• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar içinde bulunduğum durum itibariyle bu gruptaki arkadaşların beni anlayabileceğini düşünüyorum. Ayrı konu açmaya gerek duymadım.
Yaklaşık bir buçuk yıllık evliyiz. Bu ay korunmayı bıraktık. Eşim çocuk konusunda kararsız kalmıştı ama sonradan istediğini söyledi. Ben istiyordum onun da istediğine emin olunca korunmayı bıraktık. Yani bu ilk ayımızdı. Ama eşim önceki zamanların aksine cinsel anlamda uzak davrandı bana. Çok seyrek birlikte olduk. Yumurtlama zamanlarım falan boşa gitti hep diye düşünüyorum. Başarısız olan birkaç girişim de oldu. Ve bu durum benim canımı çok sıkıyor. Hem çocuk istiyorum diyor. Hem bir çaba göstermiyor. Leylekler getirecek sanki. Ben de çok üzerine gitmedim ama içten içe üzülüyorum.
Normal mi bu durum? Var mı benzer şeyler yaşayanlar?
canım eşin sana çocuk istediğini söylemiş olabilir ama içten içe acaba hazır değilmi. bu şekilde ters örtüşen hareketler yapması aklıma bunu getirdi

Yaa kızlar cok kafaya takıyorum sabah aksam düşünüyorum dengesızlık derecesınde aklımda gebe kalmak var kalkar kalkmaz, yatarken sureklı arastırma ıcındeyım stres etkıler olmasını dıyorlar bebiş ıcın ben nasıl frenlıcem kendımı☹️ 2 gün sonra bir daha test yapcam

Yaa kızlar cok kafaya takıyorum sabah aksam düşünüyorum dengesızlık derecesınde aklımda gebe kalmak var kalkar kalkmaz, yatarken sureklı arastırma ıcındeyım stres etkıler olmasını dıyorlar bebiş ıcın ben nasıl frenlıcem kendımı☹️ 2 gün sonra bir daha test yapcam
Canım benimde vaar sürekli araştırıyorum nasıl olmasın çok istediğimiz birşey ve dünyanın en güzel şeyi.. küçücük birşeyi çok istediğimizde bile çok düşünüyorken bunu düşünmek kötü birşey değil. Sadece olmadığında pes etme isyan etme bi sonraki ay yeni bir umut bıkmadan dene. Üzme kendini. Bak burda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.

Çıktı canım 506 :halay:
Ya o değilde bu doktorlar çok garip dünden beri araştırıyorum. Doktorlar işte adet gecikmesinden 1 hafta sonra idrarda çıkar adet gününde kanda çıkar vb beyanlarda bulunuyorlar. Kanda çıkan değerlere direk olumsuz bakıyorlar düşük diyorlar kimyasal diyorlar ne bilim niye böyleler sanki biz daha bilgiliymişiz gibi hissetmeye başladım. Tamam oluşabilecek olumsuz durumlara karşı tedbirli davranıyorlar ama olumsuz yada olumlu konuşmayıp şuan belli değil kötü düşünmeyin deseler keşke. Sana söylenenlerle şu değer maşallah. O kadar üzdüler seni kızıyorum

Back
X