• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi kadınlar kulübüne üyelik tarihine baktım 14 ay olmuş :KK66:
Doktor sorun yok diyor bir de ben ameliyat olunca üç ay ara verdik sonra da eşim ameliyat oldu 6 ay sonra böyle bu sene narkoZlu geçti bir de eşim yurt dışında çalıştığı için denk gelemiyoruz pek
Hmm durum farklıymış. Ne ameliyatı oldun canım. Bebekle ilgili mi.

İnşallah artık o negatif ler son bulur canım :)

İnşallah canım hepimiz bir an evvel hepimiz hamiş oluruz :)

Ben martta çalışmaya başlayacam canım :)

Senella ovulasyon haftasının değerleri farklı oluyor. Onu da ona göre değerlendirirler. Aslan pençesinin içme zamanı yok canım. İstediğin zaman başlayabilirsin. Bir de ben senin geçen ayki testini yeni gördüm sen bence baya baya kimyasal yaşamışsın baby.:/
İns cnm benim

KIZLAR BELİRTİLERİNİZİ YAZAR MISINIZ?
DAHA ÖNCE YAZANLARINIZ OLDU FAKAT ARADA KAYNADI GİTTİ.
RİCA ETSEM YAZABİLİR MİSİNİZ :) ,
HEPİNİZİ TEKRARDAN AYRI AYRI TEBRİK EDİYORUM, BEBİŞLERİNİZİN SAĞLIKLI VE HAYIRLI EVLATLAR OLMASINI DİLİYORUM.:KK37::KK68::KK68:

@Shr-00 -----> BAT: 22 OCAK:anneadayı::nazar:

Günaydın canlarrrr
Ya bu bebek nasıl yapılıyor bir deyiversin biri
Olmuyor mu ne yawwww
Ayda kaç kere birlikte olmak lazım ay bunaldım ben regl olunca kendimi uykuya veriyorum
Korkmaya başladım stres oldum galiba
Bebek meselesinden üye oldum buralara şaka maka iki sene olacak
aynen bebişim bu devirde bebek meselesi artık giderek zorlaşan bir konu. yediklerimiz mi artık neyse genlerimiz artık giderek mutasyona uğrayarak nesilden nesile aktarılıyor.
tohumların bile geni değişti hayvanların geni değişti. biz ne yapalım

Günaydın kızlar

Ayyy şu ovü testinden ben de mi alsam acaba?
İki gebeliğimde de kullanmadım hiç. Adet gittikten kaç gün sonra kullanmaya başlıyoruz?

Oncomed de aslında kötü bi marka değil bildiğim kadarıyla. İnşallah vardır ya albi de senin silik çıkmıştı bildiğim kadarıyladirek kan testi mi yapsan :/
Evet kuzum albide silik çıktı digerindede öyle ama bunda negatif yani olsaydı çıkardı iyi bir marka bu hemde sabah yaptım yok malesef nasip ne diyim

Şimdi kıslarrr
30 adet ovü testi +5 adet gebelik testi laboquik marka 34 lira.
Fiyat nasıl alınır mı
Bende ondan aldım canım. Fiyatta çok iyi marka da çok güvenilir. Al bence. Bi de kargo bedava oluyor bitince yeni sipariş verirsin az az al. Öyle 50liye 100lüye gerek yok bence.

Bende ondan aldım canım. Fiyatta çok iyi marka da çok güvenilir. Al bence. Bi de kargo bedava oluyor bitince yeni sipariş verirsin az az al. Öyle 50liye 100lüye gerek yok bence.

Ay di mi yaa 30 lu ideal her ay 7 tane kullansam 4 ay idare eder beni. Biraz da kuzenimde vardı. O hamile kalınca boşa çıktı ondan alacağım.

Benim anlamadığım eczanelerde çok pahalı ama internette neden bu kadar ucuz? Tarihi filan geçmiş değildir di mi

Ay di mi yaa 30 lu ideal her ay 7 tane kullansam 4 ay idare eder beni. Biraz da kuzenimde vardı. O hamile kalınca boşa çıktı ondan alacağım.

Benim anlamadığım eczanelerde çok pahalı ama internette neden bu kadar ucuz? Tarihi filan geçmiş değildir di mi
yok canım bozuk değil ben 4 ay önce aldım o bile 2020 idi son kullanma

Eskiden büyüklerimiz çocuk yapmak kolay önemli olan bakmak derlerdi. Şimdi yapmak da zor bakmakta :-)
Tüm kontrolleriniz yapıldı mı canım?
2 sene olmuş doktor müdahale etmedi mi ilaca tedavisine başlatmalıydı şimdiye kadar.
Canim bu gun muayene oldum e 2 yi konusiyorduk ya kendi doktoruma ve tüp bebek merkezinde prof a sordum e2 93 yüksek değil sorun olmaz dediler bende çift rahim varmış oda hamile kalmama engel değilmiş normal yolla hamile kalabilirmişim adet lerim düzenli ama ovulasyon oluyormu takip yapılacak prolaktin falan bakacaklarmış yumurta takibi yapacaklar hamile kalmama engel bir durum görmediler şükür

Kızlar kan pıhtılaşmasi bebege kaçinci haftada etki ediyor.benim hamileligim onaylandi ama nette biseyler okudum.hamile kalir kalmaz kan sulandirciya başlanmali diye.
Bugün sabah esimle hastaneye gidecektik.doktor izne çikmıs yerine başka bi doktor bakiyormus.o da bugün gelmemis.
Ya ben ne yapacam.bugün 4+4 üm.en erken pazartesi gidebilirim.o zamana da geç kalirim diye korkuyorum.
O kadar korkyum ki saat 10 gibi bebe aspirini içtim.
Benim kesem oluşmusmudur simdi?kese olusunca mi kan sulandirici veriyorlar yoksa iki katina cikinca mi?tam olarak ne zaman başlaniyor kan sulandırıci igne yada coraspirine?

Kızlar kan pıhtılaşmasi bebege kaçinci haftada etki ediyor.benim hamileligim onaylandi ama nette biseyler okudum.hamile kalir kalmaz kan sulandirciya başlanmali diye.
Bugün sabah esimle hastaneye gidecektik.doktor izne çikmıs yerine başka bi doktor bakiyormus.o da bugün gelmemis.
Ya ben ne yapacam.bugün 4+4 üm.en erken pazartesi gidebilirim.o zamana da geç kalirim diye korkuyorum.
O kadar korkyum ki saat 10 gibi bebe aspirini içtim.
Benim kesem oluşmusmudur simdi?kese olusunca mi kan sulandirici veriyorlar yoksa iki katina cikinca mi?tam olarak ne zaman başlaniyor kan sulandırıci igne yada coraspirine?
Bi arkadaşımin kanama pıhtılaşma sorunu vardi 2 bebek kaybetti 3. De doktor hamile kalmadan baslatti tedavi süresinde bebek istiyordu bilemiyorum canım

Eczanede herşey öyle canım. Gebelik testi de pahalı. Orda kiradır çalışan ücretidir devlete ödenen vergi harcıdır artıp gidiyor. İnternetten alınca bunlar olmuyor o yüzden uygun oluyor. Ben baktım hiç birinin tarihi geçmemiş.

Back
X