- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Hayırlısı olsun canım. Sen bilirsin adet belirtisi mi değil mi.
Aynen öyle hayırlısı olsun canım. Bu ayı kapadım. MArttada ara vermek istiyorum ama eşim ara vermeyelim dio
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım. Sen bilirsin adet belirtisi mi değil mi.
Bak eğer ara vermek istiyorsan içten olarak bu çok güzel bi fırsat. Hiç bişey yapmayın bebeği unutup düzenli ilişkiye girin ovü. takibi bile yapmay. Kafan rahat olunca olur Allah'ın izniyle.Aynen öyle hayırlısı olsun canım. Bu ayı kapadım. MArttada ara vermek istiyorum ama eşim ara vermeyelim dio
Bak eğer ara vermek istiyorsan içten olarak bu çok güzel bi fırsat. Hiç bişey yapmayın bebeği unutup düzenli ilişkiye girin ovü. takibi bile yapmay. Kafan rahat olunca olur Allah'ın izniyle.
Yerleşme kanaması yaşayınca heveslendim en çok. Ama düşününce o gün smear verdim ondan mı oldu diyorum. Çoğu kişi olmaz dedi ama bilmiyorum kafam karışıkSelam kızlar hayırlı cumalar :)
Neler olmuş neler ara ara okuyabildiğim kadar okuyorum :)
E Efulimm41 canım inşallah erken olduğu için negatiftir. Seni o kadar iyi anlıorum ki geçen ay yaşadıgım hayal kırıklığından sonra gerçekten çok kötü oluuomuş inşallah senin öle değildir.
naz2018 canım belli mi olur bu ay verimli değildi diyosun da du bakalım hiç belli olmaz belki tek atışta tutmuştur. Ama şu ateş olayı sıkıntı hakkaten de geçen ay sabah ölçtüğümde düşmüştü ateşim akşamına hcg yaptırdım negatifi gördüm ve adet olmuştum. Yani ateş düşünce gerçekten peşine adet geliyomuş. Efulim derdi de inanmazdım. İnşallah senin öle değildir kuzum. Sıkıntılarını atlattın mı çok fazla geriye dönük okuyamadım ama. İnşallah sorunlar çözülmüştür.
U Umudumbitmedi_ kuzum nasıl gidiyo bakim ne zaman duycakmışsın kalp atışını dr a gittin mi :)
@Hilal coban canısı sen de duymuşsun kalp atışını hadi gözün aydın senin nasıl gidiyor hamilelik bakim :)
yvz13 canım senin de hayırlı olsun hamileymişsin çok sevindim :)
Rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin kızlar darısı isteyen herkese :)
Ben de sanmıyorum kuzum smeardan sora olmaz yani.Yerleşme kanaması yaşayınca heveslendim en çok. Ama düşününce o gün smear verdim ondan mı oldu diyorum. Çoğu kişi olmaz dedi ama bilmiyorum kafam karışık![]()
Ama smearden neden kanama olsun ki. Alttan muayaneden bir farkı yok. Ben kendimi çok incelerim yani evlenmeden bile akıntılarımı kontrol ederdim çünkü çok şiddetli adet sancılarım olur hastanelik oluyorum her ay iltihap mı var ne var rengi nasıl diye incelerdim. Bende kanama falan olmadı.Yerleşme kanaması yaşayınca heveslendim en çok. Ama düşününce o gün smear verdim ondan mı oldu diyorum. Çoğu kişi olmaz dedi ama bilmiyorum kafam karışık![]()
Canım naber napıyosun batlar birbirmize yakın 10 güne kala geliriz buralara yine dayanamayıp :)) ben zaten buralardayım hep yazmasamda okuyorum alışkanlık yaptı. Gece yatağa yattığımda kitap okur gibi okuyorum uykum gelsin diye :)) birde gerçekten çok şey öğrendim saolsunlar hiçbirşey bilmiyormuşum erkek gibi kadınmışım :)) kendimden bedenimden habersizBen de sanmıyorum kuzum smeardan sora olmaz yani.
Ben diğer arkadaşların aksine olduğunu düşünmüyorum düşünmek istemiyorum..çünkü onlar tamamen sevinçle iyi niyetle olsn istedkleri için umudu kesmek istemiyolar ama çok etki ediyo sonrası büyük hayal kırıklıgı. Bence sen kan testine güven yok demek ki diye düşün. Varsa büyük süpriz olur ama bence umutlanma kuzum. Geçen ay bende de aynısı oldu sen hamilesin kesin vs dediler inan çok umut baglamıştım. Gerçi hoş onlarda benim sölediğim belirtilere göre dediler bunu ama çok feci etkilenmiştim. Farkında olmadan aslında burda okudugum yazdıgım herşeyden etkilenmişim ben. O yüzden bu ay biraz geri çektim kendimiyoksa sizi çok özlüyorum çok seviyorum. Geçen ay ki negatif feci çarptı beni
o.yüzden sen de kötüyü düşün kötü bekle iyi gelirse Allaaahh ne ala :)
Bu ay işler biraz düzeldi eşimin keyfi yerinde bomba gibi hazırlanıyoruz :)) sende durumlar ne o komuyada canını sıkıyordunBen de sanmıyorum kuzum smeardan sora olmaz yani.
Ben diğer arkadaşların aksine olduğunu düşünmüyorum düşünmek istemiyorum..çünkü onlar tamamen sevinçle iyi niyetle olsn istedkleri için umudu kesmek istemiyolar ama çok etki ediyo sonrası büyük hayal kırıklıgı. Bence sen kan testine güven yok demek ki diye düşün. Varsa büyük süpriz olur ama bence umutlanma kuzum. Geçen ay bende de aynısı oldu sen hamilesin kesin vs dediler inan çok umut baglamıştım. Gerçi hoş onlarda benim sölediğim belirtilere göre dediler bunu ama çok feci etkilenmiştim. Farkında olmadan aslında burda okudugum yazdıgım herşeyden etkilenmişim ben. O yüzden bu ay biraz geri çektim kendimiyoksa sizi çok özlüyorum çok seviyorum. Geçen ay ki negatif feci çarptı beni
Hadi inşallah iyi haberlerini alırız canım :)Gittim canım doktor servisteymiş serviste bakamaz dediler. Bende sonucu aldım koştum acil servise. Dedim kasık ağrım ve hafif kanama var diye mümkünse kendi doktorum olabilir mi dedim o doğumhanede dedi
Bende başka bi doktora muayene oldum sonucuma baktı nasıl dedim yüksek dedi eşimde sinirlendi yüksek ne demek oluyor adam gibi açıklayın şunu ağzınızdan cımbızla laf alıyoruz dedi. Tamam kızmayın büyük bir ihtimal gebelik var dedi. Kan aldılar bhcg bi de bişey daha. 2 tüp. İleriki günlere doktorunuza randevu alıp muayene olun dedi. Beklemedeyim şimdi.
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun ne sorsam yardımcı oluyorsun. İndirdim şimdi biraz keşfediyim bakalım yine sorarım sana. Sende kendini üzme bu ay olmaz önümüzdeki ay olur bize zor gibi gelsede zaman çabuk geçiyor. İsyan etmeden sabrederek bekleyelim bakalım Allahım vereceği zamanı bilir. Hem 2 çıkmış galiba bir yükselme var sıfır değil belki yeni oluşan bir gebelik ama sen yinede yok hamile değilim de ( zor hatta imkansız) ama en azından biraz frenle kendini. Hayal kırıklığı olmasın. Ben sizden öğrendim herşeyi siz yapmayın bari çok erken daha herkesin bünyesi farklı ama ortalamaya bakın kaç kişinin bu kadar erken çıkıyor ki ?Fertility Friend adı. FF diye geçiyor sanırım uygulamalarda. İngilizce bi uygulama ama kullana kullana alışıyorsun. Bak mesela örnek atayım sana.
Eki Görüntüle 2105094
bu benim bu ayki Ateş tablom. Yapmak istersen anlatırım detaylı. Her türlü ayrıntıyı not edebiliyorsun
Hayırlısı olsun inşallah ama o pozitif i görmek istiyorum artıkk ... kaçıncı denemeniz Kızlar minnoşlar için..Bende öyle dedim belirti falanda aramadım bakalım ne olacak![]()
Cnm ben adet oldum yeni bat 4 Mart ins sen hamissindiryaptım canım hatta saat beşte kalkıp yaptım ama çıkmadı malesef :/ ateşim de de düşme oldu bugun yarın adet olurum baya adet sancılarım da var. zaten bu ay verimli geçmemişti biliyosun. ben de şu kan pıhtılaşması testimi almış olurum hem gidip hormonlarıma falan da baktıracağım benmki ancak olursa nisanda olur.
gelecek ayı da boş geçeceğim
Ben 3 aydır istiyorum ama yumurtlama zamanlarımı değerlendirememiştim bu ay tan değerlendirebildik ama olmadı sanırım hayırlısı bakalım daha yeniyim o yüzden pek sarsılmadım 6 aylık evliyimHayırlısı olsun inşallah ama o pozitif i görmek istiyorum artıkk ... kaçıncı denemeniz Kızlar minnoşlar için..
Öyle yapıyorum canım. Normalde de hep öyleydim kızlara da söyledim kendimi çok heveslendirmek istemiyorum diye ama dediğim gibi yerleşme kanaması mı değil mi derken beynim yanacakBen de sanmıyorum kuzum smeardan sora olmaz yani.
Anladığım kadarıyla vajinasında yara falan olanlarda kanama oluyor. Çoğunluk kanama olmaz dedi. Anneme anneannem teyzelerim yengem falan hep düzenli smear testi yaptırırlar hiç birinde kanama olmamış. Buradaki kızların da çoğu aynı şeyi söyledi. İnşallah yerleşmedendir yaaAma smearden neden kanama olsun ki. Alttan muayaneden bir farkı yok. Ben kendimi çok incelerim yani evlenmeden bile akıntılarımı kontrol ederdim çünkü çok şiddetli adet sancılarım olur hastanelik oluyorum her ay iltihap mı var ne var rengi nasıl diye incelerdim. Bende kanama falan olmadı.
hayırlısı olsunNadiren çıkıyormuş canım. Ama olmasa da üzülmiycem Rabbimin vardır benle ilgili güzel planları :)Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun ne sorsam yardımcı oluyorsun. İndirdim şimdi biraz keşfediyim bakalım yine sorarım sana. Sende kendini üzme bu ay olmaz önümüzdeki ay olur bize zor gibi gelsede zaman çabuk geçiyor. İsyan etmeden sabrederek bekleyelim bakalım Allahım vereceği zamanı bilir. Hem 2 çıkmış galiba bir yükselme var sıfır değil belki yeni oluşan bir gebelik ama sen yinede yok hamile değilim de ( zor hatta imkansız) ama en azından biraz frenle kendini. Hayal kırıklığı olmasın. Ben sizden öğrendim herşeyi siz yapmayın bari çok erken daha herkesin bünyesi farklı ama ortalamaya bakın kaç kişinin bu kadar erken çıkıyor ki ?
Istiyor da öyle bir gece yapayım çocuk olsun istiyor nerde öyle şans her akşam gelip uyuyor horul horul 2 gece de bir ben uyandırabilirsem yapıyoz zorla işte söyleniyo uyandırılır mı insan bilmem ne zorla işteiş için demedim kız karı koca küs kalırmı günlerce
nasıl zorla yapıyo kız istemiyormu bebiş