- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
:) valla o kadar degil heralde daha bu program ilerde gidiyor suan 8 haftaya yeni girdik canimcim :)
8+1 oldugu an 9 gösteriyor canım
maşallah kocaman oldu susam :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) valla o kadar degil heralde daha bu program ilerde gidiyor suan 8 haftaya yeni girdik canimcim :)
Kac gun gecti 1 gun bile farkediyor test varsa elinde yap canim insan rahatliyor en azindan
Tabiki çıkar canim kac gun gecti pekiYok canım şu an, eşim alacak sonra. Sabahı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Akşama doğru yapsam çıkar mı ki? Sıvı alımını kesip idrarımı 4 saat tutsam?
Kac gun gecti 1 gun bile farkediyor test varsa elinde yap canim insan rahatliyor en azindan
22 sinde catladiysa yarin olman lazim 13 unde catladiysa günün gecti cikar bence ya yapGeçti mi geçmedi mi bilmiyorum ki canım13-22 arası yumurtam çatladı yani şu an adet belirtisi yaşamam gerekiyor normalde ama tık yok.
22 sinde catladiysa yarin olman lazim 13 unde catladiysa günün gecti cikar bence ya yap
Hangi uygulama canimEvet ben telefona yukledim ultrasona gore ordan dogru gidiyor canim
Çok tsk ederim canim amin.Yaaa ben seni yerim yaaa guzel annee bu kadar mi yakisir bu gebelik takvimi bi insana masallah arkdsma allahim eline almayi nasip etsin
Ayy senle ben aynıyız :) bende balığım yükselenim kova.Anladim canım.cevremde biri var.hic anlasamiyorum.benim tam tersim.bana çok zıt.ögrendim ki akrep burcuymuş.
Evet canim ya bu proğram önden gidiyor.benim bebiş daha 4+5 teyzesi.ama 5.hafta diyor.
Canim alttan alinacak gibi degil baziları.hep
Benim doģrularim diyor.aslinda ben tam uyum burcuyum.yari kova yarı balık.
Tam ortada doğmusum.
Ona rağmen anlaşamıyoruz.
Sen nerdesin uzak mısın ?Bnm aılede ıst da cnm
11 ekim diyor. Oh terazi burcu. Çok severim terazileriEvet canım son adet tarihinin başlangıç gününden 40 hafta ekleniyor. İnternette sitelerde otomatik hesaplama var Ordan da hesaplayabilirsin
Allah seni :) teraziler çok iyidir benim babam terazi .. hadi hayırlısı hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah . Ben bu ay hamiş kalayım da sağlıklı eli yüzü düzgün vatanına ailesine hayırlı evlat olsun da akrep olmasını takmıyorum :)11 ekim diyor. Oh terazi burcu. Çok severim terazilerikesin gibi hesaplıyorum yaa Allah bana akıl fikir versin çok ihtiyacım var
![]()
Allah seni :) teraziler çok iyidir benim babam terazi .. hadi hayırlısı hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah . Ben bu ay hamiş kalayım da sağlıklı eli yüzü düzgün vatanına ailesine hayırlı evlat olsun da akrep olmasını takmıyorum ,yükselenden yırtarız belki diye :)
Önemli olan karakterli olması. Bende dua ederken sağlıklı karakterli vatanına milletine bağlı dinini bilen bi evlat diye dua ederim.Allah seni :) teraziler çok iyidir benim babam terazi .. hadi hayırlısı hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah . Ben bu ay hamiş kalayım da sağlıklı eli yüzü düzgün vatanına ailesine hayırlı evlat olsun da akrep olmasını takmıyorum :)
Ahh ahh ben sanirim vazgectim canim ya kizim buyudu ben unuttum rahata alistim die tek cocuk kalacagiz sanirim yani kararsizim ben gecen aylardaki gibi hevesim heyecanim.yok ama sizlerin olsun insallahHangi uygulama canim
Bende indiririm belki:)
Çok tsk ederim canim amin.
duygulandirdın beni...
Rabbim bebisimi bana diger bebekleri annelerine bağışlasın.Rabbim olmayana da tez zamanda versin ićinde de sana![]()
Yap bi test rahatla canimm benmYani normalde leke falan gelmesi lazım ve karnım şiş kasıklarımın ağrıyor olması lazım adet zamanı hep öyle olur bende. Şu an hiçbir şey yok ne ağrı ne şişlik. Gece ve bu sabah kalçalarımda gerilme hissettim sadece ve göğüslerim ağrıyor, arada belime ufak ağrılar giriyor o kadar.
Bursaya evlendm cnm nkdr uzak olmasada cok fazla calısınca gorusemıyosunSen nerdesin uzak mısın ?
Evet canım hepimize nasip olur inşallahÖnemli olan karakterli olması. Bende dua ederken sağlıklı karakterli vatanına milletine bağlı dinini bilen bi evlat diye dua ederim.

Anlıyorum canım bizde de öyle. Eşimin hafta da bir gün izni var. 2 haftada bir o günü değerlendiriyoruz anca o kadar. Çalışan insan için zor şehir dışı.Bursaya evlendm cnm nkdr uzak olmasada cok fazla calısınca gorusemıyosun