• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kan pıhtılaşmasi bebege kaçinci haftada etki ediyor.benim hamileligim onaylandi ama nette biseyler okudum.hamile kalir kalmaz kan sulandirciya başlanmali diye.
Bugün sabah esimle hastaneye gidecektik.doktor izne çikmıs yerine başka bi doktor bakiyormus.o da bugün gelmemis.
Ya ben ne yapacam.bugün 4+4 üm.en erken pazartesi gidebilirim.o zamana da geç kalirim diye korkuyorum.
O kadar korkyum ki saat 10 gibi bebe aspirini içtim.
Benim kesem oluşmusmudur simdi?kese olusunca mi kan sulandirici veriyorlar yoksa iki katina cikinca mi?tam olarak ne zaman başlaniyor kan sulandırıci igne yada coraspirine?
Cnm ben de de pıhtılaşma var ve şöyle durum anlatayım ya gebe kalır kalmaz başlanıyor ya da altıncı aydan sonra başlanıyor. Allah yardımcın olsun başka doktora git bence doktorun keyfini iznini bekleme benim kalbi durmuştu pıhtılaşmadan

İnşallah sende hayırlısıyla güzel haberler verirsin inşallah kuzum :) Koyulaşmasını mı bekleyeceksin kan verecek misin.

canım yarın testler gelicek ya hergün yapıcam koyulaşmasına bakıcam
inan çok yıpranıyorum artık
hastaneye gitmek bile psikolojimi bozuyor artık
eger koyulaşma sürerse zaten ultrasonda görmeye giderim inşallah
ama bu defa oldu gibi ya Allahın izni ile :)

canım yarın testler gelicek ya hergün yapıcam koyulaşmasına bakıcam
inan çok yıpranıyorum artık
hastaneye gitmek bile psikolojimi bozuyor artık
eger koyulaşma sürerse zaten ultrasonda görmeye giderim inşallah
ama bu defa oldu gibi ya Allahın izni ile :)
Doğru söylüyorsun. İnşallah kuzum dualarım seninle :)

Kızlar rica etsem bilen varsa eşimin testini yorumlayabilir misiniz? Pazartesi günü benim hormon testi ile eşimin kini birlikte götürüceğiz meraklardayım..

Eklentiler

• 3BA52423-AB10-473E-8485-4BE7EAF45715.webp
    3BA52423-AB10-473E-8485-4BE7EAF45715.webp
    9 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar rica etsem bilen varsa eşimin testini yorumlayabilir misiniz? Pazartesi günü benim hormon testi ile eşimin kini birlikte götürüceğiz meraklardayım..

Eklentiler

• 0026671E-65E5-4E84-B569-227E8F1BF56B.webp
    0026671E-65E5-4E84-B569-227E8F1BF56B.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 57
  • 13253294-A773-4294-ABB5-807ECF022537.webp
    13253294-A773-4294-ABB5-807ECF022537.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 46
  • DE5B3FBA-4866-48B1-9486-6FA468C5FB9A.webp
    DE5B3FBA-4866-48B1-9486-6FA468C5FB9A.webp
    9 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar ben bugün bu testi kullandım negatif çıktı. Yumurtam tam olarak ne zaman çatladı bilmiyorum 13-22 ocak arası çatladı. Adetim yarın öbür gün gelmesi lazım. Çok çalışkandık bu ay ayıptır söylemesi:KK53:

Negatif çıktıysa gebelik kesin yoktur diyebilir miyim?

Eklentiler

• IMG_1149.webp
    IMG_1149.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 52
Canım yapışıklılık yok. Sperm sayısı düşük. Hız da malesef baya düşük.

Kızlar ben bugün bu testi kullandım negatif çıktı. Yumurtam tam olarak ne zaman çatladı bilmiyorum 13-22 ocak arası çatladı. Adetim yarın öbür gün gelmesi lazım. Çok çalışkandık bu ay ayıptır söylemesi:KK53:

Negatif çıktıysa gebelik kesin yoktur diyebilir miyim?
Adetin geciktiği günde yazıyor canım üzerinde beklenen adetin gecikti mi.

Canım yapışıklılık yok. Sperm sayısı düşük. Hız da malesef baya düşük.
Yapışılmıştık derken canım hangi değer acaba , bizlere değerler düşük geldi . Böyle bir durum başına gelen var mı acaba ?

Back
X