O zaman kesinlikle yurtdışında doğurmalısınÇocuklarımın da benim gibi çift vatandaş olmasını istiyorum canım. İleride yurtdışına çıkmak istediğimde çocuk için vize almayla uğraşmak yerine orada doğurup vatandaşlık alması daha mantıklı. Pasaportuyla rahat rahat gider geliriz. Hem kraliçemiz sağolsun 16 yaşına kadar çocuklara her ay ödeme yapıyor :)
Eş ailesinden bana hayır gelmez canımDoğuma kadar onların yanında kalabilmem imkansız. Evden tek başına bile çıkamam orada, izin vermezler. Ailemden ve yetişme tarzıma tersler. Hem köy bile değil, büyük bahçelerin arasında 1 ev ve ahırdan oluşuyor. Bir eve 1 kıskanç gelin ve 1 30'luk bekar görümce yetiyor hem
, onlarda yurtdışına çıkmamı istiyor zaten.
Ailem gelemez canım en büyükleri benim kardeşlerim daha okuyor. Anca yaz tatilinde geliyorlar.
Bu fırsat kaçmaz:) eşinde sonraki doğumunu görsün amaan
İngiltere'de mi ailen.
Doğuma kadar onların yanında kalabilmem imkansız. Evden tek başına bile çıkamam orada, izin vermezler. Ailemden ve yetişme tarzıma tersler. Hem köy bile değil, büyük bahçelerin arasında 1 ev ve ahırdan oluşuyor. Bir eve 1 kıskanç gelin ve 1 30'luk bekar görümce yetiyor hem