Kac gunde bir adet oluyorsun senin niye öyle ileride kalmisOlsun oyle kendini sartlandirma, bu tutar insallah da gerek kalmaz son tedavin olur
Benimde gununde olur simdiye kadar cok nadir gecikmeler yasadim ne zaman test yapsam 1 saate kalmadan adet oldum. Benim test 21 adet 25 senin gb takipte edemem
Tabi canim doğana kadar ne stres ne stres bitmez kibizde muallakta kalırsak kesin yapıcaz her süreç stresli aslında bakarsan
30.gun olurum hep, arada 2gun öne kayarKac gunde bir adet oluyorsun senin niye öyle ileride kalmis
9 ay rahat gecmicek anlasilan, neyseki tatli telaslarbizde muallakta kalırsak kesin yapıcaz her süreç stresli aslında bakarsan
Anladim canim hadi bakalım hayirlisi30.gun olurum hep, arada 2gun öne kayar
evet canım biz Allah ömür verdikçe bebeklerimizin hep peşinde olucaz Annelik bunun için kutsal sanırım büyüsede terli su içme deriz yani içimize düştüğü andan itibaren endişe hep olucak :)9 ay rahat gecmicek anlasilan, neyseki tatli telaslar
Tum testler her bi bebegin temiz ciksin saglicakla dunyaya gelsinler insallah
Allahın izniyle inşallah gerek kalmayacak canım sen stres yapmaAnladim canim hadi bakalım hayirlisi
Benim de 27 ya da 28 gunler baslar o da 19 ve 20 si iste test günüm 22.nisan
Anladim canim hadi bakalım hayirlisi
Benim de 27 ya da 28 gunler baslar o da 19 ve 20 si iste test günüm 22.nisan
Insallah insallahevet canım biz Allah ömür verdikçe bebeklerimizin hep peşinde olucaz Annelik bunun için kutsal sanırım büyüsede terli su içme deriz yani içimize düştüğü andan itibaren endişe hep olucak :)
ben varım canım rabbim sizede nasip etsin inşallahKızlar bu grupta ciddi sperm sorunu olup da transferi pozitif sonuçlanan var mi?
Umut olsun bana insallah
Senin tek embriyo mu oldu canımSaol canimm insallah
7 hücreli embriyoyu tek mi koydurdunuz 8 hücreli embriyo ile birlikte mi koydurdunuzevet 7 hücreliydi mucizem çok şükür rabbim ol deyince neler oluyor pozitif düşün hiç stres yapma rabbim tamamına erdirsin inşallah bir ömür ayırmasın senden
Evet canim tekSenin tek embriyo mu oldu canım
benim yaştan dolayı olursa çift olacak. Aslında ben de tek istiyorum. İkizden korkuyorumEvet canim tek
Tek olup bolunende cok var ikiz olan, nasip istebenim yaştan dolayı olursa çift olacak. Aslında ben de tek istiyorum. İkizden korkuyorum
Ay tutsunda tek çift farketmrz gayri canimbenim yaştan dolayı olursa çift olacak. Aslında ben de tek istiyorum. İkizden korkuyorum
o kısmı da doğru da ne bileyim korkuyorumTek oluo bolunende cok var ikiz olan, nasip iste
Ben yapsa isterdim ikiz bi defada ikisi tutsa tmm artik derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?