• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel düşünüyorum yine Ağlıyorum. Sabır diyorum yine ağlıyor um. Gözlerim den durup dururken gözyaşı akıyor
Aynı şeyi bende yaşadım yeni evli olmama rağmen ama hayırlısı buymuş demekten başka bişey gelmiyor elden üzülme canım :KK43:

Ben mersinliyim.mersinin nemi hic bitmez.annemler hala orda.5 gün önce mersindeydim.1 hafta kaldim.
Senin ev günes gormuyor boyle oluyor.günes gören evler öyle degil.annemlerin evi de aynı.tavan yemyesil olmustu.
Tabi yazın o cinnet geçirten cinsten olan nemini asla inkar edemem yaylaya kaçıyorum haftasonları kendime gelebilmek için oksijen alabilmek için.

Canım görüyor açıklık mersini biliyorsundur. Çiftlikköy de oturuyorum biliyorsundur üniversitenin orda burası açıklık 3 cephesi açık evimin bloklar uzak birbirinden. Şapır şapır su akmaya başaldı o duvar delinince delinmeden önce o su hep içe akmış ondan olmuş.
Analdim.canim.o zaman zor..hava da nemli zaten.yaza ins kurur.

Tabi yazın o cinnet geçirten cinsten olan nemini asla inkar edemem yaylaya kaçıyorum haftasonları kendime gelebilmek için oksijen alabilmek için.
Gözneye aslanköye mi gidiyorsun yoksa.yada sogucak.
En serin yerler oralar.yazin bi beter mersin.adana ondan da beter.

Kızlar ben mersinliyim.ama esimin ailesi malatyada.tatillerde donüsümlu gelip gudiyoruz.
Bense bitliste oturuyorum.doğunun en güzel yeridir orası...
Neyse evimi özledim:KK61:

Ala
Yok canım enfeksiyon yok ama olduğu zamanlarda bendede kan gelmişti 1-2 damla kırmızı renk. Şimdi temiz çok şükür. Yaa ben doktora bişey demedim kapıdan girer girmez ağzımı açmadan geç ultrasona dedi. Geçtim sonra çık çatala dedi çıktım pat diye aldı. Ağrı falan olmadı hiç. Neden aldı onu da bilmiyorum.
Bide önceki akşam ilişki oldu dedim bişey olmaz dedi. Anlamadım.
alla cok ılgınc ya ordanenfeksıyon var mı yokmu cıkar bende cıkmıstı eylulde ekımde engeksıyon varmıs farkında dgldım belkıde oyuzden ozaman hamıle kalamadm

Back
X