin çok kısa süre yapman lazım. Çünkü ben 21 gün incir kürü yaptım. 55 olmuş değer. Tam istediğimiz değerler çok güzel yükselmiş falan dedi doktor. Ama onla birlikte prolaktinim de 13'ten 23'e çıktı o da sınırda sayılır. Şimdi biraz düşmüştür gerçi Aslan pençesi içtim ama riskli yani. O yüzden bal-tarçın-çörekotu yap bence. Senin de prolaktinin benim önceki değerlerde. Riskli olur.
Bu arada ideal değerler 30 ile 60-70 arasında.
İncir kürü daha uzun süre mi yapılması geliyor . Benim şimdi adetin dördüncü günü . Bu ay ne kullansam faydası okur bilemedim . Doktora testi pazartesi gösterebilirim . Onlar değere ilaç verir mi bilmiyorum ama bu kürlerle hamile kalanları çok duydum . Sen incir kürüyle yükselttin Ozaman değerleriÇok teşekkür ederim canım , çörek otunu yesem diğer değerleri etkiler mi acaba kafam karıştı şimdi . Benim diğer değerler nasıl sence . Acana e2 düşük ondan mu gebe kalamıyorum . Sana doktor ne dedi e 2 yükseldikten sonra
Utanma hepimiz yaşıyoruz bunları doğal şeylerOlabılır cnm ıkı gunde bır oluyodu cunku bıde o aksam cokta yatmadm ogeceyı hatırlıyorum ahahahhh utandım
Yukardan adına tıkla kişisel bilgileriniz yazısına tıkla. Aşağı doğru in. Ortalarda falan hamilelik takvimi diye bi bölüm çıkacak orayı doldur.Nasıl yaoiliyor canim
Ahahaha aynen kuuzum asklarımızın meyvelerı gelsın nnUtanma hepimiz yaşıyoruz bunları doğal şeyler![]()
Yaptim canim.olmus mu?Yukardan adına tıkla kişisel bilgileriniz yazısına tıkla. Aşağı doğru in. Ortalarda falan hamilelik takvimi diye bi bölüm çıkacak orayı doldur.
Çörekotu etkilemez canım. O yüzden çok kullanıyor zaten. Sabahları aç karnına bi çay kaşığı çörekotunu at ağzını iyice acılığı geçene kadar çiğne yut üzerine sen bi bardak su iç mideni yakmasın. Yağlı yapısı var çünkü rahatsız edebiliyor. Adetken başla yumurtlama gününe kadar devam et.Çok teşekkür ederim canım , çörek otunu yesem diğer değerleri etkiler mi acaba kafam karıştı şimdi . Benim diğer değerler nasıl sence . Acana e2 düşük ondan mu gebe kalamıyorum . Sana doktor ne dedi e 2 yükseldikten sonra
Alttan muayne rahim filmi yerine geçmiyor malesef tüplerin tıkanık olup olmadığını göremiyorlarAcaba o yüzden mi olmuyor bebiş. Yumurtam çatlayınca hemen ölüyor olabilir ozaman. Doktora göstereceğiz ama eşinin testiyle getir dedi . Eşim test yapınca götüreceğiz . Alttan muayene yasa rahim filmine gerek duyar mı acaba . İlk kez gittim hormon testiyle başlamış olduk. Devlete gittim ama özelede mi gitsem kafam çok karışık..
Canım çok sevindim maşallah darısı bize inşallah :) :)dlkkydlntpl ve U Umudumbitmedi_ degerleriniz cok guzel masallah.
Bizde bugun bebisi gorduk güm güm kalbini duyduk :) test sonuclarimda cok guzel masallah :)
Olmadı yaa. Kaydet tuşuna bastın mıYaptim canim.olmus mu?
Benim de olmadı. Dur ben bunu bi araştırayımYaptim canim.olmus mu?
Olmadı yaa. Kaydet tuşuna bastın mı
Ben kendi üzerimden bi deniycem bakalım :)
Yapıyorum kaydediyoum olmuyor canim.Benim de olmadı. Dur ben bunu bi araştırayım![]()
Tamam canım söylediklerini uygulayacağım . Doktor ilgilenmez diye bir yıl oldu demiştim ama üçüncü aydayız çocuk düşünme çalışmalarında . Doktor değerleri görünce bakalım nasıl bir tedavi önerecek . Bir yıl da olmadı ama ne yapsam bilemedim. Bir güldür olmuuor diye ciddi bi tedaviye bulaşır mı bilmiyorumÇörekotu etkilemez canım. O yüzden çok kullanıyor zaten. Sabahları aç karnına bi çay kaşığı çörekotunu at ağzını iyice acılığı geçene kadar çiğne yut üzerine sen bi bardak su iç mideni yakmasın. Yağlı yapısı var çünkü rahatsız edebiliyor. Adetken başla yumurtlama gününe kadar devam et.
Değerin çok güzel yükselmiş tam istediğimiz değerler falan dedi. Önceki değerimde de sıkıntı olmaz ama gebelik biraz geç oluşur falan demişlerdi. 1 sene olmazsa klomene başlarız demişlerdi. Gerçi hala olmadı ama geçen ay yükseldi E2 değerim 1 yıl dolmadan olur belki de. Bakalım.