• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım belki benimde öyle olmuştur. Eşim yükselecek ben hissediyorum deyip duruyor. Onu da heveslendirdim yaa. Ben demedim gerçi doktor dedi ama negatifi gördüğü halde inanmıyor:)
Ins yükselir canim ya.esin de hissediyormuş.Rabbim ins dogru çikarir.
yaptım canım hatta saat beşte kalkıp yaptım ama çıkmadı malesef :/ ateşim de de düşme oldu bugun yarın adet olurum baya adet sancılarım da var. zaten bu ay verimli geçmemişti biliyosun. ben de şu kan pıhtılaşması testimi almış olurum hem gidip hormonlarıma falan da baktıracağım benmki ancak olursa nisanda olur.
gelecek ayı da boş geçeceğim
Hakkinda hayirlisi olsun canim.bu arada neden bu ayi pas geciyirsun?bence gecme.dene sürekli.

Kan verdim bugün negatif çıktı. Dün hafif kanamam oldu dedim progesterona da yüksek deyince gebelik olabilir kan alalım dediler ama negatif çıktı. yerleşme kanamasından 3 gün sonra kana geçiyormuş. Dua ediyorum inşallah erken yaptırmışımdır da ondan çıkmamıştır.

Kan verdim bugün negatif çıktı. Dün hafif kanamam oldu dedim progesterona da yüksek deyince gebelik olabilir kan alalım dediler ama negatif çıktı. yerleşme kanamasından 3 gün sonra kana geçiyormuş. Dua ediyorum inşallah erken yaptırmışımdır da ondan çıkmamıştır.

İnş. hamişsindir canım.

Verdim canım doktorumu bulamayınca acile gittim doktorum servisteymiş. Sonradan öğrendim ki doğumhanedeymiş bi işe yaramadı. Baktılar sonucuma gebelik olabilir bi kan alalım dediler. Bekliyorum şimdi.

Canım erken daha kana anca geçer geç döllenmiştir muhtemelen.

E Efulimm41 heyecanla bekliyoruz kuzum :)
bunlarda benim dün ve bugün testlerim :)

Benin’im sen zaten baya baya hamilesin tebrik ederim :))
Canim işte 10 günden evvel kanda çıkmaz.1 yada 2 gibi gibi deger cikar.2 gunde bir katlanir.adeti 1 gün gecince değer 100 civarı çikar.
Hcgye erken baktirmak cok morel bozuyor.
Benim onceki gebeligimde 10.gün döllendi.16.gün 0 çiktı.1 bile degil.
Yumustan 17 gün sonra 123.1 çiktı.
Senin yumurtlaman bana göre daha geç.
Ben hcgnin piri oldum resmen.kesinlikle 10 gün önceden çikmaz çift yumurta ikizi değilse.

İlk bebeğimde adetten 6 gün gecikmeyle 1650 idi
İkinci gebeliğimde adete 1 kala 17.800 idi. Çok değişik işte dölleme zamanı

Canım erken daha kana anca geçer geç döllenmiştir muhtemelen.

Benin’im sen zaten baya baya hamilesin tebrik ederim :))

İlk bebeğimde adetten 6 gün gecikmeyle 1650 idi
İkinci gebeliğimde adete 1 kala 17.800 idi. Çok değişik işte dölleme zamanı
Degisiyor demekki canim.benim iki gebeligimde de hcg hemen hemen ayniydi.

Bir arkadaşımın da adet günü hcg 5 ti. Meğer geç döllenme olmuş
Bende değişik şeyler oluyor yaaaa sağlı sollu batma oluyor. İlk defa oldu bu. Bacaklarım çekiliyor. Çok örneğini okudum internette o yüzden biraz umut var. Bat'a kadar bekliim bende. Belki bende de öyle olmuştur canım.

Peygamberimizin tavsiye ettiği 2 rekatlık bi namaz var. bu ay bi kaç defa kıldım ikiz bebek istedim. Olursa ondandır diycem. Çünkü geçen aylar yaptığım çoğu şeyi yapmadım. Boş geçirdim resmen. Folik ve e vitamini dışında.

Back
X