Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız senindeBide cok ilac icioruz ya onlarinda etkisi bence
kendime zor bakıyorum o bakımdanNiye korkuyorsun yahu ne güzel işte
Bakarsın bakarsın sus bakım korkuyorum filan demekendime zor bakıyorum o bakımdan
benim ki züğürt ağalık canımBakarsın bakarsın sus bakım korkuyorum filan deme
Insallah, aynen cogunu bitirdik bu da gecti sukur dicegimiz gunler de olur insallahinşallah güzel haberlerinizi alıcaz kızlar size sıkı sıkı tutunmuştur bebişler bunları konuşmamıza bile şükürler olsun bu günleride çok bekledik tadını çıkarın kızlar uzatın ayakları keyfinize bakın
Insallah canimHayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız seninde
Iyiyim bugun sukur agrida gidince rahatladimhuu huuu kızlar nasılsınız
Iyiyim canim oyle geziniyorum...huu huuu kızlar nasılsınız
Sen niye gittin kiz hesabımı pasif ettinIyiyim bugun sukur agrida gidince rahatladim
Sen nasilsin, oructa tutamiyoruz
Büyük ihtimal sanırım. Hakkında hayırlısı olsun bir anda gitti ama dua grubuna filan katilmsitiBence belirti vs konuşuyor herkes etkilendi sonuc çıkana kadar girmeme kararı aldı....ogretmenhanimm da oyle yapmisti etkileniyorum diye gitmisti ...oyle yapti sanirim
hu huuu canım nasıl gidiyorIyiyim canim oyle geziniyorum...
Kk yi alt ust gezdim..TV karsisina da geçtim valla tam tembellik yapiyorum
Canim heyecan korku telaş endisehu huuu canım nasıl gidiyor
pazartesi yaparsın az daha sabret eminim geçmeyen zaman yapmışlar gibidir bende sanki yıllarca bekledim sanıyordum :) 8. gün kan vermiştim 15 çıkmıştıCanim heyecan korku telaş endise
6.gunum bugun test yapsam cikar da...korkuyorum genclikte olsa 3.gun başlardım teste ama cesaretim 000000000
sen nasılsın herşey yolundamıIyiyim bugun sukur agrida gidince rahatladim
Sen nasilsin, oructa tutamiyoruz
İlk 3 gun cok zor geçti daha kolay geciyor artikpazartesi yaparsın az daha sabret eminim geçmeyen zaman yapmışlar gibidir bende sanki yıllarca bekledim sanıyordum :) 8. gün kan vermiştim 15 çıkmıştı
İnşallah pozitif olacak canımİlk 3 gun cok zor geçti daha kolay geciyor artikAma simdide test heyecanı sardı... ahhhh o tek cizgi var yaa öyle bikmisim tiksinmisim ondannn...o yuzden düşününce bile ellerim titriyor
inşallah seninledirler canımİlk 3 gun cok zor geçti daha kolay geciyor artikAma simdide test heyecanı sardı... ahhhh o tek cizgi var yaa öyle bikmisim tiksinmisim ondannn...o yuzden düşününce bile ellerim titriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?