Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Aynen canım mesela 17 mm üzeri olunca yumurtaları çatlatıyoruz ama çatlattıktan sonra yakın mm de olanlar olgunlaşmaya devam ediyor yetişirlerse onlar sa işleme alınıyor yeterli olgunluktaysa
Anladim canim benim ilk tecrubem sizle ogreniorum insallah son olur.
Rabbim her birimizin kucagini doldursun guzel sonuclansin insallah

Yaa gercektenmi çok zor kaybetmek
İnşallah bu sefer yüzün güler kucahina gelir bebeğin.. bu hayatta sınavımız buymuş bizim de nabalim.. inşallah güzel haberlerini alalım kaçıncı Gündesin?
Amin canım Rabbim hepimize nasip etsin bugün 4. Gündeyim
Günaydın kizlarrr
2 yumurtanın 2 side cok guzel ilerliyor dedi embriyolog yarin da arayacak insallah güzelce giderler
Günaydın aysun
Çok sevindim, bak gördün mü bir gün daha geçti bile

Haber geldi kizlar, 12 yumurtadan 9 tanesi isleme alinabilmis sadece. Bunlardan da 4u dollenmis. Dierleri de dollenirdi ama bizim istedigimiz asamalar var en ugunu bu 4ydu dedi. Onlarda su an guzel ilerliyo bolunduler dedi. Cok az kalmis sanki sayi
Canim insallah 4 u de ilerler güzelce.. hicc üzülme

Evet canım transfer gününü saymazsak bugün 4. Gün. Dün tekrar 1 tane gonapeptyl vurdum artık inşallah test zamanını bekliyorum

İnşallah çokça amin Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Çok az kalmis guzel seyler duyucaz insallah onumuzden boyle guzel haberler duyalimda bizede moral olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…