Yarin memorial ile görüşeceğim canim ve büyük ihtimalle orada baslayacwgim bir aksilik çıkmazsa..Karar verdin mi canım , nerde başlayacaksın ?
Hadi inşallah hayırlısı olsun .Evet ocakta zam gelecek malesef .Biz Şişli memorialle görüştük orası geçen ay 10.500 bu aY 12.000 olmuşYarin memorial ile görüşeceğim canim ve büyük ihtimalle orada baslayacwgim bir aksilik çıkmazsa..
Evet yaa zaten coktu iyice artmış.Hadi inşallah hayırlısı olsun .Evet ocakta zam gelecek malesef .Biz Şişli memorialle görüştük orası geçen ay 10.500 bu aY 12.000 olmuş
Sisliye mi karar verdin Diyarbakır'a mi görüşeceğim demistinHadi inşallah hayırlısı olsun .Evet ocakta zam gelecek malesef .Biz Şişli memorialle görüştük orası geçen ay 10.500 bu aY 12.000 olmuş
Merhaba canim hosgeldin hatırlıyorum sen de benim gibi yeni tedaviden cikmistin değil miBende insallah ocakta düşünüyorum
Yok ben çıkmadım canim ben temmuzda transfer olup Eylül'de bebeğimi kaybettim.Merhaba canim hosgeldin hatırlıyorum sen de benim gibi yeni tedaviden cikmistin değil mi
Görüşme yaptık doktorla açıkçası çok memnun kaldım ilgisinden alakasından ama hem covid varken İstanbul’da hemde uzak olduğu için şu an orayı düşünmüyoruz canım ama İstanbul ve çevresinde olsayıdm kesin orayı tercih ederdim.Bu ayki adetimle Diyarbakır memoriale başlayacağız eğer bir sıkıntı olmazsaSisliye mi karar verdin Diyarbakır'a mi görüşeceğim demistin
Hangi merkezdeydin dondurulmuş kaldi miYok ben çıkmadım canim ben temmuzda transfer olup Eylül'de bebeğimi kaybettim.
Ocağın ortasında yeni transfer düşünüyorum kismetse
Kaldı inşallah.Hangi merkezdeydin dondurulmuş kaldi mi
Yaa hadi hayirli olsun şimdiden canim merakla bekliyorum gelişmeleri.. guzel olacak bu kez çok guzelGörüşme yaptık doktorla açıkçası çok memnun kaldım ilgisinden alakasından ama hem covid varken İstanbul’da hemde uzak olduğu için şu an orayı düşünmüyoruz canım ama İstanbul ve çevresinde olsayıdm kesin orayı tercih ederdim.Bu ayki adetimle Diyarbakır memoriale başlayacağız eğer bir sıkıntı olmazsa
Ayy harika ozamanKaldı inşallah.
Deneye deneye bitti artık 3 tane kaldı canim insallahAyy harika ozamankac tanevar
Yok ben çıkmadım canim ben temmuzda transfer olup Eylül'de bebeğimi kaybettim.
Ocağın ortasında yeni transfer düşünüyorum kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?