• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağolasın kuzum büyük ilerleme kaydetti yıllardır ama hala tam iyileşmiş değil
bağışıklık sistemi sıfır
sürekli tetkikler
bizde işte genetik olabilir diye düzenli herşeyimizi kontrol ettiririz çünkü teyzelerimin ikisinde de kitle çıktı birinin rahmi alındı :KK43:
Gecmis olsun canim.Rabbim şifa versin annene tez zamanda.ne kanseri annen?

canım benim yaa Rabbim ikisininde şifasını versin seni çok iyi anlıyorum Rabbim başımızdan eksik etmesin senin annen nasıl şuan?
Sağol canim.ins Rabbim sifa versin bütun hastalara.annemin durumu kötü.
Nisan ayinda teshis kondu.son evre akciger kanseri.karacigere kemiklere metastaz yapmiş.2 aydir da gözleri görmüyor.galiba başina da atti.çok üzülüyor durumuna.morel hiç yok.piskolojisi çökmüş durumda.

Nisan ayinda teshis kondu.son evre akciger kanseri.karacigere kemiklere metastaz yapmiş.2 aydir da gözleri görmüyor.galiba başina da atti.çok üzülüyor durumuna.morel hiç yok.piskolojisi çökmüş durumda.

Allahım şifasını versin canım üzüldüm : (
inşallah daha iyi olur kuzum annemle beraber dualarımda artık

Çok geçmiş olsun Eabbim şifa versinn canım m

Allahım şifasını versin canım üzüldüm : (
inşallah daha iyi olur kuzum annemle beraber dualarımda artık
Allah razi olsun canim
Ins iyilesirler hastalarimiz.bende senin annene dua ederim.ins birbirimize dualarimiz tutar.burda bikac arkadas daha var onlar da dua ediyorlar anneme.Allah onlardan da razi olsun

Çok geçmiş olsun Eabbim şifa versinn canım m
Cok sagol canim.amin.ins.

Canım Nasıl yükseltebiliriz. Bu ay uygulamaya başlayalım . Haftaya yumurtlamam var . Ozamana kadar bişeyler uygulamam lazım. Bana formulü verir misin kuzum
Ben eşime keçiboynuzu özü yedirdim günde 2 kere. Bi de çakşır kökü suyu içirdim yine günde 2 kere. Bi de e vitamini ve çinko hapı içirdim günde birer tane.

Ben eşime keçiboynuzu özü yedirdim günde 2 kere. Bi de çakşır kökü suyu içirdim yine günde 2 kere. Bi de e vitamini ve çinko hapı içirdim günde birer tane.
Çok saol canım Allah razı olsun aç karnına farkediyor mu? Keçiboynuzu ile çalışır kökü. Doktor tavsiyesiyle mi içti vitamin ilaçlarını yoksa siz mi aldınız . Kullansak sorun olur mu acaba

sağolasın kuzum büyük ilerleme kaydetti yıllardır ama hala tam iyileşmiş değil
bağışıklık sistemi sıfır
sürekli tetkikler
bizde işte genetik olabilir diye düzenli herşeyimizi kontrol ettiririz çünkü teyzelerimin ikisinde de kitle çıktı birinin rahmi alındı :KK43:
Rabbim daha da iyi eder inşallah. En iyisini yapıyorsunuz canım. Takipte olun sonradan pişman olmaktansa Allah korusun.

Çok saol canım Allah razı olsun aç karnına farkediyor mu? Keçiboynuzu ile çalışır kökü. Doktor tavsiyesiyle mi içti vitamin ilaçlarını yoksa siz mi aldınız . Kullansak sorun olur mu acaba
İlaçlar doktor tavsiyesi diğerleri aktar tavsiyesi :)
Evet canım aç karnına.

Back
X