Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Haber geldi kizlar, 12 yumurtadan 9 tanesi isleme alinabilmis sadece. Bunlardan da 4u dollenmis. Dierleri de dollenirdi ama bizim istedigimiz asamalar var en ugunu bu 4ydu dedi. Onlarda su an guzel ilerliyo bolunduler dedi. Cok az kalmis sanki sayi
Canım gözün aydın benim de 7 taneydi 6 sını işleme aldılar 4 ü döllendi sonra bekle ki 5. Gün olsun :) ama çok şükür hepsi 5. Güne geldi 2 si transfer edildi 2 si donduruldu .
Senin de tüm yumişlerin sağlıklıca sana gelmek için can atıyor sana lazım olan sadece 1 ad yumurta. 30 döllenmiş yumurtan olsa 30 unu da kullanamayacaksın ki zaten. O yüzden sayı çok iyi böylelikle ohss de olmamışsındır taze transfer de olabilirsin

Dollenirdi derken canim dollenmişmi yani?
Tahmine göre olmazki bütün toplananlar dollenmiyor zaten mutlaka boşluk kaliyor
Bilmiorum ki o kadarini. Kaliteliydi onlar ama bizim icin olgunluk asamasi dedigimiz ve istedigimiz seyler var en uygunu bu 4uydu dedi

Bilmiorum ki o kadarini. Kaliteliydi onlar ama bizim icin olgunluk asamasi dedigimiz ve istedigimiz seyler var en uygunu bu 4uydu dedi
Canım onları en fazla 3. Güne gelebilecek gibi görmüşlerdir ,mm olarak küçük yumurtalardır belki de.. 5. Güne gelenleri favori yapıyorlar. Benim doktorum 5. Güne gelmezse transfer yapmayacağım dedi direk.

Aynen dun haber bekledim bugun de aranip boyle diince bi duraksadim sanki. Insallah benimde oyle olur
Evet taze olcak. 5.gune kadar hepside ilerler insallah

Aynen dun haber bekledim bugun de aranip boyle diince bi duraksadim sanki. Insallah benimde oyle olur
Evet taze olcak. 5.gune kadar hepside ilerler insallah
İlerleyecek. Sakın aksini düşünme. Muhakkak kendine bir meşgale bul ki aklın oyalansın

Canım onları en fazla 3. Güne gelebilecek gibi görmüşlerdir ,mm olarak küçük yumurtalardır belki de.. 5. Güne gelenleri favori yapıyorlar. Benim doktorum 5. Güne gelmezse transfer yapmayacağım dedi direk.
5 olunca biraz daha yuksek goruolar. Belkide dedigin gibidir. Ztn o 3u kucukmus o yuzden isleme hic alinmamis

Ama hiç kucağıma alamadimki
H M cim ben de toplam 4 bebek kaybettim hep de 16. Haftada.. acısının nasıl olduğunu bilirim. Ama unutma ki biz de anne olacağız sadece ne zaman olacağımızı bilmiyoruz muhakkak vakti gelince biz de kucaklayacağız

5 olunca biraz daha yuksek goruolar. Belkide dedigin gibidir. Ztn o 3u kucukmus o yuzden isleme hic alinmamis
Aynen canım mesela 17 mm üzeri olunca yumurtaları çatlatıyoruz ama çatlattıktan sonra yakın mm de olanlar olgunlaşmaya devam ediyor yetişirlerse onlar sa işleme alınıyor yeterli olgunluktaysa

Yaa gercektenmi çok zor kaybetmek
İnşallah bu sefer yüzün güler kucahina gelir bebeğin.. bu hayatta sınavımız buymuş bizim de nabalim.. inşallah güzel haberlerini alalım kaçıncı Gündesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…