- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Anladim canim benim ilk tecrubem sizle ogreniorum insallah son olur.Aynen canım mesela 17 mm üzeri olunca yumurtaları çatlatıyoruz ama çatlattıktan sonra yakın mm de olanlar olgunlaşmaya devam ediyor yetişirlerse onlar sa işleme alınıyor yeterli olgunluktaysa
Amin canım Rabbim hepimize nasip etsinYaa gercektenmiçok zor kaybetmek
İnşallah bu sefer yüzün güler kucahina gelir bebeğin.. bu hayatta sınavımız buymuş bizim de nabalim.. inşallah güzel haberlerini alalım kaçıncı Gündesin?
Günaydın aysunGünaydın kizlarrr
2 yumurtanın 2 side cok guzel ilerliyor dedi embriyologyarin da arayacak insallah güzelce giderler
Hadi inşallah transferin yakın öyleyseGünaydın kizlarrr
2 yumurtanın 2 side cok guzel ilerliyor dedi embriyologyarin da arayacak insallah güzelce giderler
Diyecekler benim umudum tam dualarım seninle Sabr cım
Evet bu kez cabuk gecti canimAmin canım Rabbim hepimize nasip etsinbugün 4. Gündeyim
Günaydın aysun
Çok sevindim, bak gördün mü bir gün daha geçti bile
Degil canim havuz yontemi yapıyoruz biz benden 2 yumurta cikti sadece..bir toplama daha yapılacak o yuzdenHadi inşallah transferin yakın öyleyse
Doktorun daha iyi biliyordur olsun bencede güzel bı karar olmuş hadi hayırlısı inşallahDegil canim havuz yontemi yapıyoruz biz benden 2 yumurta cikti sadece..bir toplama daha yapılacak o yuzden
Amin canım aminAnladim canim benim ilk tecrubem sizle ogreniorum insallah son olur.
Rabbim her birimizin kucagini doldursun guzel sonuclansin insallah
Ay hadi Rabbim ağzından duysun dua olsun gitsin inşallahEvet bu kez cabuk gecti canimyarına da güzelce gelirlerse sonra 5 e de giderler zaten
Transferin mi 4.gunundesin hadi guzel haberler aliriz insallahAmin canım Rabbim hepimize nasip etsinbugün 4. Gündeyim
Günaydın aysun
Artık geliyor gelmekte olan öyleyseAmin canım Rabbim hepimize nasip etsinbugün 4. Gündeyim
Günaydın aysun
H M cim aysunun yaptığı doğal tüp bebek yöntemi sanırım ben de ilk defa duyuyorumDoktorun daha iyi biliyordur olsun bencede güzel bı karar olmuş hadi hayırlısı inşallah
Canim insallah 4 u de ilerler güzelce.. hicc üzülmeHaber geldi kizlar, 12 yumurtadan 9 tanesi isleme alinabilmis sadece. Bunlardan da 4u dollenmis. Dierleri de dollenirdi ama bizim istedigimiz asamalar var en ugunu bu 4ydu dedi. Onlarda su an guzel ilerliyo bolunduler dedi. Cok az kalmis sanki sayi
Amh az olanlarda yapıyorlar ilaçsız doğal siklus öyleyseH M cim aysunun yaptığı doğal tüp bebek yöntemi sanırım ben de ilk defa duyuyorum
Insallah canimCanim insallah 4 u de ilerler güzelce.. hicc üzülme
Benim ki degil canim ben de ignr ilac kullandım ama sayım cok az olduğu için az kullanırdı dozunu..H M cim aysunun yaptığı doğal tüp bebek yöntemi sanırım ben de ilk defa duyuyorum
Evet canım transfer gününü saymazsak bugün 4. Gün. Dün tekrar 1 tane gonapeptyl vurdum artık inşallah test zamanını bekliyorumTransferin mi 4.gunundesin hadi guzel haberler aliriz insallah❤
İnşallah çokça aminArtık geliyor gelmekte olan öyleyse
Artık tutunan tutunduEvet canım transfer gününü saymazsak bugün 4. Gün. Dün tekrar 1 tane gonapeptyl vurdum artık inşallah test zamanını bekliyorum
İnşallah çokça aminRabbim hepimize nasip etsin inşallah
Çok az kalmis guzel seyler duyucaz insallahEvet canım transfer gününü saymazsak bugün 4. Gün. Dün tekrar 1 tane gonapeptyl vurdum artık inşallah test zamanını bekliyorum
İnşallah çokça aminRabbim hepimize nasip etsin inşallah
Ayy bekleme süreci cok heyecanli..sımsıkı tutunsun insallah guzel haberlerini alirizArtık tutunan tutunduçok heycanli x
Kalbim güm gümArtık tutunan tutunduçok heycanli x
Ben de öyle sanıyodum ilaçlıymışAmh az olanlarda yapıyorlar ilaçsız doğal siklus öyleyse
HmmBenim ki degil canim ben de ignr ilac kullandım ama sayım cok az olduğu için az kullanırdı dozunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?