Doktor bile büyük ihtimalle gebelik derken bhcg düşük çıktı. AnlamadımAy iyi hadi sevindim canım gözün aydın:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor bile büyük ihtimalle gebelik derken bhcg düşük çıktı. AnlamadımAy iyi hadi sevindim canım gözün aydın:))
Bilmiyorum ki böyle yazıyor. Bu ay da olmadı sanırım çok ümitlenmiştim yaa2 mi? sonuç canım
Doktor bile büyük ihtimalle gebelik derken bhcg düşük çıktı. Anlamadım![]()
2'den küçük demek heralde. Ama hala sağ tarafta batma var. Kanama geçti. Anlamadım. Daha kana geçmemiş olamaz heralde.ben şuan şoktayım ama degerin 2 dimi?
Yüksek olması da enfeksiyonun olduğunu ve onlarla mücadele etmek için fazlaca üretildiğini gösteriyor canım vücudumuzda wbc az da olsa bulunuyor referans değer var az olmasida çok olmasida sorunLökosit canım. Akyuvar gibi düşün yararlı hücre, hastalıktan enfeksiyondan koruyor. Az olması iyi değil yani. Siz de biraz az çıkmış.
2'den küçük demek heralde. Ama hala sağ tarafta batma var. Kanama geçti. Anlamadım. Daha kana geçmemiş olamaz heralde.
ANladım canım doğrusu söylüyorsun.Yüksek olması da enfeksiyonun olduğunu ve onlarla mücadele etmek için fazlaca üretildiğini gösteriyor canım vücudumuzda wbc az da olsa bulunuyor referans değer var az olmasida çok olmasida sorun
Bende canım yaaama inan çok şaşırdım ya ben emindim senden
adetine daha var ama dimi geçmi döllendi acep
kana geçmemiş olabilirmi ki? bir arastıralım şunu7 gün var BAT'a. Yumurtlamanın 7nci günü bugün.
İnternette araştırdım canım yerleşme kanamasından 3-5 gün sonra diyor. Acele mi ettim acaba. Ama ben yine de negatif diye düşüncem. Boşa heveslenmiiim. Bak burda da böyle yazıyor.ama inan çok şaşırdım ya ben emindim senden
adetine daha var ama dimi geçmi döllendi acep
Çok şaşırdım canım ilk kana karışıyor diyorlar ama test mi bozuktu ki bekle bakalım daha var bat a yükselir belkiBende canım yaa7 gün var BAT'a. Yumurtlamanın 7nci günü bugün.
İnternette araştırdım canım yerleşme kanamasından 3-5 gün sonra diyor. Acele mi ettim acaba. Ama ben yine de negatif diye düşüncem. Boşa heveslenmiiim. Bak burda da böyle yazıyor.
Nasıl ya
Süper süper :)
Tamam canım eşim bugün alacak aktardan bakalım başlayacağız . On beş tatilde sardım iyice bu olaya zaten. Okula başlayayım rahatlayacağım biraz dahaAynen canım. Üzülme ama o değer de düşüktü bizde. Dediklerimi kullan Allah'ın izniyle yükselir değerlerin.
Canim zaten çok erkendi.dünde dedim.hcg icin erken diye.bata 4 gün kala test yap yine.benim yumustan 13 gün sonra kanda 43 çiktı.8.günde 0 çıkmıştı.2'den küçük demek heralde. Ama hala sağ tarafta batma var. Kanama geçti. Anlamadım. Daha kana geçmemiş olamaz heralde.
Araştırdım canım kanamadan 3 gün sonra yazıyor her yerde.kana geçmemiş olabilirmi ki? bir arastıralım şunu
Kalbim kadar temiz predictor early :)
bende öyle biliyorum canım. Bekliycem bat'a kadar test mest yokÇok şaşırdım canım ilk kana karışıyor diyorlar ama test mi bozuktu ki bekle bakalım daha var bat a yükselir belki