Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Insallah, aynen cogunu bitirdik bu da gecti sukur dicegimiz gunler de olur insallah
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız seninde
Insallah canim

maşallah kızlar hep böyle iyi olun inşallah
evet oruç tutamıyorum bende bu sene Allah affetsin tutan arkadaşlar varmış ben cesaret edemedim miğdem kaynıyor sağlıkla doğsunda bunada şükür

Bence belirti vs konuşuyor herkes etkilendi sonuc çıkana kadar girmeme kararı aldı....ogretmenhanimm da oyle yapmisti etkileniyorum diye gitmisti ...oyle yapti sanirim

Reactions: H M
Bence belirti vs konuşuyor herkes etkilendi sonuc çıkana kadar girmeme kararı aldı....ogretmenhanimm da oyle yapmisti etkileniyorum diye gitmisti ...oyle yapti sanirim
Büyük ihtimal sanırım. Hakkında hayırlısı olsun bir anda gitti ama dua grubuna filan katilmsiti

kendini nasıl iyi hissedecekse öyle yapması en doğru olan inşallah güzel haberlerle geri dönsün

Canim heyecan korku telaş endise
6.gunum bugun test yapsam cikar da...korkuyorum genclikte olsa 3.gun başlardım teste ama cesaretim 000000000
pazartesi yaparsın az daha sabret eminim geçmeyen zaman yapmışlar gibidir bende sanki yıllarca bekledim sanıyordum :) 8. gün kan vermiştim 15 çıkmıştı

pazartesi yaparsın az daha sabret eminim geçmeyen zaman yapmışlar gibidir bende sanki yıllarca bekledim sanıyordum :) 8. gün kan vermiştim 15 çıkmıştı
İlk 3 gun cok zor geçti daha kolay geciyor artik Ama simdide test heyecanı sardı... ahhhh o tek cizgi var yaa öyle bikmisim tiksinmisim ondannn...o yuzden düşününce bile ellerim titriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…