- 9 Eylül 2017
- 2.205
- 1.816
- 63
Benim de bugun başladı tuvalete gittim akıntıyla karışık gelmiş kısmet artık kuzum :)Cnm ben adet oldum yeni bat 4 Mart ins sen hamissindir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de bugun başladı tuvalete gittim akıntıyla karışık gelmiş kısmet artık kuzum :)Cnm ben adet oldum yeni bat 4 Mart ins sen hamissindir
Kuzum bugun adet oldum :)Selam kızlar hayırlı cumalar :)
Neler olmuş neler ara ara okuyabildiğim kadar okuyorum :)
E Efulimm41 canım inşallah erken olduğu için negatiftir. Seni o kadar iyi anlıorum ki geçen ay yaşadıgım hayal kırıklığından sonra gerçekten çok kötü oluuomuş inşallah senin öle değildir.
naz2018 canım belli mi olur bu ay verimli değildi diyosun da du bakalım hiç belli olmaz belki tek atışta tutmuştur. Ama şu ateş olayı sıkıntı hakkaten de geçen ay sabah ölçtüğümde düşmüştü ateşim akşamına hcg yaptırdım negatifi gördüm ve adet olmuştum. Yani ateş düşünce gerçekten peşine adet geliyomuş. Efulim derdi de inanmazdım. İnşallah senin öle değildir kuzum. Sıkıntılarını atlattın mı çok fazla geriye dönük okuyamadım ama. İnşallah sorunlar çözülmüştür.
U Umudumbitmedi_ kuzum nasıl gidiyo bakim ne zaman duycakmışsın kalp atışını dr a gittin mi :)
@Hilal coban canısı sen de duymuşsun kalp atışını hadi gözün aydın senin nasıl gidiyor hamilelik bakim :)
@yvz13 canım senin de hayırlı olsun hamileymişsin çok sevindim :)
Rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin kızlar darısı isteyen herkese :)
Canım ya akrep burç karyla hiç geçinemiyorum biliyor musun. Aslında hem çok iyi anlaşıyorum hem de anlaşamıyorum :) o yüzden bu ayı gerçekten boş geçecem doğum olursa kasımda olacak valla büyük konuşmuş olurum bebişimIns yükselir canim ya.esin de hissediyormuş.Rabbim ins dogru çikarir.
Hakkinda hayirlisi olsun canim.bu arada neden bu ayi pas geciyirsun?bence gecme.dene sürekli.
Efulim seninki yerleşme değil mi şimdi ya bi an çok umutlanmıştım.Ateşinde mi düştü canım. Tüh yaa
Bi daha ki ay devam et yaa nisanı beklemeye gerek yok.
Canım ya akrep burç karyla hiç geçinemiyorum biliyor musun. Aslında hem çok iyi anlaşıyorum hem de anlaşamıyorum :) o yüzden bu ayı gerçekten boş geçecem doğum olursa kasımda olacak valla büyük konuşmuş olurum bebişim![]()
Aynen canım bakıcaz bakalım çaresine , inşallah gerek kalmaz bu ay isteyen herkes hamiş kalır :)Oyledir canım ona yapacak birşey yok sen biraz rahatlatirsin biraz zaman verince kabullenir ama yine stres yapıyorlar ellerinde değil:))
Büyük bi ihtimalle yerleşme canım. Smear testinden dolayı mı oldu dedim. O günden beri ilişki olmadı. Bugün bi bakalım diye denedik :) kanama olmadı. Demekki içerden gelen bi kanama. Çok az 1-2 damla şeklinde 2 gün oldu. Bence yerleşme. Dün bi de şiddetli batma hissettim 2-3 kez üst üste. Ondan sonra pıt pıt atmaya başladı. Hatta kardeşime söyledim bi bak ben mi yanlış anlıyorum diğer yoo kalp gibi atıyor dedi. AnlamadımEfulim seninki yerleşme değil mi şimdi ya bi an çok umutlanmıştım.
Senella ile pas geçecektik bu ay ama sanırım o geçemeyecek
![]()
Amin canim amin. Darisi hepinize :)Bir bakmışsın kucağında inşallah canım sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmek nasip olsun:)
:) evet oyle gorunuyor ama bu program ultrasona gore onden gidiyor canim bugun tam 8 haftaya girdik :) artik Allah bilir bakalim nasip saglikli olsunda tarih onemli degil benim icinHilal coban canim.dikkat ettim de senin bebisin dogum tarihi 10.09.2018
Bebimkini d.tarihi 09.10.2018.gun ve ay yerdegistirmis:)
Akrepler baskın burç. Her burç anlaşamaz. Benim en yakın arkadaşlarım hep akrep çok iyi tanıyorum. İdare etmek gerekiyor akrepleri. Alttan almak gerekiyor :) benim bu ay olursa akrep olmaz dimiCanım ya akrep burç karyla hiç geçinemiyorum biliyor musun. Aslında hem çok iyi anlaşıyorum hem de anlaşamıyorum :) o yüzden bu ayı gerçekten boş geçecem doğum olursa kasımda olacak valla büyük konuşmuş olurum bebişim![]()
Akrepler baskın burç. Her burç anlaşamaz. Benim en yakın arkadaşlarım hep akrep çok iyi tanıyorum. İdare etmek gerekiyor akrepleri. Alttan almak gerekiyor :) benim bu ay olursa akrep olmaz dimi![]()
Bende akrep burcuyum genelde alttan alan taraf olurum ama içimde patlar sinirim o ayrı :) hem hiç belli olmaz erken doğumu var allah göatermesin öyle hesaplar yapamazsınız ki :)Akrepler baskın burç. Her burç anlaşamaz. Benim en yakın arkadaşlarım hep akrep çok iyi tanıyorum. İdare etmek gerekiyor akrepleri. Alttan almak gerekiyor :) benim bu ay olursa akrep olmaz dimi![]()
Bende öyleyim aslında alttan alırım alırım çok üstüme gelinirse içimden canavar çıkarBende akrep burcuyum genelde alttan alan taraf olurum ama içimde patlar sinirim o ayrı :) hem hiç belli olmaz erken doğumu var allah göatermesin öyle hesaplar yapamazsınız ki :)
Anladim canım.cevremde biri var.hic anlasamiyorum.benim tam tersim.bana çok zıt.ögrendim ki akrep burcuymuş.Canım ya akrep burç karyla hiç geçinemiyorum biliyor musun. Aslında hem çok iyi anlaşıyorum hem de anlaşamıyorum :) o yüzden bu ayı gerçekten boş geçecem doğum olursa kasımda olacak valla büyük konuşmuş olurum bebişim![]()
Evet canim ya bu proğram önden gidiyor.benim bebiş daha 4+5 teyzesi.ama 5.hafta diyor.:) evet oyle gorunuyor ama bu program ultrasona gore onden gidiyor canim bugun tam 8 haftaya girdik :) artik Allah bilir bakalim nasip saglikli olsunda tarih onemli degil benim icin
Canim alttan alinacak gibi degil baziları.hepAkrepler baskın burç. Her burç anlaşamaz. Benim en yakın arkadaşlarım hep akrep çok iyi tanıyorum. İdare etmek gerekiyor akrepleri. Alttan almak gerekiyor :) benim bu ay olursa akrep olmaz dimi![]()
Evet canım son adet tarihinin başlangıç gününden 40 hafta ekleniyor. İnternette sitelerde otomatik hesaplama var Ordan da hesaplayabilirsinBende öyleyim aslında alttan alırım alırım çok üstüme gelinirse içimden canavar çıkarseninde yükselen burcun farklı olabilir. Mesela hiç bi balık burcu kolay kolay sinirlenmez. AMA yükselenim kova ordan sinir geliyor çok dolunca
Yok normal şartlarda diyorum onu. Tabi Allah bilir orasını :) nasıl hesaplanıyor diye. Son adet tarihine 40 hafta mı ekliyoruz.
Ay benim ailemde İstanbul'da keşke bende o kadar yakın olsam :) 1 saate yalın sürüyor bizim burdan sizden yarım saat anca sürer karşıda değillerse tabi.
Evet ben telefona yukledim ultrasona gore ordan dogru gidiyor canimAnladim canım.cevremde biri var.hic anlasamiyorum.benim tam tersim.bana çok zıt.ögrendim ki akrep burcuymuş.
Evet canim ya bu proğram önden gidiyor.benim bebiş daha 4+5 teyzesi.ama 5.hafta diyor.
Canim alttan alinacak gibi degil baziları.hep
Benim doģrularim diyor.aslinda ben tam uyum burcuyum.yari kova yarı balık.
Tam ortada doğmusum.
Ona rağmen anlaşamıyoruz.
Yaaa ben seni yerim yaaa guzel annee bu kadar mi yakisir bu gebelik takvimi bi insana masallah arkdsma allahim eline almayi nasip etsinBana da fazla geldi canim ama hcg cok yüksek olup tek olan oluyormus.
Hayirlisıyla doğsunlar bebişler.yirim ben onlari yirim.
Ins canim senin de ikizlerin olur:)
Kac gun gecti 1 gun bile farkediyor test varsa elinde yap canim insan rahatliyor en azindanKızlar benim adet gelecek gibi değil, fitilin de etkisi yokmuş geciktirmeyle falan okuduğuma göre. Sabah bi test daha mı yapsam acaba? Perşembe yaptım negatif çıktı. Pazartesiye kadar bekleyeyim mi? Çok kararsızım