• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lökosit canım. Akyuvar gibi düşün yararlı hücre, hastalıktan enfeksiyondan koruyor. Az olması iyi değil yani. Siz de biraz az çıkmış.
Yüksek olması da enfeksiyonun olduğunu ve onlarla mücadele etmek için fazlaca üretildiğini gösteriyor canım vücudumuzda wbc az da olsa bulunuyor referans değer var az olmasida çok olmasida sorun

2'den küçük demek heralde. Ama hala sağ tarafta batma var. Kanama geçti. Anlamadım. Daha kana geçmemiş olamaz heralde.

ama inan çok şaşırdım ya ben emindim senden
adetine daha var ama dimi geçmi döllendi acep

Yüksek olması da enfeksiyonun olduğunu ve onlarla mücadele etmek için fazlaca üretildiğini gösteriyor canım vücudumuzda wbc az da olsa bulunuyor referans değer var az olmasida çok olmasida sorun
ANladım canım doğrusu söylüyorsun.

ama inan çok şaşırdım ya ben emindim senden
adetine daha var ama dimi geçmi döllendi acep
İnternette araştırdım canım yerleşme kanamasından 3-5 gün sonra diyor. Acele mi ettim acaba. Ama ben yine de negatif diye düşüncem. Boşa heveslenmiiim. Bak burda da böyle yazıyor.

Eklentiler

• IMG_9719.webp
    IMG_9719.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 51
İnternette araştırdım canım yerleşme kanamasından 3-5 gün sonra diyor. Acele mi ettim acaba. Ama ben yine de negatif diye düşüncem. Boşa heveslenmiiim. Bak burda da böyle yazıyor.

olabilir canım belki kanda da çok düşüktür daha
bak sana dedim idrar testi yap negatif çıksa dahi nasılsa erken dicektik varsa da birkaç güne görünecekti
belki de var belki boşuna moralini bozuyorsun şuan

Aynen canım. Üzülme ama o değer de düşüktü bizde. Dediklerimi kullan Allah'ın izniyle yükselir değerlerin.
Tamam canım eşim bugün alacak aktardan bakalım başlayacağız . On beş tatilde sardım iyice bu olaya zaten. Okula başlayayım rahatlayacağım biraz daha :(

2'den küçük demek heralde. Ama hala sağ tarafta batma var. Kanama geçti. Anlamadım. Daha kana geçmemiş olamaz heralde.
Canim zaten çok erkendi.dünde dedim.hcg icin erken diye.bata 4 gün kala test yap yine.benim yumustan 13 gün sonra kanda 43 çiktı.8.günde 0 çıkmıştı.
O da benim 11.günde döllenmisti.
Bozma morelini.ins önümüzdeki günler cikar.

Kalbim kadar temiz predictor early :)

Eklentiler

• C2D4290A-E7CF-444C-A9E5-66A17814EFBF.webp
    C2D4290A-E7CF-444C-A9E5-66A17814EFBF.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 65
  • 25BCDB44-8DFF-4D49-ADD6-3F7EAC385FDB.webp
    25BCDB44-8DFF-4D49-ADD6-3F7EAC385FDB.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 67
Kalbim kadar temiz predictor early :)

ben bu markaya küsüm
bende nagatif çıktı comfort early yaptım çizgi çıktı
en son normal gebelik testi yaptım onda bile çizgi vardı bunda yoktu :)
malesef kimyasalmış gebeliğim

Back
X