Canim sıkıldı valla simdi aktara gidiyrm aslan cayi varmis onu iccem kuzum
@aknhn kuzum aynen ole sistem varmis yazdim mi bilmiom kafam gitti e2 den dolayi
Ya sen niye bu kadar uzüldün.E2 yi yükseltmek herseyden kolay.
Sadece 1 ay aslanpencesi ic fırlar gider.zor bisey degilki.sen Allahina sükret diger degerlerin normal pkon yok.bence seninki sorun bile degil.
Benim 3 sene çocugum olmadi.bütün degerlerim normal ama bi türlü olmuyordu.esim de de bi sorun cikmiyordu.doktorlar tanima sebepsiz infretilite koymuslardi.kafayi yicektim neden olmuyor diye.bi neden bulsam tedavi olacam rahatlicaktim.ama yok.kaç doktora gittim.olur dediler gönderdiler.
En sonunda kendim buldum derdimin sebebini.
Tsh im 5.öğrendimki 2.5 alti olmadan bu degerle hamile kalamam.her ayin hergünü yapiyoruz yatiyorum.ayaklarimi dikiyorum yok.
Neyse eylül ayinda pat diye hamile kaldim.neyden oldu diye bi baktim tsh 1.39 a düsmüs.ondan kalmisim.sonra bebegin kalbi durdu kürtaj oldum.
Dr 3 ay korunun dedi.bende doktora zaten tshim 5 ecikmis korunmasam da ol.az dedim.
Kürtajadan sonra hic korunmadim.hergün yine yaptik 2 ay böyle gecti.
Ocagin 1 inde adet oldum.3 ocakta dahliyeye gittim.tiroit ilaci verdi.
Tabi ben bu deger duserse hamile kalırım dedim.4 ocakta ilava basladim.aksatmadim.
12 ocakta yumurtladim.24 ocakta test yaptim pozitif.
Anlaycagin ben bu tiroiti farketmesem öyke gidecektim.belki ne zaman çocugum olacaktı.
Allah dermansiz dert vermez insana.yeterki o derdi bi farkedelim.farkettikten sonra korkma.illa bi çaredi vardir.
Senin e2 degerin de hemen yükselecek bi deger.kafana takma.ve hatta farkettiniz diye sevin...
Olacak Rabbimin izniyle...