• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın bişey sormak istiyorum son 3 ay periyoduma gore adetim 2 yada 3 gun gecikti sat 11 Ocak geçen ay ayin 30nda başka bi sebebten beta ya bakıldı sonuc negatif simdi test yapsam çıkarmı yoksa biraz daha beklemelimiyim.... :bicak:

Kızlar günaydın bişey sormak istiyorum son 3 ay periyoduma gore adetim 2 yada 3 gun gecikti sat 11 Ocak geçen ay ayin 30nda başka bi sebebten beta ya bakıldı sonuc negatif simdi test yapsam çıkarmı yoksa biraz daha beklemelimiyim.... :bicak:
Canım benimde sat 11 ocakti kan testinde çıktı ama muhtemelen idrarda da cikar

Bide normalde adetime 1 hafta kala göğüslerim çok ağırirdi şuan sadece hassasiyet var ve 3 gündür kasıklarm ağrıyor acaba psikolojikmi bilemedim

Canım ben bunay erken yumurtladm osanirim 15 i gibi çünkü o zaman akınıti geldi ve test yapmiyodum o ara daha var diye sonra zaten test bir türlü koyulasmadi
Canim hayırlı olsun gözün aydın rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı da nasip etsin inşallah demekki o belirsizlik bebisten mis :)) çok sevindim senin adına :))

Canim hayırlı olsun gözün aydın rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı da nasip etsin inşallah demekki o belirsizlik bebisten mis :)) çok sevindim senin adına :))
Evet canım ya oyleymis Allah razı olsun dusunmedigim anda oldu o günler yunurtlamadim diye üstüne dusmemistim çok şükür dün sürpriz oldu bana

Çok teşekkür ederim canım. Amin inşallah. Ama değerlerim düşük gidiyor. Korkuyorum :KK43:

Kaç çıktı kan testinde kuzum korkma Rabbim korusun inşallah stres yapma kendine Allah a emanet bişi olmaz inşallah

:dua:
Teşekkür ederim canım bilmiyorum ki valla . Tekrar gidicez bakalım bu aralar yumuş günümdeyim bu ay olur şnşallah da bir teste daha gerek kalmaz inşallah . Yumuş günüm diye perhiz yapamıyoruz testin tekrarını bu ay hamiş olmazsam yapacağız . Umarın gerek kalmaz . Bu ay hepimize uğurlu gelsin inşaşlah diğer hamiler ayağınızı sürüyün :dua:

Hadi inşallah canım benim Rabbim gönlümüze göre versin :)

Kızlar benim olduğum yerde kadın doğum yok ve merkez uzak yollar çok kötü kalp atışı ne zaman duyulur ona göre gitsem

Back
X