• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bu saatler herkesun bi isi oluyor ondan.
Yazina ben cvo vereyim.8.gün kesinlikle kanda cikmaz.eger erken yumurtlamadiysan.ben erken yumurtladigim halde 12.gun cikti.13.gun 43 cikti.
Sende biraz bekle.senin gibi bazi arkadaslarimiz 8.gunde yapti negatif.ama adet yaklasinca pozitif oldu sonuc.
Ins senin de öyle olur canim.
Canım senin battan bir gün önce mi 43 çıktı 13. Gün yani.

Hilal coban Hilal coban canım allah razı olsun çok teşekkür ederim hala dualarına çok ihtiyacım var.
Sendende Allah razi olsun kuzum bak kafana takma hersey yolunda gidecek insallah. E Efulimm41 ede dedim erken test yapmayin sonra kafaya cok takiyosunuz diye ama sabirsiz geldiniz bu ay :) onada demistim bebise bisey olmicak diye sende Allaha sigin dua et hicbi terslik olmicak insallah kuzum

Sendende Allah razi olsun kuzum bak kafana takma hersey yolunda gidecek insallah. E Efulimm41 ede dedim erken test yapmayin sonra kafaya cok takiyosunuz diye ama sabirsiz geldiniz bu ay :) onada demistim bebise bisey olmicak diye sende Allaha sigin dua et hicbi terslik olmicak insallah kuzum
Banada yardım et :(

Benim adetime çok var ben biraz acele ediyorum biliyorum saçma ama bir umut diyorum :( çatlatma iğnesi yapıldım bu gün 7 ci günüm :(

Benim adetime çok var ben biraz acele ediyorum biliyorum saçma ama bir umut diyorum :KK43: çatlatma iğnesi yapıldım bu gün 7 ci günüm :KK43:
Ooo catlatma ignesi yapildiysa hic belirti arama kuzum onun belirtileri ayni hamilelikle cunku iceriginde ayni hormon var. Cokta asiri agri yapmisti bende belim kasiklarim goguslerim cok agrimisti. En mantiklisi 14.gune kadar beklemek acele etme biliyorum zor ama bak arkadaslari goruyosun erken davraniyolar bundada kimyasalmi diye ikide bir kan vermek zorunda kaliyolar
Olacagi varsa olacak kuzum oyle dusun nasip yani. Bide gun asiri iliskiyi birakmayin ne olur ne olmaz

Canım ben aslında batı beklicektim gerçekten idrar testiyle oyalıcaktım kendimi bu korkuları yaşamamak için. Ama bu 14 şubat şaşırttı beni anlamlı bigün akılda kalsın dedim. Sürekli ediyorum Allahım sağlıklı sıhhatli olsun inşallah. Saol kuzum tekrar

Ooo catlatma ignesi yapildiysa hic belirti arama kuzum onun belirtileri ayni hamilelikle cunku iceriginde ayni hormon var. Cokta asiri agri yapmisti bende belim kasiklarim goguslerim cok agrimisti. En mantiklisi 14.gune kadar beklemek acele etme biliyorum zor ama bak arkadaslari goruyosun erken davraniyolar bundada kimyasalmi diye ikide bir kan vermek zorunda kaliyolar
Olacagi varsa olacak kuzum oyle dusun nasip yani. Bide gun asiri iliskiyi birakmayin ne olur ne olmaz
Cnm bazi sebeplerden çatlatma iğnesinden 36 saat ve birde ertesi gün oldu sonrası imkansız kısmet artık hayırlısı :(

Canım ben aslında batı beklicektim gerçekten idrar testiyle oyalıcaktım kendimi bu korkuları yaşamamak için. Ama bu 14 şubat şaşırttı beni anlamlı bigün akılda kalsın dedim. Sürekli ediyorum Allahım sağlıklı sıhhatli olsun inşallah. Saol kuzum tekrar
Sende sagol canim benim artik olan olmus bence yukselicek degerin merak etme kafana takip kendini kurma. Hayirlisi olsun insallah :)

Baş dönmesi de yapıyor canım. Vajinal alırsan etkisi olmaz dedi ama oldu. Bu doktor bana hep fazla doz veriyor galiba. Zaten az kullandım. Erken adet oldum. Progestan erken adetimi getiriyor acaba?

E Efulimm41 aslanpencesini nasıl kullanıcam tarif edermisin. Birde eşine ve kendine icirdigin vitaminlerin adını yazar misin?

Bende biraz bu sayfalardan uzaklarsam iyi olacak belki kafam boşalır.
Valla dogru cnm bılmıyorum kı ben progestana baslayınca hamıle kaldm

Çook teşekkür ederim :) öğrenmekle bitmiyormuş kii bata kadar bir işkence var önümde şimdii
Canım onlar hiç bitmiyor yükselecek mi yuksekdiyse kese gözükecek mi gozuktuyse kalp atışı o olsa testler ne çıkacak valla zor bende daha kese görmedim

Canımm çok teşekkür ederim ama öyle düşünme lütfen banada öyle geliyordu biliyor musun hiç hamile kalamıcakmışım gibi ama bak oluyor benimde kesin değil şuan. Ahh ahh hamile kalmayla bitiyor mu sankii
Allah’ım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canım her şey gönlünce olsun inşallah ama insan öyle hissediyor sizi gördükçe de ümitleniyorum bende :)

Canım senin battan bir gün önce mi 43 çıktı 13. Gün yani.
Canım şu süreçte yapacağın en büyük hata kendini başkalarıyla kıyaslamaktır. Çünkü önemli olan değeri değil, artıp artmadığı. Takılma rakamlara.

Ben ev taşıyordum canım benim durumum farklıydı:) Önceki aylarda hiç böyle erken yapmadım ben. Nasip işte.

Back
X