- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Bugun adet gunum bekliorum bakalimCanım ne zaman başlıyorsun hayırlısıyla
ooo hadi hayırlısı.Bugun adet gunum bekliorum bakalim
Tedaviniz hayirli olsun hangi merkezdesiniz acabaMerhabalar, bende 25 ocakta adetimin 3. Günü başladım tüp bebeğe. Benim pco var ve 225 mm gonal f ile başladık yarın 5. Günüm ultrason kontrolüm ve e2 değerime bakılacak. Inşallah hepimiz pozitif sonuçlar aliriz
Amin hepimizin insallahTedaviniz hayirli olsun hangi merkezdesiniz acaba
Evet fulyadayım ve dediğin gibi adet düzenim bozuldu 2 ay adet olamadım transfer için bekliyorum adet olamayınca süre uzadı şimdi transfer hazırlığındayım inşallah güzel sonuçlanırBahçeci fulya damısın... kurtar kendini ordan... para reklam tuzağı ora...ben yandım başkaları yanmasın.. rahmimi küçültdüler o aşırı hormon ilaçları ile. adetimi bozup beni menopoza soktular.. hormon dengemi bozdular.... koskoca laboratuvar hani kaliteli sperm ile yumurta döllüyordu... kurtar kendini ordan..
Gayet iyi canım. Pco musun? Sağlıklı yumoşların olsun inşallahGünaydın arkadaşlar, bu sabah gonal f iğnenin 5. Günü ve ultrason kontrolüm vardı. E2 değerim içinde kan alındı. Ultrasonda 12 ve 14 mm toplam 20 ye yakın yumurtam cıktı. E2 değerinde 1000 çıktı. Bu arada bugün itibatiyle kontrolsüz catlamayi önlemek için cetrotide iğneye de başladım. Yumurta sayısının iyi olduğunu söyledi doktorum ama e2 sonucu için gün içinde arayacak. Onun aramasını bekleyemedim çok merak ettim E2 değerim nasıl anlayan arkadaşlar varsa bilgi verir misiniz?
Evet canım pco yum maalesef. Pazartesi tekrar kontrole gideceğim cuma gibi toplama işlemi yapılacak ama transfer hemen yapılmayacak yumurtalar doldurulacak martta da transfer olacak insallahGayet iyi canım. Pco musun? Sağlıklı yumoşların olsun inşallah
Bu arada e2 değerim 1000 değilmis kesin değerim 2204 cıkmışGayet iyi canım. Pco musun? Sağlıklı yumoşların olsun inşallah
Burda değerimi 1000 yazmıştım ama şimdi doktorum aradı tekrar baktım çalışılan kesin degerim 2204 müş.Günaydın arkadaşlar, bu sabah gonal f iğnenin 5. Günü ve ultrason kontrolüm vardı. E2 değerim içinde kan alındı. Ultrasonda 12 ve 14 mm toplam 20 ye yakın yumurtam cıktı. E2 değerinde 1000 çıktı. Bu arada bugün itibatiyle kontrolsüz catlamayi önlemek için cetrotide iğneye de başladım. Yumurta sayısının iyi olduğunu söyledi doktorum ama e2 sonucu için gün içinde arayacak. Onun aramasını bekleyemedim çok merak ettim E2 değerim nasıl anlayan arkadaşlar varsa bilgi verir misiniz?
Hadi hayırlısı inşallah. Ohss riskine karşı bekletiyorlar pco da.Evet canım pco yum maalesef. Pazartesi tekrar kontrole gideceğim cuma gibi toplama işlemi yapılacak ama transfer hemen yapılmayacak yumurtalar doldurulacak martta da transfer olacak insallah
Medicana ankarami doktorunuz. Kim acabaAmin hepimizin insallahBen Medicana da başladım.
Her folikul iicn opudan once en az 200 olmali diye okumustumBurda değerimi 1000 yazmıştım ama şimdi doktorum aradı tekrar baktım çalışılan kesin degerim 2204 müş.
Medicana İstanbul Çamlıca da tedavi görüyorum benMedicana ankarami doktorunuz. Kim acaba
Polikistik olduğum için doktorum bu değere normal beklediğimiz değerdi dedi ve aynı dozda ilaçlara pazartesiye kadar devam edeceğim. ama ben ohss olmaktan çok korkuyorum internetten araştırdığım kadarıyla e2 nin çok yükselmesi ohss riski oluşturuyormuş. Pazartesiye kadar bu değer daha da artarmı nasıl olur korktum birazHer folikul iicn opudan once en az 200 olmali diye okumustum
Korktugun olmaz insallah. Dusuk olmasida kotu yuksek olmasi da. Doktor kontrolu sıklastirir catlama sansina karsiPolikistik olduğum için doktorum bu değere normal beklediğimiz değerdi dedi ve aynı dozda ilaçlara pazartesiye kadar devam edeceğim. ama ben ohss olmaktan çok korkuyorum internetten araştırdığım kadarıyla e2 nin çok yükselmesi ohss riski oluşturuyormuş. Pazartesiye kadar bu değer daha da artarmı nasıl olur korktum biraz
Evet ohss riski için bekletiyorlar daha önce ohss olduğum için bu sefer çok korkuyorum sürekli söylüyorum doktoruma da ohss için çok korkuyorum diye. Bugün e2 de 2204 çıkınca biraz korktum ama doktorum normal beklediğimiz değer bu ilaçlara aynı dozda devam et dedi. Hayırlısıyla ohss olmadan atlatırım insallah bu sureciHadi hayırlısı inşallah. Ohss riskine karşı bekletiyorlar pco da.
Inşallah olmaz 1 defa oldum zaten çok zor geçirdim allah korusun tekrarlar diye korkuyorum. Çatlama olmaması için bugün cetrotide iğneye de başladım pazartesiye kadar 225mm gonal f ve centodite iğnesini yapıp kontrole gideceğim insallahKorktugun olmaz insallah. Dusuk olmasida kotu yuksek olmasi da. Doktor kontrolu sıklastirir catlama sansina karsi
Hayirlisiyla sonuclansin insallah tedavin, stres yapma kendine olmaz insallahInşallah olmaz 1 defa oldum zaten çok zor geçirdim allah korusun tekrarlar diye korkuyorum. Çatlama olmaması için bugün cetrotide iğneye de başladım pazartesiye kadar 225mm gonal f ve centodite iğnesini yapıp kontrole gideceğim insallah
Amin inşallah herkezin ki hayırlısıyla sonuclansinHayirlisiyla sonuclansin insallah tedavin, stres yapma kendine olmaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?