Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

E2 seviyesi dusukoldugunda yumurtalar bos cikiyor o kadar alidiginiz hormon vs bosa gidiyor o nedenle degerin yukselmesi guzel doktorda sizin hassasiyetinizi bildigi icin ona goreonlemalicaktir ama su an doz dusurse folikullerin kalitesi azalabilir doktorunuza guvenin

Daha önce 1 defa ohss olduğum için çok korkuyorum maalesef ama doktorum zaten bu riskten dolayı çatlatma iğnesi için farklı iğne vereceğini ve transferi bu ay yapmayacağını söyledi. Doktorum korkumu bildiği için her seferinde süreci ayrıntılı anlatıyor sagolsun ama pco oldugum için ohss riskimde var hayırlısı inşallah sorunsuz atlatırım bu süreci

Kizlar 2 gun gecikmeyle bugun adet oldum. Doktoru aradim hemen. Simdi yanindan ciktim. Basliyoruz tedaviye, hadi bismillah
Muanede yumurtalar cok guzel dedi, karsimda bnde gordugumden yumurtalar cogalmis mi dedim. Dolu doluydu ekran. Bu kiz gele gide herseyi ogrenmis evet hemde cok guzel olmuslar dedi. Insallah hersey guzel gider. Simdi ilaclari almaya gidiorum, sali kontrol var

Merhaba canım, hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. Benim pko olduğu için yumurtalıklarım çok geç cevap verdi direnç gösteriyorlar. Tedavinin 19. günü bugün. 2 gün önce ortalama 14mm lerdi bugün çok şükür 18-17-16 a ulaşanlr oldu ama yine genel ortalamam 16mm civarında. Ben de pazartesiye kadar iğnelere devam edeceğim. Pazartesi kontrolüm var. 2 gün önce 2772 olan e2, bugün 4708 çıktı. Benim doktorum da yumurta sayım fazla olduğu için(20+) normal ve beklenen bir değer olduğunu söyledi. Daha tedaviye başlamadan ohss riskinden dolayı taze transfer olmayacağını söylemişti zaten. Ama şu katlanarak artan e2 değerim beni de çok korkutuyor. Sen ohss geçirdiğinde e2 değerin kaçtı hatırlıyor musun?

Merhaba, inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar aliriz. Senin doktorunda normal olduğunu söylemiş değerinin mesajın rahatlattı beni öncekinde değerim kaçtı hatırlamıyorum ama onda çatlatma iğnesi ovitrelle vurmuştum bunda ohss riskine karşı farklı iğne ile catlatma yapacağız ve transferde mart ayında olacak. Benim iğneye başladığım 5. gün cuma günü 20 ye yakın yumurtam vardı onun üstüne 3 gün daha iğne vurup pazartesi tekrar gideceğim kaç yumurta çıkacak artık allah kerim ama önümüzdeki hafta ici toplama işlemi yapılacagini söyledi. Pazartesi tekrar haberleşelim hemen hemen süreclerimiz aynı geçecek gibi

Hayırlı olsun tedavin canım güzel sonuçlar alirsin insallah

Merhaba herkese,
Oncelikle umarim herkes bekledigi guzel haberi en kisa zamanda, saglikla alir. Ben de haftaya cumartesi ilaclara baslayacagim, ilk denememiz ne nasil oluyor hic bilmiyorum. Son adetim sonrasi kontrole gittigimde 6-7 yumurta gorundugunu soyledi doktor. Buradaki msjlari okuyunca cok mu az acaba diyorum? 15-20 yumurtadan bahsediliyor, ki dollenince bunlarin cok azi 5. Gune kaliyor gibi, 6-7 yumurtadan kalir mi geriye? Ilaclar mi arttiriyor yumurta sayisini? Ari sutu onerdi benim doktorum, promotil women da kullaniyorum.. ya hic 5. Gun cikmazsa diye endiseleniyorum

Canım igneyle sayı artmıyor ne yazık ki senin amh degerın düşük mü? Amh değeri düşük kadınlarda az yumurta çıkıyor canım. 7 çok iyi sayı bu arada, benim 7 tane yumurtam olsa çok sevinirim sen içini karartma 7 iyi bir sayı düzgün labaratuvar ile 5. güne inşallah gider embriyolar

Genelde pkolarda cok yumurta cikio korkutma kendini az die. Kaliteli olmasi onemli. Ilaclar bana fayda sagladi. Yediklerimede dikkat ettim. Sende dikkat et guzel haberlerin gelsin insallah

Evet, amh degerim sinirda 1.06, bundan gittigim butun doktorlar tup bebek diyince bi anda bu noktada buldum kendimi, sudan cikmis balik gibiyim Doktor da olumlu konusuyor ama iste sayi da onemli gibi.. insan heralde bu surecte herseyden bir sey cikarmaya calisiyor. Sizinde mi amh dusuklugu var? Yas kac? Umarim
1 yumurtayla da olsa olur hayirlisi ile
Canım igneyle sayı artmıyor ne yazık ki senin amh degerın düşük mü? Amh değeri düşük kadınlarda az yumurta çıkıyor canım. 7 çok iyi sayı bu arada, benim 7 tane yumurtam olsa çok sevinirim sen içini karartma 7 iyi bir sayı düzgün labaratuvar ile 5. güne inşallah gider embriyolar

Genelde pkolarda cok yumurta cikio korkutma kendini az die. Kaliteli olmasi onemli. Ilaclar bana fayda sagladi. Yediklerimede dikkat ettim. Sende dikkat et guzel haberlerin gelsin insallah
Umarim bana da fayda saglar da iyi yumurtalar toplanir.. siz de baslamissiniz sanirim tedaviye, gonlunuzden gectigi gibi, hayirla sonuclanir umarim

Umarim bana da fayda saglar da iyi yumurtalar toplanir.. siz de baslamissiniz sanirim tedaviye, gonlunuzden gectigi gibi, hayirla sonuclanir umarim
Amin hepimizin insallah. Evet bugun basladim benimde ilk tedavim. Insallah ilk ve son olur hayirlisiyla guzel sonuclar aliriz hepimiz

Merhaba kizlar..uzun zamandır yazamadım benim işlerim çok karıştı.. kızın okul işi benim işlerim hepsi..neyse uzun uzun kafanızı sisirmeyeyim..

Adetim basladi ama bugun doktora ulaşamıyorum randevu alamadım sali gitsem gec mi olur ki?? Tam sokulmedi leke seklinde henuz...Sabah arayıp randevu alacağım hem bir soracağım aka şehir dışından gideceğim için yarin ulaşmam zor gibi de...

Bu ay baslayacagiz toplamayı yaptırıp tabi kısmette varsa donduracağım transferi bekletecegim..çünkü dediğim gibi işlerim çok karisti

Dün doktorum izinli olduğu için farklı bir doktor arkadaşına muayane oldum sonuçları telefonda konuştuk beraber. Ben ona da dile getirdim yükselen e2i gördükçe ohss ten korktuğumu. Tam olarak bu yüzden o da ohss e karşı normalden farklı bir çatlatma iğnesi olacağımı söyledi. Şuan ben de rahatladım valla :) benim de ilk etapta yumurtalar oluştu ama işte büyümeye karşı dirençli çıktılar. Normal işleseydi süreç geçtiğimiz hafta sonu opu olacaktım ben aslında. Doktorum bunun da pko olduğum için beklediği birşey olduğunu söyledi. Daha doğrusu sonradan itiraf etti ki beklediğinden bir tık daha dirençliymiş hakkımızda hayırlısı bakalım yarın ikimiz için de

Islerin yoluna girer insallah.
Yarin gidebilirsen daha iyi olur. Ben ilk gun gttim klomene baslattilar. Bugunde ignemi oldum. 3.gun gec olabilir sanki

Islerin yoluna girer insallah.
Yarin gidebilirsen daha iyi olur. Ben ilk gun gttim klomene baslattilar. Bugunde ignemi oldum. 3.gun gec olabilir sanki
Insallah canim yaa
Yarin sabahtan çıkacağız bakalim ulaşamadım hastaneye ama mutlaka randevu verirler yarına...

Vitaminleri bıraktın mı peki canim..
Ne guzel senin yumoslarda iyileşme olmus insallah benimde olmustur

Insallah canim yaa
Yarin sabahtan çıkacağız bakalim ulaşamadım hastaneye ama mutlaka randevu verirler yarına...

Vitaminleri bıraktın mı peki canim..
Ne guzel senin yumoslarda iyileşme olmus insallah benimde olmustur
Insallah. Alirsin ben dun oglen adet oldum, aradim bi saate gel dediler. Randevuda sorun olmuyo. Sen gec kalma iyi olmus. Evet vitaminlere devam, yine bitenleri aldim. Covid testi yaninda bi kac test istediler onlari yaptirdim bide.

Insallah. Alirsin ben dun oglen adet oldum, aradim bi saate gel dediler. Randevuda sorun olmuyo. Sen gec kalma iyi olmus. Evet vitaminlere devam, yine bitenleri aldim. Covid testi yaninda bi kac test istediler onlari yaptirdim bide.
Covid testi de pahali ya eşten de istiyorlarmış toplam 3 test olacak o halde degil mi..gecen ay kaçtı sayın bu ay kac olmus cnm

Covid testi de pahali ya eşten de istiyorlarmış toplam 3 test olacak o halde degil mi..gecen ay kaçtı sayın bu ay kac olmus cnm
O hastane her halukarda pahali. Istedikleri testlere 2bin dediler. Ben oturdugum yerdeki ozel hastaneye geldim bin liraya yaptirdim. Daha oncede 300 dedikleri testi 80e yine burda yaptirdim.
Covid testi 200lira. Evet bizden 2, esten 1 defa istenicek.
Cok saymadik acikcasi ben cogalmis oldugunu gorunce sordum direk benle konuscam die doktor da saymadi. Ama bi tarafta 2 yumurta vardi ya ora 4 olmus. Sol tarafta cok var benim, insallah hepside kalitelidir icleri dolu doludur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…