Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Yarin ankara memorial ile görüşmeye gideceğim ve büyük ihtimalle orda baslayacagim canim

Ocak ta zam gelecekmiş fiyatlara keske hic gelmese

Reactions: H M
Yarin memorial ile görüşeceğim canim ve büyük ihtimalle orada baslayacwgim bir aksilik çıkmazsa..
Hadi inşallah hayırlısı olsun .Evet ocakta zam gelecek malesef .Biz Şişli memorialle görüştük orası geçen ay 10.500 bu aY 12.000 olmuş

Merhaba canim hosgeldin hatırlıyorum sen de benim gibi yeni tedaviden cikmistin değil mi
Yok ben çıkmadım canim ben temmuzda transfer olup Eylül'de bebeğimi kaybettim.
Ocağın ortasında yeni transfer düşünüyorum kismetse

Sisliye mi karar verdin Diyarbakır'a mi görüşeceğim demistin
Görüşme yaptık doktorla açıkçası çok memnun kaldım ilgisinden alakasından ama hem covid varken İstanbul’da hemde uzak olduğu için şu an orayı düşünmüyoruz canım ama İstanbul ve çevresinde olsayıdm kesin orayı tercih ederdim.Bu ayki adetimle Diyarbakır memoriale başlayacağız eğer bir sıkıntı olmazsa

Yaa hadi hayirli olsun şimdiden canim merakla bekliyorum gelişmeleri.. guzel olacak bu kez çok guzel

Dua edin yarin cok guzel geçsin hersey korkuyorum da artik...16.00 da randevum

Pihti icin igne kullanıyormusun ne diyor doktor kayıp icin..hangi merkeze gidiyorsun
Yok ben çıkmadım canim ben temmuzda transfer olup Eylül'de bebeğimi kaybettim.
Ocağın ortasında yeni transfer düşünüyorum kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…